Přejít na výpis diskuzí
Odhalení problémů vývoje Aliens: Colonial Marines
26.2.2013 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Já řekl, že si můžeš stěžovat na kvalitu, jak chceš, ale kritizovat fakt, že se to dostalo na trh, je hloup éa krátkozraké.
-
Všechny smlouvy, stejně tak smlouvy o díle, maj daný zákonitosti.
-
Tohle je demagogickej argument laika. Nemůžeš srovnávat nemovitost a smlouvu o díle.
-
PC verzia nebola osekaná. Bola iná. Iné levely, iné animácie. Niektoré sa mi páčili viac ako na xboxe, ale konzolová verzia bola lepšia.
-
Osobne som rad ze tento inside sa dostal von.Ukazuje to ze vztah vydavatel - studio nebyva jednostranny a nie je vzdy vinnikom iba vydavatel, ako sa tu casto prezentuje (chapem ze games ma lepsie kontakty k ludom z vyvoju ako k vydavatelom). Stale to bude do velkej mieri spekulovanie , kedze nepozname zmluvu medzi Segou a GB ale z tych informaci to vyzera ze GB na to prd*l a pefinancovaval si , aspon urcite obdobie, vyvoj svojich vlastnych IP. Predsa len peniaze idu do jedneho studia a tazko dokazat ci clovek co ma byt plateny zo Segy (aliens) nepomaha pri praci na povedzme Borderlands. Hra sa niektorym paci, evidentne sa nepredava uplne zle takze Sega sa aspon trochu asi zahojila. Ak aj nespravy ziadne pravne kroky,otazne ci vobec podla zmluvy moze, tak GB si minimalne dost pohnojil meno a je otazne ci im este niekto zada pracu na nejakej znacke.
-
Ten systém byl nesmyslně vymyšlený ne kvůli samotné existenci flankování (měl jsem za to, že "nesmyslně vymyšlený" není totéž co nesmyslný, ale asi to nebylo úplně jasné), ale kvůli jeho provedení, kdy čelní útok byl zběsile složitý i proti jednomu nepříteli, zbraně neprostřelily plaňkový plot, celá hra má být taktická a přitom se jedná o brutálnější koridor než u CoD tehdejší doby a podobně. Celá hra byla velmi násilně podřízena tomu, že nepřítele je třeba obejít, áno, bez ohledu na to, jestli to v dané situaci bylo logické řešení či nikoli.
Chci-li realistickou akci, zahraju si Flashpoint, chci-li arkádu, zahraju si něco jiného. Brothers in Arms byl kočkopes, který nebyl ani pořádnou realistickou akcí ani arkádou, proto to není dle mého názoru Bůh ví jak dobrá hra (první dva díly, třetí jsem nehrál).
Za nejlepší kusy od Gearboxu považuji Opposing Force, Duke Nukem Forever (navzdory kritikám se jedná o nejvíc oldschool střílečku z poslední doby, ale je otázka, kolik toho dělali zrovna oni) a Borderlands. -
Podvod na koho? Keby sa nedosali nejake insidy von tak dnes ani nemozme odhadovat kto je tomu na vine a len by sa to splachlo jednou vetou o nkvalitnom titule a maximalne blby vyvojar/zly vydavatel. Co sa tyka nutnosti vydania, tak trochu premyslajte. Sega uz zapisala jednu stratu s tym rpg od Obsidianu a nemohla si dovolit dalsiu, zvlast po takom dlhom obdobi. Proste vydali co mali s tym ze si znizia stratu ako sa da, asi. A niektorym hracom sa hra pozdavava niektrorym nie.
-
tohle je SPAM a to bys admine mohl rovnou mazat, at to tu má nějakou úroveň
-
pointa je jediná čím dál víc zkažených lidí si myslí, že vydělávat peníze jakokoliv je vpořádku ikdyž tím klameš zákazníka prostě to je marketing, kapitalismus počítá se jen skóre a to jsou money *9* *13* *10*
-
do školi uš nechodim, teť uš jenom hraju alyens
-
radši sis měl zopakovat češtinu ty skvjela grafYko
-
Hra mně absolutně nadchla, úžasná grafyka skvjelej příbjeh skvjelá akce(kam se na to hrabe metal gear solid odpad apod., nikdy sem nehral dokonalejší hru, dohráno po paté a furt se nemůžu nabažit. za mně 10/10
-
Hry pořád nadšenci dělají. Indie komunita je opravdu nezanedbatelná.
-
Tak nostalgií bych to nenazýval, ta hra byla spíš jen taková jednohubka. Pamatuju si z ní jen dvě věci - výše zmíněnou historku s granátem a misi na párty, kde se dalo rengenovýma brýlema šmírovat prádlo slečen. Každopádně jestli byla PC verze tak moc osekaná, tak je to dost škoda a moc nechápu, proč to tak udělali.
-
Bohužel já nostalgii pro PC verzi nemám, jen pro konzolovou která byla o hodně lepší ve všech směrech.
-
Nightfire jsem tehdy dohrál a nepřišel mi úplně špatný. Verzi pro dreamcast neznám, takže to nemůžu posoudit. Každopádně hra měla dost bugů, dodnes si pamatuju, jak jsem sniperkou ostřeloval nějaké vojáčky na vzdálenost několik set metrů, když jeden z nich po mě z této vzdálenosti hodil granát (přímo skrz zaměřovač jsem ho viděl, jak háže). Pomyslel jsem si, že to je hňup, ale on ten granát za vteřinu dopadl k mým nohám a bouchnul. Pecka :-D
-
Navíc omlouvám se že jsem neviděl tyto filmy, nemám na filmy moc času.
-
Já si myslim, že tohle je prostě odraz dnešní doby. Hry nedělají nadšenci v garáži podle svých snů a přání (už to kvůli technologické náročnosti asi ani nejde/i když se tak vždycky bijou do hrudi autoři nových enginu...jak vše bude jednodušší a rychlejší), ale kravatáci, co sledují statistiky, náklady, cashflow, zisky a ždímou a ždímou...termíny, reklamy, nakladatelé... a proto jsem tak rád, že se rozjíždí kickstarter a greenlight. At grafika vypadá třebas jako v roce 99, jen když to povalí na linuxech, nebo nových windowsech. Klidně bych si zahrál znova Kingpina a Blood II než další a další CoD a MoH
-
Jenom říkám že vím jaký je to pocit když někdo zpacká hru kolem mé oblíbené série. A předtím s nightfire to bylo, protože gearbox pracoval na portu "nightfire" který je nejhorší port všech dob.
-
A s pouhým družstvem, respektive týmem, očekáváš proti nepříteli stejné velikosti nějaký velký manévry než snahu ho obejít? Je faktem, že jednotlivé díly BiA mohly být mnohem lepší a promyšlenější, propracovanější. Řada věcí nemusela být tak násilně aplikována a zbytečně podřízena hernímu dogmatu "něčeho dělání za každou cenu "(viz. třeba v Earned in blood absurdní honění se za tanky bez AT zbraní), ale přesto zůstávájí BiAs slušnými hrami, a dovolím si tvrdit, že patří mezi to nejlepší, na čem kdy GB pracovali.