Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    opposing force byl vytecny datadisk k halflifu 1. v mnoha ohledech byl experimenalni. a uspesne. jinak se do zbytku toho co rikas plest nebudu.
  • V tý dohodě určitě nebylo, že když TRH nepřijme produkt od Gearboxu, a tím nemyslím prodejnost, ale kvalitativní přínos do vetřelčího univerza, tak jim to může vrátit a vyžadovat peníze zpět:)) Tím ti naznačuju, že spousta her je nekvalitních a většině se nelíbí. To ale neznamená, že se distributor rozhodne zažalovat výrobce, že je hra nekvalitní po duševní stránce:) Chápeš? Byznys, kapitalismus, tržní hospodářství.
  • Ano, ale o tom jsem právě mluvil. Ne o duševní hodnotě, ale o té tržní. O tom, jestli je hra špatná nebo dobrá můžeme polemizovat, ale o tom, jestli si něco takovýho mohli vůec dovolit a pustit na trh, ne;)
  • Nesouhlasim, to že se to dobře prodává neznamená, že je vše v pořádku. Z krátkodobého hlediska ano, ale jméno značky je pošpiněno a řekněme, že případný druhý díl to může odskákat i kdyby byl kvalitní... SEGA má podle mě právo udělat nějaký kroky, ale jaký, to je asi taky o tom, co je ve smlouvě... Nemůžeme říct jestli SEGA může nebo ne, protože neznáme tu dohodu ;)
  • Co je na tom nepodstatného?
  • Kluci, já vím, že jste mladý študáci a prostě se na to díváte jednostraně, ale uvědomte si, že to je tržní systém. To je jako by se na filmovým webu řešilo, jak je možný, že jde do kin amatérskej film Poslední výkřik, kterej je technicky otřesnej a duševní hodnotu nemá žádnou, ale podmínky trhu jsou pro každýho stejný. Oni vytvořili nějakej produkt, k tomu se nabalil normální marketing a dalo se to na trh. Hra, je jako film nebo obraz. Může mít duševní hodnotu, ale stále je to produkt kapitalismu, pokud to není zadarmo. Chápete?
  • No ale tupe ovce to proste kupuju tak preco nie taka cena? Cudujete sa ze sa neboja vydat takyto zmetok??? A Aliens:CM nie je jediny priklad. Oni proste vydavaju hry ake si mi kupujme. Nadavat si mozeme len sami sebe. (A:CM som si nekupil. Od isteho casu som opatrny a pockam si na reakcie od hlupich oveciek *3* )
  • Ne vždycky se musí všechno vydařit, ale nasadit tenhle zmetek za plnou palbu 49,99€ jak kdyby se nechumelilo, je prostě podle mě neuvěřitelná drzost. Kdyby to byla budgetovka za pětku, ani nepípnu.
  • Pinkamena
    Nechápu jak Gearbox se mohl takhle zachovat k takovéto značce, a ještě tohle, je to canon, je to doopravdické pokračování k "Aliens" přiznám se, nejsem fanouškem Aliens, nikdy jsem film neviděl. Ale, vím jaký je to pocit když se něco takovéto stane, jsem velký fanoušek James Bonda (007) a hry poslední dobou byly špatné, velmi velmi špatné, a 007 Legends to dorazil, 007 Legends nehrajte, je to nejhorší FPS, ještě horší než Aliens: Colonial Marines, je to jeden z nejhorších portů, nechci to nějak popisovat protože to co jsem chtěl říct je že jsem nikdy nebyl tak zklamán ze hry. A vím jak se "Aliens" fanoušci cítí.
  • Pinkamena
    Víte, jenom chci pomáhat, vsadím se že Game.cz může editovat články které napsaly, tak proč nepomoci?
  • c-z06
    Nepodstatné, stejně jako tvůj komentář. Jenom usuzuji.
  • Pinkamena
    Mimochodem, já nikdy neměl rád Gearbox, jediné hry které byli dobré byl asi Brothers in Arms a Bordelands...pak pokazily "007 Nightfire na Pc" většina z vás o tomto asi neví, je to hra z 2002, je to port. Ale né ledajaký. Nějaké levely úplně v této hře chybí, zatím co na dreamcast tam všechny byly, sakra proč?! Toto musí být nejhorší port co jsem viděl! Toto neni špatné ovládaní a takové ty kraviny které JSOU špatné. Ale měnit celou hru? A dávat pryč různé levely a funkce z jiných verzích?! NA PC VERZI?!EOGKAROPHJTPSDHDJ

Ano, možná já jsem trochu "přísný" omlouváám see--..ale já hrál konzolovou verzi která byla o hodně lepší..jak tohle mohli udělat? Konzolová verze měla lepší animace..VŠECHNO! Navíc části kde ovládáte auta PRD! PRYČ! ..Auu--.bolí to. Proč děláte ÚPLNĚ jinou hru pro PC?
  • KIMCID
    moje slova
  • Pinkamena
    "Gerabox prý věděl, že má v rukách zmetek, ale"

Heh, nechci se posmívat nebo otravovat, ale je to "Gearbox" jenom opravuji.
  • Docela mi připadá směšný, že tu nezohledňujete ekonomickej fakt. Aliens Colonial Marines má dobrý prodeje, tudíž je úplně jedno, jestli je to kvalitní hra, rozumějte "duševně hodnotná" v "hráčském" měřítku. Vím, že všichni nenávidíte Call of Duty, ale musíte si uvědomit, že prodejnost je skvělá. Jde o byznys, o nci jinýho. Z právního hlediska si Sega nemá co nárokovat, i kdyby prodeje byly špatný a snažila se vinu hodit na Gearbox. Sega si totiž objednala produkt, ten byl dodán, ale už tady se mělo něco dělat, měli posoudit, že je nekvalitní a tak reagovat. Jenže oni to vydali a toť konec pohádky. Zbytek jen spekulace.
  • Internet předpokládá, že si Gearbox penězi od Segy zvyšoval rozpočet. Důkazy nejsou.
  • Tady jde vidět, že tvůrci z TimeGate Studios byli osočováni neprávem. Ti jediní na hře doopravdy srdcem pracovali a to, že to nakonec nezvládli není jejich vina, spíš zcela selhal dohled Gearboxu. Vždyť TimeGate vydalo slušné datadisky k FEAR (obzvlášť ten první byl super) a jejich Section 8 se prodávala dobře. Všechno to ale byly menší hry nebo datáče, takže s touhle první velkou zkušeností jim měl Gearbox kreativně pomoct. Viz třeba Prey od Human Head Studios... taky na ně kreativně dohlídli borci z 3D Realms a jaká to pak byla pecka (alespoň pro mě).
  • Singl si zaslouží maximálně tak 3/10...
  • Vývoj Borderlands 2 snad platilo 2K, které je vydavatelem, ne?
  • rhaegar
    No já hru dohrál (to se u mnoha AAA her nedá říct) a že bych se do toho vyloženě nutil? To ne. Sice to není revoluční hra jak měla být, ale vyloženě nenudí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit