Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kickasl
    Me risen 2 bavila. Nerikam, ze vsechno bylo perfetni, ale celkove opravdu dobra hra.
    Jinak gothic... to uz je doba co jsem to hral, mozna se k tomu i nekdy vratim, ale tezko rict. Abych nebyl po ty dobe zklamanej.
  • PravyMonty
    Řeknu to takhle, pokud to zkazí, tak je dobře, že se to jmenuje Risen, alespoň to ještě více nepošlape jméno Gothicu(Trojka a čtyřka byly dost špatné.).
    • Štvorku ale nerobili Piranha bytes. Ostatne, Arcaniu do série Gothic osobne ani nerátam.
    • Trojka mě dost bavila. Pořád to bylo takové grindění harampádí, což byla jedna z věcí které jsem na gothicu nejvíc miloval. S dalšími public patchy už to byla celkem hratelná hra :) Jinak 1,2 = špička rpg žánru, ne-li absolutně nejlepší.
      • s posledním community patchem je to zábava ale na G1 a G2 to samozřejmě nemá x)
  • yenda1
    Pěkně si tu notujem. Tak za mě taky jednotka naprostá parádička. Pamatuju, že jsem hrál za inkvizici a ta část, kdy vás trenují v tom chrámovém komplexu patří mezi moje nejsilnější herní zážitky, dodnes nevim proč.
    Dvojku jsem hrál přesně 5 minut, potom trash.
    To co mě na hrách od piraň baví nejvíce, je průzkum okolí, kde když člověk hledá, tak zpravidla i nachází.
  • maros.goc
    Risen 1 bola vazne paradna a dlha RPG majuca specificky feeling hier Gothic 1 - 3 :-) skoda ze dvojku uz moj pc nespusti :-(... Co sa tyka Risen 3, dufam ze neprinesu navlas rovnaky styl hratelnosti ako 1, ktorá zase uplne vykradala Gothic :-) uprimne sa priznam ze asi by ma to znova hrat to iste asi uz nebavilo, navysr je to uz dost zastaralý systém
    • Možná buď i rád, že ten Risen 2 nespustíš. Hra byla dosti velké zklamání, po 4 či 5 hodinách jsem ji musel vypnout. A to jsem se snažil.
  • Inak šušká sa, že Risen 1 a 2 majú výjsť na gog.com
  • Malleth
    Please don't suck
  • Magie a draci? Ne, děkuji, už toho mám plné zuby.
    • Pokud dobře vím tak přítomnost draků zatím v risen 3 oznamena nebyla.
  • Chci se zeptat, mohli by ste mi poradit o nějakém fantasy RPG který by stál za mé peníze ?
    Znám třeba sérii : Gothic, Tes, souls a Diablo.
    Předem děkuji za odpověď.
    • Zkus Legend of Zelda pro N64 a Gamecube. Obě konzole a hry pro ně je prakticky nemožné sehnat v ČR, ale přes emulátor to jde hrát v pohodě a v daleko lepším rozlišení. Ocarina of Time jsem začal hrát nedávno a těžko bych hledal hru, která líp odolala zubu času. I po 15 letech strčí do kapsy většinu současné produkce.
      • PravyMonty
        Já mám nejradši Link between two worlds, který se taky dá v pořádku hrát přes emuláory.
    • A co třeba risen :-)
      • Radioaktivni_surikata
        To je výbornej tip, bohužel po dohrání přijde zklamání ve formě druhýho notně doprasenýho dílu.
    • PravyMonty
      Jednoznačně Dark Souls(Nejlepších 250 hodin, které jsem kdy nahrál!) a samozřejmě pokud máš PS3, tak ještě Demons souls, Ni No Kuni a Dragons Dogma.
      • Preco ho chces odohnat od hrania RPG?:D To su aasi 3 hry ktore by som v zivote nikomu neodporucil.
        • PravyMonty
          Promiň, ale Dark Souls(nebo Demons souls) je nejlepší RPG za posledních pár let(Samozřejmě, pokud jsi slaboch, co neumí hrát, neumí si dát pět a pět dohromady a vzdá se hned, když mu něco nejde, tak to pro tebe bude blbost.). Ni no Kuni je originální, zábavná, skvěle napsaná hra, samozřejmě pokud jsi xenofobní h*vado, tak budeš tvrdit, že je to kreslené, jak pro mimina. Dragons Dogma má sice trochu slabší příběh, ale vcelku dobrý bojový systém a velký svět k objevování(+ je to docela výzva).
          Pokud se ti ani jedno z nich nezamlouvá, jdi si hrát nějakou hru, která vyhovuje tvému hracímu umu.(Doporučuji Fable 3, ale i to bude pro tebe asi těžké.)
    • Drakensang (pokud bys chtěl něco bližšího Baldurs Gate), taky Venetica, NWN série, Loki, možná Spellforce (už jde do strategie).
    • Kingdoms of Amalur Reckoning
    • nekromant33
      Path of Exile, Divinity série, Torchlight série, zkus i Might and Magic X a Grimrock, třeba tě chytnou i dungeony.
      • Path of Exile je super, myslím dobrý příklad že F2P se dá dělat i rozumně :)
        • Still
          Nevím, hrál jsem před rokem a nuda...
          • Pokud jsi hral pouze za softcore tedy smrti dle libosti tak tomu asi urcite bylo. Kazdopadne faktem je ze jsem to hral nekolikrat, jednou pres mesic mozna dyl v bete a potem cca mesic kdyz to vyslo... a rozhodne to nuda nebyla.
    • No Zaklínače asi znáš, ale co takhle Two Worlds II ?
  • 1 super 2 už tak ne (prostě z toho gothic nebyl už cítit ani vzdáleně). Tak snad se 3 povede.
    • nesúhlasím
      • Aha píšeš o Risen... sorry! súhlasím :D :D
  • no nezlobte se na me ale gotic 3 byl naprostej propadak, nehratelne i kdyz oponemene bugy (kterych tedy bylo pozehnane), naprosto prazne, nezajimave dialogy, nezajimavej svet, nezajimave questy, dementni zpusob hledani artefaktu, dementni souboje. Proste dementni hra. S gothic 1,2 se to neda srovnavat.
    • Příběh a jeho zapracování do questů byl jednoznačně slabší než u předchůdců, technická kvalita po vydání byla taky příšerná, očividně děláno pro železo které v té době měli snad jen vývojáři sami. Nicméně hrál jsem trojku asi před třemi lety už s community patchem a na novén PC, a při tweakování jsem zjistil, že i na max settings hra nejede snad ani na 2/3 toho co může, a po úpravě .ini , zvýšení dohledu a tak hra vypadala fakt dobře i před těmi třemi lety. Né že by to pomohlo příběhu, ale třeba ta pouštní část s pořádným dohledem vypadala mnohem lépe a přehledněji, a jeden tam nemusel strávit až tolik času. Dohrál jsem, a narazil pouze na jeden malý bug.
    • zato gothic II je u mně nej RPG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit