Přejít na výpis diskuzí
Odhalení RPG Risen 3 - nabídne otevřený „středověký“ svět
21.2.2014 | Petr Poláček
123 příspěvků
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uvedu to na spravnu miru,hrajem asi 6 dny od dnes gothic 3 z patchem 1.75 (takze keci o bugu si strcte)... a usem chtel novej gothic nebo risen,nj po pravde kdis sem si mal vybrat hrat risen 2 nebo gothic 3 tak us poznate otpovet,PB vy delat stredoveku atmosferu a toto vomne vsbudzuje nadeje nato ze to us bude konecne nastupce gothic 1 as 2...nejlip spojit univerzum gothic a risen a sem heppy *3* *14*
-
-
Podle profilu jsi Slovak. Zkus psat v rodnem jazyce,cestina ti ocividne nejde.
-
Ach to školství
-
moje oči krvácí, číst takovej paskvil.
-
-
Jednou za čas na fórech zkousnu kde co. Nejsem Grammar Nazi. Ale tohle je šílenost.
-
-
-
Tak som si po dlhej dobe naistaloval Risen-origos zo steamu.
Neda sa mi to spustit.. spustim hru hodi ciernu obrazovku a spat do WIN7..
Hra akoze stale bezi ale nemozem sa do nej dostat stale ma hadze spat na plochu..
Nejaky help ? :( -
-
Tak nakoniec to musim pustat v 800/600 lebo v 1920 to nespusti ale ked to zmenim v hre stale to iste :( v 800/600 to hrat nebudem..
-
-
Nepoužíváš náhodou Avast?
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1595228
Podle toho člověka dole to Avast pouští z neznámýho důvodu v Sandbox módu.
Nebo další typ od googlu:
"Make sure your in game audio is set to Software and not hardware"
A našlo by se toho víc. Googlil jsi poctivě? *4*
-
-
-
a ty odkedy pises cesky??? *15*
-
-
to mala byt reakcia na Michalius18
-
-
Aspon nejaka konkurence pro Kingdom Come.
-
Už se nemůžu dočkat kingdom come. Draků a golemů už mám plný zuby.
-
Gothic? Je jasne na spici je Witcher a toho prekona len witcher./aspon zatial/
-
proc ten povyk o 'stredoveku' ? fantasy hry zapadniho typu jsou na stredoveke tematice vystaveny pokazde (mece, brneni, hrady...) ja vzhledem k titulku cekal, ze bude kladen mensi duraz na fantasy a vetsi na nefantasy historizujici tematiku, odlehcene na zpusob Kingdom come *7*
-
Čau. Nevíte náhodou, jestli jsou k mání na první Gothic nějaké grafické mody, díky nimž by ta hra v dnešní době nevypadala tak hrozně? Dík. *7*
-
-
Ta hra vypadá úžasně i teď ;)
-
Co já vím, tak jsou resolution mody. A s něma ta hra nevypadá vůbec hrozně.
-
-
Já to mam obráceně. Jednička je dobrá, ale ještě jsem jí nedohrála a moc se mi do toho nechce. Je taková...nijaká. Za to dvojka mě opravdu bavila. Bylo to hlavně tím, že hrdina nebyl žádný noname panák a byla to občas i sranda. Takže doufám, že trojka bude mít nějakého hrdinu s nějakou osobností.
-
-
Risen 2 jsem nehral, ale s nazorem na Risen 1 souhlasim. Vubec nechapu proc se tolika lidem libi a dokonce ho povazuji za nastupce Gothic 1 a 2. Podle me Risen nesaha puvodnim Gothicum ani po kotniky, prisel mi uplne bez atmosfery, s hloupym pribehem, nazijimavyma postavama a mrtvym svetem. Vubec me to nebavilo a ani jsem to nedohral.
-
-
Já s tebou úplně souhlasím. Zpočátku mi to připadalo velmi nadějné, ale jakmile jsem se vymanil z první kapitoly, příběh, svět i hratelnost začaly hodně rychle degradovat.
-
-
http://static1.fjcdn.com/comments/4450425+_03d022f383c110d9c83dba36cf10dac8.jpg
-
-
mezitím se můžeme těšit na další díl oblíbené RPG série od Piranha Bytes, která se kdysi dávno jmenovala Gothic.
to co je za blbost:D... -
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Risen
Přečti si ten první odstavec a možná ti to docvakne. Wiki nemusí být vždy zdrojem správných informací, ale v tomto případě tomu tak je. -
Vis co je horsi nez hloupost? Kdyz delas chytreho a vis uplne hovno;-)
-