Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Přátelé, je to tady... Druhá anketa! *4*

Otázka: Je Skyrim nejlepší hrou historie lidstva?

Možnosti:

A) Samozřejmě, že ne! = Dejte mi +1 ("líbí")
    B) Samozřejmě, že ano! = Dejte mi -1 ("nelíbí")
    • Spíš to rozepiš pod sebe do dvou komentů, ať se ti to vzajmně nerozpusominusovává, když už teda anketa .)
      • Trol.diskuzni
        To není špatný nápad, ale zas na druhou stranu by to bylo rozpitvané do více příspěvků a kdo ví, jestli by pak někdo nechtěl třetí příspěvek s neutrální odpovědí atd... Navíc by většina haterů dávala mínuska, protože je to můj příspěvek. *3*
        • Nejlepší hra historie lidstva, určitě ne. Výborná hra na spoustu hodin zábavy, určitě ano. A taky určitě blbá anketa, ale tak co by sme od tebe chtěli...
        • Amim
          Nějak mi nejde reagovat na první příspěvek, takže tady:

Jak mám dát mínusko příspěvku jako takovému a poukázat tak na nesmyslnost celé ankety? Máš tam mínusko, nicméně to neznamená, že je Skyrim nejlepší.
        • MidnighT91
          Dal jsem ti plus, nejlepší hra v historii to jednoznačně není! Nicméně si pořád myslím že hra roku to rozhodně je, i když výběr je slušnej...
    • i malé děcko ví, že nejlepší hrou lidstva je tetris!
      • Trol.diskuzni
        To je docela možný kandidát, ale tahle anketa jej bohužel nezahrnuje... tak zahlasuj prosím podle možností. :-)
    • Sice je pro moji maličkost nejlepší hrou Gothic první..ale..stejně dám -1, v podstatě jen abych tě naštval a rebelsky ukázal, jak nesmyslná ta anketa je.
      • Trol.diskuzni
        Proč bys mě naštval? To, že já mám svůj názor na hru neznamená, že by někdo jiný ten názor nemohl mít odlišný... Jinak tvůj hlas se započítá tak, jak anketa káže - ať už jsi to plácl jen tak či ne. :-)

Jinak za Gothic I chválím! *3*
        • Jde o to, že za nejlepší hru vesmíru by ji označil jen blázen a na beton by tomu sám nevěřil...na to má Skyrim až moc chyb, bohužel. I když..aj bez těch chyb by to pořád moc nešlo, furt tomu něco chybí..pro mě třeba vyvážení lučišníka, kdy nemůžu skillovat pořádně luk, páč všechno moc rychle umře z plížení. Takže mám malý level. :o/
          • SirArag
            Nemám tušení jak dlouho to hraju, ale lukostřelba je můj druhý nejvyšší skill hned po plížení.
            Těsně následuje okrádání a páčení zámků.

Alespoň myslím, že to tak naposledy bylo. Už týden jsem to pořádně nehrál :)
            • Asharak
              Týden ? Závidím ti ^^
          • Asharak
            Mě přišel luk moc useless, páč jsem vlezl na menším levlu (13?) s Falkerem do hrobky a nezmohl jsem skoro nic *10* teď mám Orka s obouruč a jinak si to dávám *4*
            A že to s tím lukem moc nešlo ani jinde, vždy všichni přiběhnou ani nedáš 3 rány - teda pokud nemáš moc dobré plížení že ale s tím jsem to moc nezkoušel takže bude snad chyba v tomhle?
          • Trol.diskuzni
            Tak já si to také myslím, že zrovna nejlepší hra vesmíru to není, ale určitě se najdou tací, kteří to vidí jinak... A právě proto ta anketa. *4*
    • MrSanta
      Navrhuji malou modifikaci - pro odpověď A) nedělejte nic
      • Trol.diskuzni
        Udělej si vlastní anketu, kolego, a do mé neštimuj! *5*
        • MrSanta
          Dobrá. Omlouvám se a stahuji svůj návrh *1*
          • Trol.diskuzni
            Raději zahlasuj taktéž! *4*

BTW - nice ikonka (avatar) :-)
            • MrSanta
              Hlavně že si rozumíme *1*
            • Trol.diskuzni
              To plusko nedáváš mně, ale možnosti A v anketě... Ale chápu, že to bereš tak, že když to zaštiťuji, tak že se mě to také týká.
            • MrSanta
              Já právě hlasovat nemůžu. Mám problém ti dát plusko, proto jsem navrhoval tu modifikaci *3*
    • Asharak
      First!
      • hele, trolle, všiml sis, že podle těch tvých pravidel 36 lidí odsoudilo Skyrim k možnosti "samozřejmě že není"?
        • Trol.diskuzni
          Nevšiml... Současný stav:

88 lidí kliklo na "líbí" = samozřejmě, že není...
          46 lidí kliklo na "nelíbí" = samozřejmě, že je...
      • samozřejmě že není nejlepší hrou historie lidstva...
        • Trol.diskuzni
          36 lidí si myslí, že jo. *5*
      • Trol.diskuzni
        Díky za tvůj hlas! *4*
  • spíš by měli odstranit Temné bratrstvo, protože vstoupit se do něj dá pouze zabítím svázaného zajatce, což odporuje Ženevským konvecím a nesplňuje tak přísná morální kritéria, která po hrách vyžaduje Červený kříž
    • Prave proto byl mezi nima i ten Khajit.
      Na kocky jakekoliv velikosti se totiz Zenevske konvence nevztahuji *1*
    • to byla hodne drsná i na me, takže tvuj "humor" je docela mimo *11*
      • p.s. chybí tam hodne drsná "scéna"
    • měli by udělat konkurečnní organizaci "růžová prasátka"

a jak by vypadal hlavní "avatar klanu"? No přece jako muž v modrém sáčku s kufříkem (Half-life)
    • Hlasuji toto je inteligentní humor :-)
  • My PC hráči sme vypustili Bethesdu na konzole, áno je to náš Trójsky kôň, odtiaľ aj vyjadrenie hovorcu Bethesdy, že ich priorita je tvorba na konzole. My PCčkári to konzolistom ešte len natrieme! *3*
    • To ani nepotřebuje komentář, který by tě nějakým způsobem ztrapnil, protože to jsi skvěle zvládnul sám...
    • *4* 1+
  • Viděl bych to asi takto, díky Xšrotu z roku 360 a pomalýmu svišti je hra technicky zastaralá ... a nakonec to na těch pádlech ani nejede. :) Celkem absurdní. PC komunita si s tím poradí rychle ... alespoň už se nerazí kravina o tom, jak je těžké optimalizovat hru na PC platformu. Lidi, nekupujte levný konzole, brzdíte vývoj ... a odneseme to všichni.

Skyrim je dobrá hra, kdyby ale byla primárně zaměřena na PC, tak jsem přesvedčen o tom, že by to byla uplně jiná jízda. Škoda ...
    • Myslím si naprosto totéž.
  • trolo
    neviem neviem. ja som si to kupil na PC a nemam ziadne tieto problemy. grafiku mi vylepsili texturove mody a podobne vecicky a ked vyjdu komplet mod tools tak sa tesim na komplet novu hru :-D. neseka mi to. loading mam 5 sek, ovlada sa mi to lepsie, rychlejsie a zabavnejsie ako na ovladaci cize ja som spokojny.
    • trolo
      to mala byt reakcia na CroXa
  • Malleth
    Výhoda konzolí je, že když si koupíš hru, tak máš jistotu že ti pojede.......kromě her od Bethesdy
    • A xbox neni konzole? Spis bych videl problem v PS3 nez Bethesde..a obecne zastaralem hardwaru ktery je uvnitr ni. Ono 256 mb pro grafiku a 256 mb operacni..je trochu malo..xbox to ma aspon spojene na 512..a tyhle problemy nema..spatny hardwar = zasekavani her...stara znama vec.
      • Malleth
        Spíš bych viděl problém v Bethesdě. Jiné PS3 hry takové problémy nemají...
        • Taky mam ten nazor :) crysis 2 jede bezproblemu :) takovej stalker taky openworld nema problemy
  • Alex81
    Očekávám dlouhý flame...
  • Dan used to be respected person, then he took an arrow in the knee.
    • nechápu tenhle trapnej for, proste kdyz nekdo schyta šíp do kolena, tak už nemusí normalne chodit. dava to smysl
      • Je to parafráze na jednu hlášku ze Skyrimu *3*
        • tu hlášku znám ale nevím proč každému prijde nevhodná, skus si strelit šíp do kolena a pak se vrať delat fory
          • Nejde o to že není vhodná ale o to jak je připitomělá ve svém podání. Poprvé to člověk přežije, ale když mu to říká každý druhý strážce? :-)
            • Cahir
              Hlavně, že když je naser*š, tak za tebou běhaj jak lasičky.
        • smejki
          Firing arrows in knees almost makes you wish for a nuclear winter...
          • Cahir
            Nejhorší:-D
            • All your base are belong to us je nej :)
            • To by bylo fajn - vyhlásit soutěž o nejhorší generující se hlášky z her *4*
              nuclear winter je nezapomenutelná *1*
    • The cake is a lie.

LOL ROLF Epic Win!
      • meatball
        ...what? O.o
    • Asharak
      Ale testuje - za 2 hoďky to prošli takže to šlape. Problem ?
  • Cahir
    " A je to logické, použitá technologie byla v některých ohledech asi podobná. " Vždyť je to prachsprostý gamebryo. *1*
    • smejki
      gamebryo je render engine. tenhle problém souvisí s enginem hry jako takovým
      • Cahir
        Ahá... No ale engine jako takovej je taky skoro totožnej, ne?
        • smejki
          no právě. všichni volali po zrušení gamebrya, což se stalo, ale datová struktura světa a klíčové mechanismy pro práci s nimi zůstaly stejné. že si to pak přebírá jiný renderovací enginem to už na hře moc nezmění.
          přání masy bylo vyslyšeno, ale nikdo není spokojen *1* ... logicky
          • Cahir
            Takže jsme byli jednoduše ochcáni. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit