Přejít na výpis diskuzí
Odstranit zpomalování PS3 verze Skyrimu bude asi na dlouho
5.12.2011 | Petr Poláček
249 příspěvků
-
Nevim, zda vam to unika, ale tady je na vine rozhodne Bethseda ... ze vydava na PS3 hru, ktera kvuli svemu limitujicimu hw nemohla nikdy fungovat... Presto hru vydala... Tohle mi prijde hodne neferovy a hrabivy pristup a hru bych okamzite sel vratit... Pokud by to udelal dostatecne velky pocet hracu, tak by priste Bethseda hru bud prekopala tak, aby fungovala na PS3 nebo vubec nevydavala a clovek by neriskoval koupe nevyladeneho suntu. Chtelo by to pravniky.
-
-
Suhlas, kravaťaci dačo vymyslia, len aby si napchali už dosť napchate vrecka, lebo kravaťaci nikdy nemaju dosť napchate vrecka, a programari musia robiť zazraky. *16*
-
Souhlas a nejhorsi na tom vsem je, ze hru vyvijeli primarne pro konzole :-)
Me se to nastesti netyka. Jsem PCckar a do konzole bych nikdy nesel. Je to zbytecnost. -
-
Ještě horší je to, že předělávali engine co byl (je) primárně na PC
-
-
-
A zase flame war PC vs konzole.
Obe strany, jste blbouni. Jdete si radsi neco zahrat, bude to lip investovany cas =D -
Nikdy mě nenapadlo to řešit, ale jak je to v takovém případě s reklamací?
Když si koupim hru a ta má takovou chybu, která nepůjde odstranit a zásadně ovlivňuje hratelnost hry? Jak dlouho je záruční doba? Máte s tím někdo zkušenosti?
Podle mě je to dost zásadní chyba, takže by měli vrátit peníze. -
-
Zkus to posalt zpátky výrobci.. (to máš stejný jako když všude říkají že si hru nekupuješ ale pronajímáš si právo ji hrát.. Co když jí už nechci vrátí mi zpátky prachy? asi sotva..) asi proto je warez tak rozšířenej, na obou stranách jsou nespravedlnosti..
-
Zabudni.
-
-
Samozřejmě:), ale zajímá mě, jestli má člověk nějaký "zákonem" daný možnosti, jak tohle řešit. Nějakej reklamační řád nebo něco takovýho. Jen mě to zajímá, řešit to nemusim, nejsem majitel PS3 ani Skyrimu (časem určitě pořídim), ale je mi jasný, jak to vytočí takovahle věc. Když člověk paří deset hodin a pak to přestane pořádně šlapat.
Nebo když koupim krabicovku a půjdu do toho obchodu, tak se na to vztahuje náš reklamační řád, tak si říkám,že by to mělo jít vrátit. Nevim no...teoreticky! -
-
je to chyba HRY a preto nevidím dôvod prečo by ju nebolo možné reklamovať, skúsil by som sa dohodnúť s predajcom na prípadnej výmene za inú hru. V prípade, že predajca odmietne dohodu, bude to beh na dlhú trať ktorú sa asi neoplatí absolvovať.
-
-
Oficiálne sa dá reklamovať, len ak je poškodené médium alebo sa hra nedá nainštalovať/spustiť. Ak ti ju predajca vymení za inú, to už je jeho dobrá vôľa.
Samotný software sa takto reklamovať nedá, to nie je žehlička, to by som mohol reklamovať prakticky hocičo kvôli hociakému bugu... -
-
áno, vždy je to o individuálnom prístupe. So zákonom máš pravdu, je tam určité vákuum, preto píšem, že by to bol beh na dlhú trať ale pokial software obsahuje chybu ktorá znemožnuje jej používanie existuje veľká pravdeopobnosť, že by zákazník uspel bezohladu na aktuálne znenie zákona.
-
-
-
-
-
-
A pak že má Skyrim méně bugů než Oblivion...
-
-
Nepleť sem Oblivion, to není záležitost konzolí *15*
Inu proč neupravovat PC engine pro konzole *1* -
-
Počkat..Jak není záležitost konzolí..?
-
-
aha asi moje chyba, nevěděl jsem že je i pro konzole. sorry
-
-
-
-
recenzente, nestydíš se, když si dal 10/10??? *1*
-
-
treba nehodnotil ps verzi. me osobne sekani na ps hru na PC nijak nekazi
-
-
to je přeci úplně jedno, ne? když dám absolutní hodnocení, tak si musím být sakra jistý, že ta hra si to fakt zaslouží... takže bych si počkal a hru více vyzkoušel, nebo nedával absolutní hodnocení. mimochodem, když se hodnotí hra, měla by se hodnotit hra na všech platformách - je blbost hru hodnotit odděleně na PS3, PC atd. Prostě je to jedna hra a měla by se taky tak brát.
-
-
-
ti co si poctivě hru koupili hned když vyšla si teď opravdu musí připadat jako pitomci
další věc je že vzhledem k unifikovanému hardware konzolí to musel být problém který se během jakéhokoliv i jen pokusu o betatesting rozhodně musel objevit (předpokládám že si během testování dal někdo tu práci že aspoň jednou zkusil hru dohrát) ... takže evidentně něco co vývojáři s klidem vědomě vypustili na hráče. fakt nádhera -
-
súhlas a to je práve na tom najhoršie, o tomto probléme totiž určite vedeli dávno pred vydaním ... jednoducho hru vypustili na PS3 s týmto problémom vedome a samozrejme bez akéhokolvek varovania.
-
-
to jsem ani nechtěl říkat, bo bych se akorát rozpálil do běla
-
-
ta chyba se neobjeví do chvíle, dokud jsi během hraní nehýbal s větším, než únosným množstvím předmětů. takže betatesteři to klidně dohrát mohli.
-
-
kamos mi hovoril ze mu to padne ked vyhodi vacsi stack sipov (200-300ks) a potom ho zoberie...
-
-
-
Hlavne,ze se to delalo na konzole a s konzoli na pc
Pokud jsem to dobre pochopil jak vsichni mluvi,ze to je predelany(pokud je to jinak opravte me) ,,Kdyby to bylo delany na pc jsem presvedcen,ze by se to zapsalo do historie .. Jako Oblivion
Jojo ted bych napsal Teddovy jak na tom dobre zapracoval .. Patch ktery vysel mel opravit..Ano opravil,ale i par dalsich veci pohorsil
pry tenhle patek ma vyjit dalsi :D
Skyrim hru zboznuju,ale ne ty lidi delaj to uz xxx let a jsou neponaucitelny -
-
Tak ta poslední věda je fakt nádherná ! *14*
-
-
Ale má pravtu
-
-
Určitě :) být ta hra od no name značky tak z ní jde lepší pocit (samozřejmě bez těch keců jak se to podobá TES :D)
-
-
Jen Bethesda si může vydat hru, která nefunguje na PS3. Doufám, že je Sony pořádně oholí za to.
-
-
-
devizou milovníků RPG býval i velice dobrý jazykový projev... časy se mění
-
-
No myslel jsem tím spíš to, co ta věta oznamuje. Víc jsem psát radši nechtěl *4*
-
-
-
-
Amaroun: právě, že je ja se s tim mikem hotošim ani tak nebavim o tom jestli jsou lepší konzole nebo pc, když je to jedno
Mě by spíš zajímalo co má za problém on
jsem si jist, že to co předvádí je skutečne nějaký druh nemoci -
Nové konzole bude asi podobný problém. Co jsem viděl (fake?) specifikace, tak i tam budou šetřit na paměti.
Ono když chcete udělat něco jiného než koridor, tak paměť potřebujete - a vzhledem k její ceně je škoda jí tam dávat málo (2GB v X 720?). -
-
Taky se mi zatočila hlava, když jsem viděl 2GB RAM *1* je pěkné jak každý mluví že v dnešní době stačí pořád 2GB RAM... na hry... ale dnes není zítra že *4* snad to samé udělali i při vývoji 360... že v té době stačilo 512MB . Achjo proč se nepoučí *10* neví někdo kolik žere systém xboxu ?
-
X 720 : Podle serveru by měl mít nový Xbox šestijádrový procesor a 2 GB paměti (o tom se mluvilo už dříve) a zatím nespecifikované dvě grafické karty od AMD. Různé analýzy už nějaké čas mluví o tom, že v nových konzolích budou s nejvyšší pravděpodobností dvě propojené grafické karty než jedna výkonná, protože tímto způsobem lze vyrobit konzoli mnohem levněji.
-
-
opravdu nechapu.. 4gb pameti stoji 350kč,to tam nemužou narvat aspon 8gb?
http://interlink.tsbohemia.cz/dimm-ddr3-4096mb-1333-transcend-cl9-jetram-256mx8-_d110644.html -
-
Jenže v konzolích nejsou klasické RAMky. V PS3 jsou paměti s přenosovou rychlostí kolem 25GB/s. Tomu se blíží jen ty nejrychlejší DDR3 dneška. A to je PS3 stará pět let.
-
-
Jasně, to je pravda, ale proč tam sakra nemůžou dát třeba ty dva giga týhle ultra ramky plus osm giga nějaký levný za osm stovek? Do tý levný by si programátoři odkládat hafo věcí, který jsou sice potřeba, ale nejsou potřeba tak ultra rychle - pokud se nepletu, tak to je přesně problém PS a skyrimu.
-
Teď napiš k čemu si myslíš, že je PSku těch 25GB/s dobrých *15*
-
-
Zapni si nějakou hru a podívej se kolik žere RAMky...
Ale máš pravdu, dnes jsou RAMky tak levné, že by tam mohli třísknout i těch 8 GB
-
-
-
-
je to daň za tuny kýblů a lžic, skterými může hráč hýbat.
takže buď vymažou mnogo objektuv, nebo udělají častější world reset. engine sotva přepíšou -
-
v Oblivionu bylo těch pohybovatelných předmětů více... vlastně je skyrim v tomhle dost osekanej
-
-
Měpřijde, že ve Skyrimu jde hýbat s tím samým co v Oblivionu. Používáš SHIFT+E?
-
-