Přejít na výpis diskuzí
Odstranit zpomalování PS3 verze Skyrimu bude asi na dlouho
5.12.2011 | Petr Poláček
249 příspěvků
-
PS má strašně pomalý transfer mezi RAM a VRAM (vedle nic moc grafiky od NVIDIA to je jeho největší slabina) a engine navržený primárně pro xbox s unifikovanou pamětí samo sebou na PS3 sám od sebe jen tak nepojede. V tom horším případě (jako tady) to nepojede vůbec, dokud se nepřepíše velká část enginu. Tohle Bethesda nezvládla.
-
Smutný je, že warez verze na PC šlape jak hodinky. Draci tam necouvaj, nic se neseká, nezadrhává, textury nedoskakujou atd. Pak si dneska něco kupte...
-
-
ono na PC běží normálně i originál. Nějak nejsi v obraze. Spíš kdyby běžela warez verze na PS3 v pohodě, to by byl jiný průšvih *1*
-
-
To by asi byl *1* Tak to nic, myslel sem že draci couvající v protivětru sou na PC *4*
-
-
-
Nechcem vyvolavať flame, ale neda sa mi nespomenuť:
Vianoce predo dvermi a nove PC graficke karty nikde *1* ale šak načo, grafika sa nikam neponahla, ja mam Radeon HD 5850 , kešťok som ju nataktoval-mimoriadne vydarena grafa, nemam jeden problem... takže konzolisti -hrajte na čom chcete, pre mna za mna na GARMOšKE, ale nech vam tie nove konzoly už vyjdu KUA KUA, ako PCčkar sa neviem dočkať...
a potom môžte machrovať, že ako vam to vyzera, ja nepoviem ani POPOL *2* -
-
Nove konzole jsou zatim v nedohlednu :(
-
-
Šak jasne, ked sa predavaju stare.
-
-
-
kez by to zase jednou byl treba Morrowind 2, klidne bych to koupil i 2x
-
-
Kazdemu se libi neco jineho,ale Morrowind mi prisel,jako by se odehraval na Marsu a to je velke ne. Skyrim ma taky chyby,ale zasazeni mi prijde perfektni a ani atmosfera nepokulhava.
-
-
me se prave ten mars libil, bylo to takove pochmurne a depresivni, prostredi skyrimu je ... gay
-
-
proč to na sebe vždycky každý přizná *1*
-
-
-
..bez zapachu konzole
-
-
jááj to sa teraz trollovia potešili :)
jo a hlavne mrskači čo nemôžu opomenúť vymenovať celú zostavu :D... fakt na potlesk... -
-
Pokud narážíš na sankuriho, tak to vyjmenování bylo k věci, ale trochu to přepískl. Ale jeho první post na tvůj popis sedí :)
-
-
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli z vás má někdo na ps3 na Skyrim češtinu a zda se to dá stáhnout díky =)
-
-
Já bych se rád zeptal na to samé :D
-
-
Jen na PS3? Mě se to stává i na PC!!! Hraju a po chvilce se začne hra neskutečne sekat (někdy po 10 minutách někdy po hodině. Většinou je to ale po loadingu do nové "mapy" (když projdu dveřmi, atd...)
-
-
Však s rostoucím savem roste náročnost na jeho správu, takže na slabých/"nekompatibilních" PC to může být taky problém.
-
-
Ať PCčkář, tak na nové konzole se vysloveně těším až trochu oživěj ten povučinou zarostlý komp..
-
-
Tak za 1. Konzole nic neoživí, jen trochu přilepší grafické stránce některých nových her
za 2. Pavučina neroste, přečti si něco o "pavoucích"
a za 3. Nechci radši vědět, v čem to žiješ/proč se jako PCčkář trochu nestaráš o komp *7*
//4. Konzole jen odstraní problémy s nedostatkem paměti pro objemnější ukládáni ve Skyrimu -
-
Chytrolíne *4*
Všichni nepotřebujeme mluvit jako Sheldon Cooper. *2* -
-
Já taky ne, sem tam je třeba napsat nějakou blbost, ne? *2*
-
-
Uff už jsem se lekl.. Každopádně doufám v co největší zlepšení herního zážitku, protože posledních pár let je to pořád dokola.
-
-
*1* nojo, pro zlepšení herního zážitku sepiš petici milionů lidí a ukaž ji naším nejdražším lídrům aka EA-Games , Ubisoft apod. *6*
O zlepšení herního zážitku se dnes spíš starají technologie jako je Kinect nebo simulátor *3* sic jsem nic nevyzkoušel *13*
-
-
-
-
-
-
skirym je blbost hrajte codko ne
-
-
Už si konečně zaprcej, ať se ti uvolní mozek...
-
-
Jo my se vlasně známe, že víš, jak jsem na tom s intimním životem. To samé doporučuji tobě, protože nejsi schopen poznat parodii, hlupáku ;)
-
-
Možná to právě měla být jakási nabídka a tys měla oněmět úžasem... *4*
-
-
Ani kdyby mi bylo 40 a byla bych panna bych nešla s někym, kdo říká "zaprcej".
-
-
To Amylee: True enough! *5*
To RagnaRock: http://3.bp.blogspot.com/_u2StUzAF0GM/S5uo3NkRqDI/AAAAAAAADcc/H3ELvOMS3Fg/s400/simon-cowell-thumbs-down1.jpg -
Tak to rovnou vstup do kláštera.
-
-
-
-
-
Tomu říkám rázný názor! *5*
-
-
hodný pohlavku *1*
-
-
Ženu ani květinou!
-
-
Ale květináčem jo! Navíc dejmilí ani není ženská .. *16*
-
-
To Amylee: Prý dejmilí... Z toho si nic nedělej, jsou akorát hotoví z faktu, že je tady přítomna samice jejich druhu, jestli chápeš. *3*
-
A co jsem?:D
-
-
Pardon, nevšim jsem si: hodný rány po zadku *1*
-
-
*15*
-
-
-
-