Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Když tě to nezajímá, tak to prostě nečti. D3 je jedna z nejočekávanějších her a že se o ní tak hodně informuje, je jen dobře. Mně se třeba ta hra vůbec nelíbí - nelíbí se mi jediná novější hra Blizzardu - a v životě bych to nehrál, ale nemám potřebu tu kárat redakci, že o této hře takto informuje. Prostě dost lidí se na to těší a dost lidí je určitě rádo, že si tu ty články přečtou. *7*
-
mam nápad jak vylepšit tuhle stránku, mohlo by tady být stylové odpočítavadlo
-
Fanboy není každej, kdo je tolerantní a chápe, že jsou lidi, který to zajímá a nás, který to nezajímá, přejíždění těch článků nic nestojí, křupane.
-
jenze diablo je proti zminenim hra pro nejhloupejsi cast populace
-
Slyším hystérie, píšu Vánoce. Diablo 3 = Vánoce? Uvidíme....pro někoho dost možná. *2*
-
Blizzard je geniální. Vemte hru starou mnoho let. Vylepšete grafiku, trochu vylepšete a zjednodušte herní systém a vydejte to jako novu super bomba hru. A ono jim to znovu a znovu vychází. Všechny jejich hry jsou jedničkou svého žánru. Fascinující... *4*
-
To nevim, ale taky bych rad vedel, proc otazka zda je opravdu nutny tak hystercit a fanboyovat je hloupa, zatimco samotny fanboyovani nekterym jedincum vubec hloupy neprijde.
-
Zatím si tady snad nepředvedl nic, co by nebyl trolling a ještě se takto ptáš? Koukám, že jsem podcenil tvoje schopnosti. Ty nejsi jen tak obyčejný troll.
-
Ale Blizzard přece myslí na všechny hráče a dělá hru tak, aby nevyžadovala PC za 100 tísíc!
-
Vyzýváš ho, aby ti předložil vlastní argument, ale sám žádný nemáš. Teda kromě toho, že nechápeš, proč se to ostatním tak líbí a nějaké nechutné poznámky ohledně jejich sexuální orientace...
-
Too easy!!
-
Jak se tak na to koukám...tý grafiky je fakt škoda, ale na to už je pozdě viďte. :)
-
Hloupej post?
A jaký je teda váš argument?!?
Teda kromě "Troll; Hloupej post; Nejlepší hra; Hra roku" -
Tak to jsme dva *15*
-
A? Snad jsou tací dostatečně svéprávní, aby si uměli rozhodnout sami za sebe, na jakou zprávu se budou chtít podívat, ne?
-
My hype level ---> 9999.
-
zajímavý. uráží jenom anonymové
-
taky si myslím že by mohl být nejakej jeden článek, ktery by byl prozatím navrchu a ten by se jen updatoval, tohle je už trochu trapny
-
Upřímně? Těším se jak hájzl !! :)
-
nezajíma me to