Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Jasně. Ty vlastně hraješ jen ty hry pro tu nejchytřejší část populace. Můžeš mi dát nějaké tipy? Mám totiž pocit, že bude asi sucho, když trávíš čas tady.
-
V tom, že za tebou nestojí s kulometem. Nenutí tě to číst. Zatímco když někoho ta hra zajímá, rád si o ní přečte normální diskusi. Tu možnost ale díky tady kolegovi výše pak nemá, páč ten musí vehementně všem ukázat, jak je zbytečný tu o tom psat, když ho to nezajímá.
DavRed: To vážně? Ty se ptáš, kdes nadával, ve stejné větě, kde opět urážíš? Máš seriozní problém sám se sebou. -
A kde sem nadával...? Další tupý fanboy, který se orientuje jen podle +/- ? Jen jsem psal, že je to přehnané...
-
Podle konkurenčního webu dostali novináři klíče dnesa začnou hrát stejně jako všichni ostatní.
-
Tož já sem si předobjednal Diablo 3 a teď už jen čekám kdy mi ho doručí Česká Pošta *15* Tu chvíli zase vydržím, doufám že mi to přijde co nejdřív *15* *3*
-
Dotknul jsem se fanboye? Zalez radsi do toho svyho kotle. *6*
-
A kde je pak ta tolerance v "my to chceme tak to tu je"? *15*
-
Tak tohle už je mimo veškerý trolling. To už je idiocie...
-
Panebože jen to ne...
-
Arguement na co? Tys napsal něco, o čem se dá jakkoliv diskutovat? O čem se bavit dalo, to ti tu všichni vypsali, ale ty seš na to asi trochu pomalejší a máš moc práce reagovat jen na ty, co nic neříkají.
-
Tolerovat, že se na to někdo těší a dává to najevo je pro mě mnohem přijatelnější, než tolerovat strupa co si přišel zanadávat, páč se mu nějaká hra nelíbí a ještě není sto pochopit, že někoho baví.
A nadávat na redakci, že dává to, co lidi chtějí? Vážně? -
Preview samozřejmě. :S
-
Pardon, že jsem narušil tvou meditaci nad krabicí...
-
"To nevim, ale taky bych rad vedel, proc otazka zda je opravdu nutny tak hystercit a fanboyovat je hloupa, zatimco samotny fanboyovani nekterym jedincum vubec hloupy neprijde."
Jdi s tím TŘEBA do kotle na fotbal. Tam najdeš odpovědi... -
jde o to správně to okořenit .. viz starcraft
-
Kdyby ta reakce nikoho nezajímala tak nebudete psát... *7*
-
:)jo holt kdo umi ten umi..jde o to ze hraci si tyhle nove verze starych her(jak Diablo tak SC) preji a Blizz je umi udelat proste technicky vyborne,dostupne vsem a s navykovou hratelnosti..easy:)
-
Ok... zase žádný jiný argument než "troll"... To se na nic jiného nezmůžete?
A ta mánie kolem té stupidní klikačky je už vážně fraška... -
Zajímalo by mě kdy můžeme očekávat recenze. Neví někdo jestli novináři dostali nějakou prewiev verzi nebo budeme čekat týden než to dohrají?
-
Jenze tolerance neni spamovat forum tim jak je diablo uzasny, resp. v tomhle pripade napsat "tak to necti". *7*