Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja holt editovat nemuzu, ale uz si asi rozumime :)
  • Nechapu. Lidi za zlou firmu oznacujou jak blizzard tak activision. Tak kdo je podle tebe developer kdyz ne Blizzard Entertainment?
  • Treba to ma nahákovny jako Cody.
  • Spades
    Aha... a ještě nám řekni, jak má Mass effect a Dragon Age propracovaný RPG systém *5*
  • Slysel jsem, ze se hra podstatne zlepsi, az ji budes moc opravdu hrat a nejen si to predstavovat.
  • No obtiznost byla nizka, ale byl to prvni akt a bylo to stejne tezky jak v D2. Navic sem cetl, ze nejtezsi obtiznost nedohrali ani vyvojari, takze to bude asi masakr.
  • D1 odpad :))
  • deridon
    d ?

(jinak nechápu proč má B mínuska a C pluska :( asi, že vitamín C je prospěšnější?)
  • Ok, prvni ACT za Barbariana dohrany, uz jen 3. Animacky zatim vyrazne slabsi nez byva u Blizz zvykem a obtiznost je extremne nizka.
    Neustale zjednodusovani uplne vseho. Snad se to trochu zlepsi dal.
  • Aha tak sry, tady to smysl nedava, beru zpet.
  • Kdyz ctu posty od lidi jako Z.Z., kteri si mysli, ze hru vyviji "zla, penezlacna firma", tak je mi docela lito tech vyvojaru a programatoru, kteri na tom tvrde pracovali.
  • A naproti tomu mame firmy s pristupem:

Vezmi hru z minuleho roku, grafiku nech stejnou, odeber tam par solidnich veci a rekni si za to 1100,-
  • autobusar
    Zasa si vysla z kuchyne a hned trepes nezmysli.
  • Gratuluji, ale C()()L si to nemysli takze smula. Svet se netoci jenom kolem tve pravdy. *7*
  • to to je BURN *16* *1* *1* *1*
  • Nech mě hádat. Diablo není RPG. Hahaha. Tak do tohodle trola nejdu... *5*
  • jasne....mna uz caka zareervovana krabica v miestnej Alze.....nic mi ale nebrani aby som to mal o....pockaj checknem......5 min nasosane na disku *1* *2* *5* *7*
  • Uz se nemuzu dockat, az to vyjde. Konecne bude mit bedarovity mainstream zase pocit, ze hraje tu nejlepsi "RPG" na svete. Aspon prestanou otravovat s temi clanky. A pritom to bude s velkou pravdepodobnosti stejny clickfest odpad jako D1 a D2.
  • Jinak souhlas samo...
  • "určitě si zasloužíš"

To už si (bohužel) po několika komentářích od dotyčného nemyslím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit