Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
Kamo neberiem TES hram ich kvalitu. Mnozstvo fanusikov po celom svete dokazuje, ze nejaka, je, ale co sa tyka mna, tak este taky TES nevysiel, aby ma bavil....nejako sa neviem vcitit do ich pribehu a jeho podania.....a ani tie svety ma nejako neberu [netvrdim...u inych to moze byt uplne naopak...rozhodne niesom hater]. Prvdou je, ze napriklad RPGcka od Biowareu su pre mna ovela atraktivnejsie, napriek tomu, ze ani zdaleka nemaju tak otvoreny svet. Pribehovo mi vsak omnoho viac sedia. Co sa tyka Diabla...iste sa vsetci zhodneme, ze nejaky hack`n`slash nazyvat tvrdym rpgckom je trochu prehnane, je to jednoduchy klikfest a po tom, co som mal moznost prebehnut betu za DH a WD usim povedat, ze je to pomerene navykova a povedal by som "stavnata" zalezitost, na ktoru sa tesim ovela viac ako na hocaky TES, ktorym som daval s cistym svedomim sancu pravidelne od morrowindu....asi to bude tou Bethesedou....lebo rovnako ma nezobral ani novy Fallout....a nemyslim, ze to je tymi bugmy...na take veci som pomerne tolerantny ci dokonca rezistentny clovek..... *7*
-
"Neboj... tu vaši "click-game" hrát nebudu"
Ještě jednou to napiš, ať jsme si všichni 100% jistí. Jinak bych neusnul, kdybych to nevěděl... -
reakce na orig. post od DavRed:
Ačkoli mi tvůj komentář přijde jako záměrné vyvolávání flamewar určitě si zasloužíš jinou odpvoěď než ty jaké dostáváš.
Diablo 3 je prostě jedna z těch větších událostí roku. Je tedy celkem logické, že když se fanoušci hry třesou, že si za pár dní/hodin zahrají, bude se Games snažit nahnat čtenost (přeci jen nedělají to jen pro hřejiví pocit u srdíčka). Jistě, někoho to může otravovat, ale v tu chvíli hrají prim čísla a ty jasně mluví pro to aby tu byla novinka o Diablu 3 klidně každých 10 minut. Takže jako odpověď na otázku, proč je tu teď tolik článků o D3 bych řekl... protože CASH!!! A to je jen dobře, bude CASH = budou lepší Games.cz :-) -
Margaretha lol... smutná pravda.
-
Zato "margaretha" je dokonalá *14*
Neboj... tu vaši "click-game" hrát nebudu *5* -
Nebejt pred dvma lety Mafia 2 a ted to Diablo tak uz hry dobrej sest let nehraju vubec:)) tak tu nerikej ze kazdej hraje vsechny hry co vyjdou:))
-
ITS OVER 9000! *12*
-
Já taky. ---> +1.
-
nevím jak vypadá, ale jméno má DavRed a vsadím se, že bude mít poslední slovo.....protože zatímco všichni budou pařit on tu bude ještě nad svými přispěvky narcisticky slintat....uchyláček *12*
-
No tak za to ti dám +1 *15*
-
Info o hre, gameplay vide atd. zacnou pomalu unikat ted od pulnoci. Recenze (aspon imho) moc neda, bud ti ta hra sedne nebo ne, to z recenze nevyctes.
-
To by bylo přehnaný, to spíš na nějaký fanstránky. Ale malý počítadlo na nejočekávanější hry, co mají v blízké době vyjít, by mohlo být, to by mi pomohlo.
-
Stále vypadá jako člověk a ne jako troll. *3*
-
Pochybuju. ME3 jsem hrál, Skyrim taky a na Diablo se nechystám a to se ve hrách považuju za takovýho konzumenta. Je to spíš pro naivní srdcaře a žrouty Blizzardu.
-
Geniální taky, ale spíš má ten správný cit pro hry. Ale nikdo stejně nepochopí, jak je to doopravdy. Možná to jsou jen řeči, ale kdyby sis přečetl rozhovory s vývojáři, uvidíš, že to není tak jednoduché. Ale koho to zajímá, stačí že je to překvapivě podobné předchozímu dílu a můžu na to nadávat *15*
-
Opět to platí, nikdo tě ty články nenutí číst a nejsou přes půl stránky, prostě je nebudeš číst. Víš, to lidi dělají, když je něco nezajímá. Teda...očividně ne všichni lidi. A pozadí je reklama + soutěž, to je fakt to poslední, co by mi vadilo i když bych tu hru klidně nesnášel.
-
Kdyby tě Diablo 3 nezajímalo, tak sem nebudeš psát... *7*
-
Vždycky jsem si říkal, jak asi vypadá člověk, který se prostě za to svoje musí do krve bít.
*15* -
Ale ne všichni potřebují 3 články denně + pozadí! *16*
-
Nechcete si založt třeba klub rejpalů ? *15* .....ale jinak Kirk Hammett rulezz *5*