Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A já to vydržel úplně v pohodě, páč mě ta přiblblá hra vůbec nezajímá.... *1* *1* *1* *1*
  • Hohóo pán je vod fochu koukám.
  • Spades
    Asi mu dává moc dobré stavy :D
  • Crack ma evidentne hodne kvalitni.
  • To bude tím, že na emulátoru serveru potvory neútočí. Musíš počkat na plnou verzi bro.
  • Spades
    To je tim, ze ty animacky jsou daleko drazsi, nez ty v D2.
  • Veskoslav
    Copak někdo nepřejel první úroveň, protože prostě neumí tento typ RPG?:)
  • Já jsem to nevydržel, zítra ráno si pro něj jdu. A zkouškový začíná v pondělí. Tak jsem na sebe zvědavej :-D
  • Veskoslav
    Kouříte si s Codym ptáky přes tepláky? Není to vtipné psát o něčem, co bez servrů neběží ani sekundu. Jaký máš crack, ať se zasměju:)
  • Spades
    Co to máte furt s těma klikačkama, a jak jsou jednoduché ?
    To si opravdu myslíš, že Diablo je jen o tom, jak klikáš na potvory, a ty ti umírají pod kurzorem?
    Ve většině her děláš to samé, ale jen proto, že v diablu klikáš o dost víc, ji všichni takhle uráží...

Máš tam docela propracovaný stat system (neříkám RPG, aby něktěří neremcali), kterej je docela důležité znát, aby si tu hru vůbec dohrál na nejtěžší obtížnost. Není to tak jednoduché jak to vypadá... To si holt musíš zahrát i vyšší obtížnosti

Doporučuju si do D2 stáhnout savy z Hell, a pak říkat jestli je to jednoduché, nebo ne...
  • Hrozný háky tady jedou koukám :-D
  • Veskoslav
    Jo už jenom skoro měsíc a můžu nainstalovat (jo zkouškové je svinstvo:-D)
  • trollsuit equipped
  • Spades
    Co je to sakra za odpoved ? :D
  • Hru mam od patku a krome uvodni animace ty ostatni v prvnim actu jsou jen kresleny na pergamenu. Pocitam s tim ze na vyssi obtiznost to bude tezsi a normal je jen rozehrivacka.
    Multiplayer via Battlenet nevim, na ten samozrejme musim pockat az do CEST 00:00.
  • Spades
    Tak ARPG je zanr. Jestli chces spinit vyvojare, ze vydavaji hru se stejnym zanrem tak prosim. To jako meli Diablo 3 udelat podle tebe jak? RTS? FPS? MMORace s prvkama FPS a RPG?

Lidi hrajou pokracovani, protoze se jim minule hry libily. Je samozrejmosti, ze se tam musi neco zmenit, vetsinou grafika, aby vic ladila oku. V D3 se toho zmenilo hodne. O dost vic, nez muze rict treba CoD, ktere vychazi kazdy rok a je furt stejne...

Pokud sem te tedy pochopil spravne, mas radsi firmy, ktere vydavaji jen pokracovani novych her tzn cod, kde se grafika nemeni, protoze to nema smysl, a aby se nereklo, ze tam nic nezmenili, tak tam daji jine zbrane...

Nebo pokud beres TES, tak co presne se zmenilo tam ? Skyrim je zjednoduseny nez Oblivion s lepsi grafikou a malinko pozmenenym systemem... A pribeh sem netahej, protoze Diablo ma taky pribeh, a pokud ses tak omezeny, ze ho tam nevidis, to je pak uz tvuj problem.

Pak tu mame treba Witcher. Ten se zmenil podstatne, ale to je jen vyjimka. Nenajdes zandou hru, ktera by mezi svym pokracovanim takhle menila styl hry.
  • Hej, jsi v pořádku?
  • Odulin
    *1* Hakáry *1* ..Pardon.
  • Taky jsem to cetl. To je vyhoda tech lidi co maji za kamarady hakáry.
  • Spades
    ok... uz se chapem :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší