Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
zbývá 0:22 minut
-
Je to RPG!!!!Už to pochop trole!
-
Ty tupe imbecilni hovado, uz me zacinas pekne sr@t. Dokazes kurv@ pochopit, ze normal zvladne i simpanz?
V diablu jde o to, ze s kazdou dalsi obtiznosti se musi vice taktizovat, musis si pocitat staty, aby si mel dostatecne resisty a zaroven si mel dost silne utoky, na to, aby si prorazil obranu nepratel. Treba sorcka je bez dobre navrzeneho gearu uplne v pi*i, protoze mobky immuni na stejne kouzla, kere sorcka pouziva proste jinak nezabije.
Zkus si kurv@ oddychnout u D2 na hell, a ujistuji te, ze vzteky rozmlatis klavesnici jak je to tezke... -
Jestli jsi hral D2 ne jednou, ale trikrat, tak to se nedivim, ze porad radis Diablo mezi RPG. Takove masivni poskozeni mozku po trojim dohrani takoveho odpadu je asi nevratne. Diablo je normalni akcni oddychovka - nic vic nic min. Jako RPG to bylo prodano masam, aby i mainstream mel pocit, ze ma mozkovou kapacitu dostatecnou pro hrani RPG.
-
Podle me se naotaceli uz dost po vydani Hellgatu.
-
Huhi zabil, komplet *1*
-
Jako nové D3 je daleko temnější, než to staré. Jsem rád, že to předělali, protože nevím, jestli by se mi takové D3 líbilo... Hlavně v té době byly tak hnusne 3D enginy, že by bylo lepší, kdyby to bylo zas 2D
-
Šášulo. ME není FPS, ale TPS a to je docela podstatný rozdíl. Je to TPS kombinované s RPG. FPS s prvky RPG je např Borderlands. Ale jak je vidět podle toho, co píšeš, zkratky žánrů her se tí více než pletou.
-
Jo? 2-3 dny si projizdel normal + nightmare + hell? Uz te vidim...
-
Máš různé stupně RPG
Diablo je Akční RPG, tzn víc zameřené na akci, než RPG systém, ale stále to je RPG...
Co jiného by to taky bylo ? -
Já to srovnávám šašku?!!! Napsal jsem ti různé typy RPG!!! Nikdo to nesrovnával!!!Asi neumíš pochopit psaný text.
-
O to více směšné, že zkoušku z "ekonomické" angličtiny mám z "technické" ani za boha:-D Přitom objem učení je tak 10:1
-
Jak jinak D1 nazvat, kdyz v tom samem roce vysel napr. Fallout nebo Betrayl at Antara. Dohral jsem vsechny 3 hry a smele se da rici, ze D1 je a byl vzdycky odpad.
-
Ne, naopak tyto oddychovky, jsem dohral. D1 za 7 hodin, bezstarostne, bez problemu a to jsem se mohl jeste jednim prstem dloubat v nose. D2 cca za 2-3 dny. Ovsem s velkymi casovymi prodlevami, abych neutrpel mozkove trauma z "obtiznosti" a "kompexity" hry, ktere jsem po celou dobu celil. Smirte se s tim Diablo je oddychovka u ktere je nutno vypnout jednu nebo lepe obe casti mozku, aby prilis netrpel
-
Hodina a pár minut než se začnou bývalí členové Blizzard North obracet v postelích. :)
http://www.youtube.com/watch?v=u-pIPgnJvqU&feature=related -
Co je to hakár a kde to seženu?
-
Ty taky mas zjevne plneno. Predevsim mas plneno slamu misto mozku. Srovnavat BG s Diablem muze pouze tvor, kteremu byla udelana frontalni lobotomie celniho mozkoveho laloku. To by asi vysvetlovalu tu jizvu ,co mas na hlave.
-
Tomu se říká smůlička. Já mám zítra zkoušku z konverzace a tak se učím terminologii japonského mahjongu.
-
Ne nema,DAO2 je odpad a Mass effect je normalni FPS, ktere se snazi hrat na neco, kterym neni. Poradny RPG system mely napr. hry Realms of Arkania, jeho casti sly videt v Drakensangu nebo Ultima Underworld 1 a 2, jehoz zjednoduchseni bylo videt v Arxu. Ale ty jsi jeste dite a o poradne RPG jsi zjevne nikdy nezavadil.
-
No a já se učím na maturu a i tak jsem dneska udělal kvůli komentování velké h()vno :/