Přejít na výpis diskuzí
Opakování pro záškoláky: Diablo III v kostce
14.5.2012 | Petr Poláček
309 příspěvků
-
hh, to je zkouska sily vule, drzim palce ;-)
-
Poptal jsem se. Jeden spolužák měl error 37 (přehodil z evropského na USA a pak zpátky (pokaždé uložení nastavení)) a jede to, zbylí dva jedou bez problémů.
-
Nevím, u mě hra je akorát na poličce:)Neinstaluji kvůli zkouškovému:)
-
Nejede. Error 37.
-
Kebule, ty jsi vážně na kebulli padlý. Diablo nejde crcknout....
-
Dvacet levelů přibližně za 40 minut..no ty krávo.. :-D
-
Cody, ty přece hraješ už týden a projel jsi 3 akty:)Nezapomínej.
P.S: Být tebou, tak z té sesterny zdrhnu než ti zase dají svěrací kazajku:) -
No ale tohle jedina negativni reakce, ze by to ostatnim opravdu jelo?
-
:-)))))))))))) boha jeho chlapi,že se na to nevyserete,tohle samý bylo s assassinem..doprasený servery,přetížený..nemožnost se připojit a hrát..počkejte si vklídku na nějakej emulátor,či crack a pak pofičíte bezproblémů..
-
tak už to pařím, lvl 20 warrior, dohrány 2 akty. čekal jsem víc 2/10
-
Každopádně,než SKIDROW nebo RELOADED,či RAZOR cracknou diablo,zadrtím maxe payna...na toho chudáka se skoro při vší tý manii okolo diabla skoro zapomnělo..mám takovej pocit,že max vychází stejně jako diablo 15.května..
-
nemyslim treba ja když chtel koupit skyrim meli všude vyprodano, i na skladech když jsem to chtel objednat online
-
No to jo, ale k cemu je to platny, ted se na freeckach skriptuje ICC a na ofiku uz konci dalsi datac. Navic stejne pulka veci nejde jak ma.
-
to se dělá tak, že si koupíš originálku a posloucháš komunikaci se serverem. Stačí najít pattern a můžeš server vesele emulovat lokálně.
-
Pokud je "funguje" error 37, ucpana trubka logovaciho serveru tak jo. *5*
-
No podle "mrtva" asi jo:)
-
Tak co? Vsechno funguje jak ma, vsichni nalogovani a parite?
-
Tady to tak neni. Neco co neexistuje muzes nahradit. Kdyz ale nevis jak to vypada, jenom tusis, tak se nikdy nepriblizis originalu.
-
Prave... A jeste to bude krabicovka
-
Aha a wow se hraje na neofiku stejne jak na ofiku...