Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aby ste sa z toho deti neposrali *7*
  • Už jsem to dohrál hateři.
  • Ataker
    Víš o té hře hovno, tak co...
  • ty retarde, Diablo 3 nejde hacknout.
  • Nevite nekdo, kdy se budou rozdavat digitalni klice ? Me porad nic neprislo ?
  • S Maxem máš sice pravdu, ale tvoje oblíbené skupiny budou mít práci až kolem 1.6., kdy hra vychází na PC.

D3 ale nikdo cracknout nemůže, protože by nejdřív musel vyrobit funkční emulátor Battle.net serveru.
  • Je to víc než dali korejci.
  • ježiš ty seš ret*rd a k tomu k smíchu. Hlavně se příště nadechni z hluboka než vyplodíš podobné hovínko ať se za sebe nemusíš příště zase stydět .. promiň nenapadl mě lepší komentář.
  • Tak srač*oidní nadpis jsem už dlouho nečetl prej pro záškoláky jakoby znát něco o té blizsráč*ovské hovadině byla povinnost. Mám pro vás novinku diablo není legenda jen směšná rádoby temná hra se stejně ubohým designem jako ostatní výplody od blizsrá*e. Chápu ale že 13letý američani se u toho baví a myslí si že paří něco HC
  • Spades
    Pojdme vsichni co nemame cdklice trucovat :(
  • to proto že všichni paří, ti co píšou jak se nejde nalogovat jsou jen trolove
  • looooooool
  • Teda damy a panove, cekal jsem tu nejaky dojmy a misto toho se tu dovidam prevazne jen o warezu :(
  • Hm. Servery asi do rana budu kaput. A mozem potvrdit, ze neskutocne vela ludi je super nasratych. Vratane mna. ale co som vlastne cakal. VEd som od bety vedel so ma caka live.
  • Spades
    jenze skyrim je na steamu. Tam se prodavaji cdklice i primo na steamu, takze se vyproda i steam, kdezto na battle.netu si muzes koupit libovolny pocet her, a nikdy nedojdou. Proto si hodne lidi koupilo digitalni verzi, takze zbylo dostatek krabicovek.
  • Víte proč vám to nejde nalogovat?..protože tohle... http://i.nyx.cz/files/00/00/07/86/786104_d62fd160c6ebfb38f3dd.gif?name=D3servers2.gif
  • Spades
    Emulovat server neni problem. Problem je doplnit ty soubory, ktere proste nemas... To jsou scripty, ktere se do vsechn onlinovek delaji rucne, a do diabla se taky budou muset delat rucne. Proto to nikdy nebude dokonale.
  • Spades
    ty sis tam dokonce háknul jiné posavy, než tam mají být jo ?
  • Tak to je mnohem lepsi nez sem cekal, uvidime jestli to vydrzi az se evropa probudi ;-) Ale snad jo, maji celou noc aby to nejak poresili. Neverim ze by kvuli tomu neslo spat buhvikolik lidi.
  • Nevim, ale jestli nekdo na EU hraje tak tohle keca:
    http://eu.battle.net/d3/en/status

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit