Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To je zbytečné. To i tady na tiscali to vyjde i s počtovným na cca 1299 max.
  • Tohle se nedá cracknout. Můžeš vytvořit nějakej vlastní fiktivní server nebo jak se tomu říká, ale ta hra bude totální srágora. Konec zvonec.
  • smejki
    na vlas stejně, máme na to ceník *3*
  • Preed
    Diablo sa bude ''crakovat'' ako onlinovky ktore sa hraju na neofcialnych serveroch a kto to skusal tak vie ze to nie je boh vie co.
  • Veskoslav
    Proboha....Umíš prolomit WoW? Dají se udělat servry, ale nikdy nedosáhnou kvality originálu. V tomto případě je to to samé.
  • Na rovinu..absolutně netuším jak se takovej crack dělá,nebo jak se obchází tyhle ochrany,ale otěhlech "neprolomitelnejch" ochranách se toho už napsalo hafo a stejně každá časem padla..padne i tahle..jsem o tom naprosto přesvědčen,že si tu cestičku nějak najdou..
  • Zkuseny hakár prolomi i to co neexistuje.
  • Jak se prolamuje neco co nemas? *15*
  • Veskoslav
    Proboha. Víš jak to fnguje vůbec?:-D DarkSpore ani po roce nedokázali prolomit a to je zapomenutelné RPG . Diablo funguje na úplně stejném princip. Jak chceš něco cracnout, když vše taháš z jejich servrů? To by jsi musel vytvořit celý svět vlastní.....To není mám složku Crack, zkopíruji do složky se hrou a hraji....
  • Hahaha..a vo co,že cracknou..je to jen otázka času..a protože je tohle velká herní pecka,tak to bude zároven i pro crackery velká výzva..kdo to prolomí první získá nesmrtelnou slávu..
  • Oni tam nedali queue? *1*
  • Spades
    Pochybuju. D3 je na systemu WoW, kdezto AC melo vsechny data primo na disku, akorat chybel mechanismus na prepinani misi. D3 nema v datech zadne scripty.
  • Veskoslav
    To ani nestojí za komentář, počkat komentuji vlastně....

Cracknou to nikdy necrakneš....
  • Spades
    1500 za to fakt nedam...
    Stejnak si to zahraju az po mature, jen sem chtel ten hrejivy pocit, ze uz to mam :D
  • Těch mi je líto také, protože na tom skutečně pracovali, ale jinak je na prvním místě zisk. D3 staví především na síle značky a také marketingu, tak to dneska prostě funguje. Ve výsledku byť jde o velmi kvalitní hru,v porovnání s některou hříčkou za pár kaček vzniká prostor pro polemiku. S herním průmyslem se stalo to co s každou konzumní zábavou... prošla si zlatou érou a teď už to bude spíše jen horší a horší. Tím jsem chtěl říct, že posouzení kvality hry už je zčásti vykoupeno, ve prospěch vývojáře (firmy) dle jejího zázemí.
  • Neplas, normalnich krabicovek je dostatek.
  • No doufám,že s tím nebude takovýho sraní jako assassins creed a cracknout to mnohem dřív..
  • 8 minut *1*
  • si to stahni pres battlenet, pokud nemas predobjednano je to stejne jedina moznost protože zitra bude vyprodano
  • Spades
    A já nemám klíč ://///

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší