Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Je rozdíl psát a hrát:)A napsat koment a vrátit se k učení anglických názvů pro motor a jeho součásti je mnohem snažší než přejít od hry k učení.
  • Spades
    Tak si polib kara a táhni komentovat na hry co tě baví...
  • Spades
    To mam i bez cracku *7*
  • jedno nechápu rikas ze se ucis ale porad jsi na foru, to bys taky mohl hrát ne?
  • Veskoslav
    Diablo je skutečně RPG:)RPG je "hra na hrdiny" a Diablo to splňuje. Je sice více podmínek ale i ty Diablo plňuje. Je to jenom jiný "žánr" RPG než třeba BG.
  • Veskoslav
    Říká někdo, kdo ve všech svých příspěvcích lže:)
  • A co že nehraješ, když máš ty hakáry kámoše?
  • Pokud je Diablo RPG tak The Sims je FPS hra.
  • Stejně jako v dobách, kdy vychází Battlefield 7, Call of Duty 32 a The Sims 257411.
  • Ne, Blizzard zaplatil stejně jako Dan Vávra za propagaci Skyrimu.
  • Cody má kámoše hakáry, že? On a jeho celý tým Anonymouse tě zahákojou.
  • podívejte se na to s ty lepší stránky, nejbližší tydny to budou všichni parit a tady bude klid a diskuze na urovni *4*
  • Veskoslav
    Trolové musejí mít Vánoce, blbci svátek a blázni asi dostali připojení do Bohnic. Jsem si všiml, že tento "nick" zásadně diskutuje pouze pod tím, co ho zásadně nebaví.....Demence se sice nedá léčit, ale jsou na to léky:)
  • oni ji nedohrali protože je to nudilo
  • Veskoslav
    Napiš do Institutu českého jazyka, že jsi našla nový výraz pro samé články.....
  • Veskoslav
    Já už mám za sebou jeden předtermín minulý týden, ve středu angličtina a ještě další 3 zkoušky:-D
  • Nůůůda tak kolik vám blizsr*č zaplatil za propagaci těch jeho slátanin stejně jak Blioware nebo víc?
  • Ale potvory utoci, jen je to naprd :-). Za prvni act se timhle zpusobem clovek nedostane a po vyskoceni ze hry nebo chcipnuti se neulozil char. Ale animacky prvniho actu zustaly odemceny za vsechny povolani.
  • Aspon te nevyrazej ze školy/práce :-D
  • Kr.Pa
    games.cz se stává stránkou blizzardu, samé články o wowku a D3 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší