Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vihonit? s mekkým i?
  • nekoujte na to
    at si nezkazite hru
    to sem udelal i u cod6 a byla to chyba
  • forever alone
    and poor
  • Na druhou stranu,prvni dil cod si vzal to nejlepsi z MoH a ta hra za to opravdu stala.To co prodavaji ted je smuty.
  • No že erekce je celkem běžná věc i v nižším věku než deset. Měl jsem za to, že si toho většina lidí všimla, když byli malí.
  • Jo, ale tam to nebylo kvůli trefení se do jednoho člověka, který půjde dolů na jednu ránu a obecně obtížnost byla přecijen trochu jinde než u moderních her.
  • jsou jen hw na alpha verzi jinak jsem psal sem EA prej nevi mame sledovat jejich stranky
  • Jistě, to patří k mé myšlence :-) CoD také nebyla první FPS svého druhu v podstatě si bralo inspiraci z MoH a jak říkáš, uměli to prodat. :-) Stejný případ.
  • od kdy prisel do mody trolling tak clovek kolik krat nevi jestli si lidi delaji prd*l nebo jsou tak "jini"... :) ..
  • snad jen dodat ze ani v pripade tabletu ani dotykoveho smartphonu nebyl Apple prvni .. akorat maji (meli) typka ktery dokaze i vroubkovani po obvodu plastove lahve prodat jako vybornu featuru, ktera stoji za 2-3 nasobnou cenu .. a hlavne pokud mate iLahev tak jste elita .. neznam moc jinych spolecnosti, ktere dokazou samozrejme veci prodat jako neco extra ..
  • Co myslíš?
  • Jo? A byl's ten bobo nebo ta bobo?
  • Já nevim hrál si s Legem?
  • Je to smutná doba, že? Doba pokroku je za námi, máme tu dobu konzumování.
  • Aha a co Max Payne tam se to taky zpomalilo aby se nikdo nemusel namáhat?
  • Tak to by mě zajímalo co's dělal, když ti bylo deset.
  • Do určitých mezí. Ne že stačí držet vpřed a střelbu. A to ti to ještě občas hra zpomalí, aby se náhodou hráč nemusel moc namáhat nebo mít nějaké reflexy.
  • Čekal bych aspoň náznaky taktizování. Podle toho videa už taktizování vymysleli skripteři. A čekal jsem přesně tohle, což mě jen utvrzuje v nekupování si té hry (ačkoliv mě u ní nikdy SP nezajímal).

Edit: Oh, nějak si protiřečím. První "čekal" je myšleno v ideálním případě, druhé tak jak jsem očekával, že to opravdu bude.
  • jste včera měli první sexuální výchovu, že karlíku?
  • Zajdi si k doktorovi když se ti v 10ti postaví tak je asi s tebou něco špatně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit