Přejít na výpis diskuzí
Operace Gilotina na dvouminutovém videu z Battlefield 3
17.9.2011 | Petr Poláček
102 příspěvků
-
je to supeeeer se mi hned postavil a sem si ho musel vihonit to bude nejlepsi hra na svete *14* *14* *14*
-
Že simuláciu *1* *1* *1*
A Moorhuhn považuješ za simuláciu lovu? *1* -
Ok. Začnu tím, že CoD herní styl nemám rád. Nevadí mi CoD ale Activision. Ty jenž z byznysu, kde se peníze vydělávali prací udělali zlatý důl (Z ekonomického hlediska - Naprosto skvělá forma podnikání, z hráčského hlediska - :( ) Takže mi prostě vadí, to jen aby jste znali můj názor. Protože i přes to, nedokážu pochopit proč tu nadáváte na lineární SP? Je to jako CoD? Ovšem, že je! Vždyť CoD je nejprodávanější hra herní historie! (mám pocit, že dokonce vede i v celém zábavním průmyslu) Už takhle DICE nikdy neprodá tolik her jako oni. Nikdy BF3 nemůže porazit CoD: MW3 v prodejích. No tak chtějí zákazníkovy nabídnout to co konkurence. Buďte rádi, že to není laciná kopie ale je tam vidět snaha. A v MP tam konkurovat chtějí a tak nabídnou jiný gameplay (Chaos na obřích mapách s válečnými stroji atd.). Naopak. Možná by se to chtělo zamyslet nad tím co sami DICE slibovali a nesplnily(to je kámen úrazu a zklamání). A ne poukazovat na to, že lidé dělají hru pro peníze.
Podívejme se na příklad z jiného odvětví podnikání: Apple vs. všichni ostatní.
Apple přišel s iPhonem a dnes v podstatě neseženete smartphone bez kapacitního displaye.
Apple redefinoval pojem tablet (určitě všichni víte co je doopravdy tabletPC) a vyvinul velkou placku. Ostatní výrobci také vyrábí takové placky. Proč? No protože na tom apple trhne! Ačkoli je to naprostá kravina tak se dnes na tomto poli soupeří ze všech nejvíc. -
Kdyby mi tohle někdo ukázal a tvrdil, že je to MW3, tak ani neceknu. EA zase hypem přestřelila.
-
ty vole to vypadá že když si dáte nejvyšší obtížnoust že tu máte simulaci opravdový války
-
už se vi neco o hw požadavkach?
-
Atmosféra je fakt skvělá.Střílení není úplně realistický ale aspoň to nějak vypadá.Není to jako střílení kachen alá CoD :D
-
Ratata ku*va ratatata! - C.J. Hornster (Vietcong)
-
Hurá! BF3 je nejlepší! Ratatatatatata.
-
Ano,u prvniho cod jsem z gameplaye byl nadsenej.Bohuzel dily po MW jsou tragedie a opravdu jsem si u nich "nehonkal" jako ty.
A u sp BF3 tomu nebude jinak.Jeste zalezi na tom,jak se predvede mp cast,ze ktere toho zatim moc neukazali a to co zatim ukazali me moc nenadchlo. -
pre vsetkych kto pi*uju na linearnost gameplayu a prirovnavaju to k CODku: ked vyslo codko tak ste si na nom honkali rovnako ako si budete honkat aj pri SP battlefieldu 3 a bude vam nejaka linearnost urkadnuta
-
Tak treba se tomu recenzentovi nelibilo prave to zpracovani te "linearnosti".U nekterych her ta koridorovost vylozene bije do oci,zatimco u jinych ti to skoro ani neprijde.
Starsi fps za ery prvniho HL a par let po nem byly taky vetsinou linearni hry,ale nebilo to tolik do oci jako u nekterych soucasnych fps.
A sry ,ze jsem teda reagoval,kdyz jsi chtel reakci od toho clarca
*3* . -
Pod prvni odstavec bych se mohl podepsat! Jenze spousta odpurcu COD to vidi uplne jinak, ze bude BF3 skoro az prevratnej milnik! Kazdopadne ja se na to tesim a zahraji si to, stejne jako COD *3*
-
Ja som o CODe nepovedal ani slovo ! tam sú práveže scripty urobené tak, že okamžite udrú do očí až sa z toho zdvýha žalúdok. Inak súhlasím.
-
Nic proti ale já chtěl odpověď od něj. Někteří jsou už z CoD tak mimo že nadávají na všechno co je lineární. Vždy kroutim hlavou jak nějaký recenzent tohle může dát do negativ když je to důležitý herní styl.
-
Souhlas,ale posledni dily cod tema "dobre naskriptovanymi scenami" zrovna neoplyva.A bf3 se v mnohem u toho cod bohuzel ocividne inspiroval.
-
Kdyz je zpracovana kvalitne,tak ja osobne proti tomu nic nemam.Je to v podstate podzanr FPS a ma sve pravo tady byt.Ale ne kazda hra to ma zpracovane kvalitne.Posledni dily CoD rozhodne do te kategorie kvalitnich nepatri a vzhledem k tomu,ze spousty her se po ni opici,je tech her co to delaji spatne cim dal vice.
-
A to se prave pletes.Pro vydavatele je to naopak vzor,jak se to ma delat,protoze jedine o co jim jde,je komercni uspech a ten ma CoD opravdu velky.
A prave na EA to jde krasne videt.Krom jejich PR kecu kazdou chvili o tom,jak chteji CoD porazit ,se staci podivat co provedli s hrama jako Crysis2,novy Medal of Honor a zda se ze i s BF3. -
Ty máš něco proti lineárnosti?
-
CoD je prostě příklad pro ostatní vývojáře jak se to nemá dělat.