Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a jeeje, single zase bude linearni sh*t. jeste ze je to hlavne u multiplayeru...
  • Vizualni stranka - pecka.Audio-pecka.Animace-pecka.Gameplay-stejne tragicky jako u cod.
    Opravdu Sp cast BF3 je proste Call of Duty v hezkem audiovizualnim kabatku.Nic vic,nic min.
    Nekomu to staci,me ne.
    Ale popravde me to vubec neprekvapuje vzhledem k tomu,jak k cele zalezitost o uspechu CoD pristupuje EA.
    Snad ten MP bude za neco stat.
  • Ataker
    Spokojenost :) bál jsem se, že tam výbuchy ani nebudou. :)
  • Jenze posledni dily cod rozhodne nepatri mezi kvalitni zpracovani linearni hry.Kvalitne zpracovana linearni strilecka je treba HL2.Tam si tu linearnost a naskriptovanost moc neuvedomujes,zatimco u cod to bije do oci na kazdem kroku.
    O samych radoby cool slow-mo skriptovanych scenach ani nemluve,stejne tak o koseni stovek vylozene tupych protivniku ,kteri nabihaji bezhlave pod hlaven hrace.
    Je spusty kvalitnich koridorovek a tam bych s vycitanim linearnosti celkem i souhlasil,ale to rozhodne neni pripad CoD.
  • Mechwarrior_bw
    s tým súhlasím, ak sa koridorovka urobí dobre a skripty sú dômyselne zapracované tak že ich človek ani nevníma tak to určite stojí za to ... koniec koncov prakticky všetky staršie hry boli koridorovky a ako nás bavily *5* I keď ak by si som si mal vybrať medzi kvalitnou koridorovkou a rovnako kvalitnou "sandbox" hrou tak beriem sandbox...
  • To mi něco připomíná. Když měla vyjít PS2 taky tohle někteří říkali a ejhle ono to šlo. Takže to půjde i u dalších konzolí všechno se dá zmenšit a japonci tohle umí ze všech nejlépe. Na co si jako myslíš že dávají ty desítky milionů při vývoji nové konzole?
  • Nezníčíš naší vůli.. supprrr
  • trolo
    nove konzole budu boh vie kedy a rozhodne nebudu na rovnakej urovni ako PC v tej dobre pretoze konzola nesmie mat velku spotrebu energie, velky hluk a podobne... keby narvali do konzole sucasny high end tak by to bol vysavac, zrut energie a hlavne velke hov4do.... ak bude nova generacia konzoli tak urcite nebude ani na takej urovni ako su DNESNE pc a nie to na takej ake budu pc za par rokov.
  • nesouhlasím! a upřímně cos od toho čekal? když to je koridorovka! mě přímo fascinu (a tím nemyslím tebe, ale různe recenzenty), když čtu nějakou recenzi na call of duty - třeba! nebo medal of honor... a tam se píše že se ve hře jenom střílí! ANO STŘÍLÍ, KDYŽ JE TO KORIDOROVÁ AKCE Z PRVNÍ OSOBY! co byste tam chtěli víc! prostě vytýkat hře něco na čem je postavená a nesnaží se být ničím jiným je blbost! když od codka očekávám tupou střelnici a pak ji dostanu tak to nebudu psát jako mínus, ale jako fakt, který všichni čekali! je sice fakt že jsem už z koridorovek vyrosta teď mě berou hry typu deus ex nebo zaklínač, ale tohle si ujít nenechám - ze začátku jsem byl skeptický, protože mi to přišlo taky jako codko, ale několik posledních trailerů mi ukázalo, že co se týče prezentace přeskočí mw3 sedmimílovými skoky! a co se týče wm3 - to si dám taky kvůli tomuhle obrázku: http://www.zing.cz/images/thumbnails/bigthumb/bffa98b5-50853.jpg - čeština v call of duty!
  • Kalper
    Mě se tenhle typ her líbí. Dobře naskriptované situace jsou lepší než tisíce kilometrů čtverečních v prázdné sandbox hře.
  • Ježiš oni z toho fakt udělali CoD. Script-run, bullet time, všude se nonstop střílí ale hrdina se hrdinně řítí vpřed kulkami nezasažen (a to jen tuším z toho, že obrazovka nezčervenala, jen tam furt problikávají jakési modré věci, skoro jak z Assassin's Creed). Battlefield of Duty. Můj dojem.
  • Mechwarrior_bw
    myslím, že HUD aj zameriavač sa bude dať vypnúť ak nie cez menu tak určite interne cez príkazy alebo natvrdo zmazaním alebo modifikovaním príslušných textúr :) na PC to nie je problém.
    A nohy sú určite vidieť počas určitých situácií ako výbuch RPG alebo kontaktný súboj, dúfam, že bude celé telo videľné stále ako v Mirrors edge keďže s tým majú DICE bohaté skúsenosti. V tomto som si fakt neni istý ale som optimista *5*
  • co se týče hry = skvělé a moc těším!
    ale vadí mi tam několik věcí!
    1. HUD! je zbytečně velký, mohli ho úplně zrušit a stav munice ukazovat jen při nabití zásobniku - bylo by to víc realistické, nebo by se mohl zásobník kontrolovat - kontrola zásobníku: stiskni R, nabít: podrž R - a navigace tam bude asi úplně zbytečná - běž tam kde běží zbytek!
    2. Zaměřovací křížek - doufám že půjde vypnout!!! Nechápu jak to, že moderní střílečky z první osoby nemají v nastavení možnost vypnout zaměřovací křížek! A svádět to na konzole je sice pohodlné, ale to tvůrce neomlouvá že to tam nedávají!
    3. Nohy - z téhle ukázky jsem si nevšim jestli jdou dole pod tělem vidět nohy! To mě vždycky naštve oni se snaží o realistické vzezření hry a zapomenou dát vojákovi nohy! ale pokud si vzpomínám tak ty nohy tam byly takže ok!
    Je fakt že to jsou drobnosti a je to spíš můj názor (ne spíš tohle je můj názor!), ale pokud dělám hru stavěnou částečně i na detailu tak si ohlídám všechno!
  • Jazz
    *1*
  • Ty se RO ani nezaobírej, to není hra pro teply decka *7*
  • http://www.gamespot.com/events/tgs-2011/video.html?sid=6334990&tag=videos;img;1&pid=621026
  • Presne tak. At uz je aspon beta, z te nekonecne marketingove masaze je mi uz spatne.
  • ty si myslis ze to je realny gameplay ? :)
  • spousta her ani tech 720p nema .. viz slavna serie COD .. a jak se to prodava a hraje .. Onlive je svele jako nahrada za demo ..
  • Takze jsi fanousek Battlefieldu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit