-
Kombinace hudby a dechberoucího skoro až anime zpracování mi při prologu způsobila nádherné mrazení v zádech. Hra má ideálně postupující obtížnost i přes velký zásek u zaplavujícího se stromu. Pro mne jedna z nejkrásnějších her posledních let.
-
Včera jsem dohrál.
Krásný zážitek, hezká hudba, pěkná grafika. Pro mne osobně nejlepší skákačka za poslední dobu.
Ale pozor líbivá grafika na první takřka předurčena pro menší hráče klame tělem - hra je místy opravdu velmi, velmi těžká - některé pasáže jsou až frustrující - cílovým hráčem tak malé děti (či netrpěliví dospělí) spíše nejsou.
Nicméně stojí to za to. Čistý herní čas cca 13 hodin a něco - posbírány veškeré bonusy exp., zdraví i mana.
Pro fandy žánru nutnost, pro ostatní - vyzkoušejte. Pro mne velmi příjemné překvapení (téměř) jara. Více takových her.
P.S. ve hře je i nepříjemný bug (jak na PC tak i na Xbox) týkající se některých dveří s fialovým zámkem (nutnost vyřídit minibosse) - jakmile se ihned neprojde po jejich otevření, může se stát, že se dveře zavřou a již je nelze otevřít. Obzvláště nepříjemné je to na místě, které hráče pustí do finální fáze hry. Celou před-finální mapu jsem si proto musel zopakovat... Tzn. má rada zní - jakmile se otevřou dveře na fialový zámek, hrr hned do nich (a nebo si často zálohujte uložené pozice ve hře v základním menu hry) -
Příběh a zpracování mi přijde vykradené z Child of Light, škoda...
-
Krasna grafika ovsem neskutecne nevyvazena hratelnost s opravdu pekelnyma pasazema. U hry ktera urcite bude lakat stylizaci i ty nejmensi je docela problem.
-
Ty jsi prostě magor
-
Při prologu jsem měl husí kůži. Nevím, kolikrát v životě jsem měl u hry takový pocit. Opravdu výjimečně. Nádherná ukázka toho, kam až může třeba i plošinovka zajít. Absolutní respekt a klobouk dolů.
-
Jenže tam trocha té hratelnosti je. Dokonce hodně. Ty se raději o něčem větším nebav.
-
netáraj, trine má jedno z najjednoduchších ovládaní a dá sa perfektne hrať na klávesnici, čo sa o ori povedať nedá, a trine nemá ako ori dvetisíc funkcií na jedno tlačítko.
-
Ten bude mit 4 ruce, 15 dioptrií a jmenovat se bude Grishňák nebo tak nejak *8*
-
Počkám na slevu na steamu a kupuju!!!
MUHEHE... -
Jo chce to nějakej skript, bohužel box se zprávou neobsahuje ID uživatele a nejde to jednoduše blokovat přes AdBlock.. :)
-
Nechtěl bych být Roald Dahl. Asi bych si ukous ruku a zbylým pahýlem namaloval nějaký vkusný obraz.
-
Co to kecáš za hovadiny? Za 1. by sis hru mohl nejdřív zahrát než začneš kecat a za 2. by mohly tvoje řeči být něco víc než mávnutí toaleťákem tvl.
-
Mě zahřál. Asi to musíš zapálit.
-
Naposled vysokou známku, (9 ne 10) tady dostal Rayman... a to nakoned na těch 10! ani nebylo, protože to defakto bylo to samé stále dokola... a ani jsem nedohrál a tohle hýří všemi barvami.
Hmmm... *7* čtu tu o těžkostech s ovládáním to je nic moc. V plošinkách se zas tolik nevyžívám no.
Opět s potvrzuje že pěkný vizuál není vše no, chce to i trochu té hratelnosti a když budou stravitelné obě složky můžeme se už bavit o něčem větším. *4* -
Chci vidět toho člověka, co dá achievement: projít hru bez úmrtí.
-
Zasmál jsem se. Díky :-)
-
Nie si sám. U mňa sa počet úmrtí na konci vyšplhal nad 1000. Ale niekedy som sa zabil naschvál, namiesto quickload *1* A pri tých ťažkých pasážach hrala tiež pekná hudba, tá ma stále ukľudňovala :D
-
Na tuhle hru jsem, po dlouhé době konečně zas jednou, čekal u steamu a odpočítával minuty, když měla vyjít. A vůbec toho nelituju =).
Hudba tak úžasná, že deset minut vlastně nemusíte hru ani spustit, jenom posloucháte menu. Vizuál strhující, hratelnost plynulá a příjemná. Pohltilo mě to tak, že jsem to dohrál na jeden zátah =).
K tomu ovšem musím dodat - buď jsem naprosto levý nýmand, nebo se to stydíme říct pořádně, ale Ori má pár OPRAVDU těžkých pasáží. Z útěku před Kuro jsem měl místy chuť hodit ovladač do zdi, plakat, rozkousat koberec, nahlas jsem nadával (tímto zdravím mou ruskou sousedku), mlátil do stolu - a na scéně, která při správném proběhnutí trvá ani ne minutku a půl, jsem nechal dobře hodinu. -
Poctivě vykalkulovaná hra která útočí na city těch sentimentálnějších z nás, těm, kterým nebylo dáno do vínku mnoho vkusu. Jednooká umělecká hra mezi slepými. Je to chladná, a do jisté míry patetická záležitost, ne nepodobná zabudované plasma obrazovce v krbovém prostoru která přehrává smyčku FullHD videa ohně s korespondujícími zvuky praskajícího dřeva. Což vypadá vskutku nádherně. Problém však je, že tento slepenec, který má za úkol potěšit a rozplakat tu naší prostoduchou většinu herní obce, nehřeje.