Přejít na výpis diskuzí
Origin od EA nabídne hry jiných firem včetně THQ a Capcomu
27.10.2011 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
1+
-
Jsem přesně ten typ, co nemá tyhle aplikace rád a nevyužívá je. Pro mě je Steam a Origin jedině opruz. Když si koupim krabicovku a nemůži jí ani nainstalovat bez takovéhle aplikace, tak kde to jsme? A co třeba za 10 let? Vypnou Origin z nějakého důvodu a mám po hře. Po všech hrách co tam budu mít koupený a mám je fyzicky v ruce. A k originu se ještě spouští prohlížeč s Battle logem:(. Takže si jdu začít zvykat:(((. Ještě že nepoužívám Steam:)
avp8 souhlas a +1 -
*1* vsem co podporujou EA....mam na ne mozna jeste vetsi averzi nez na konzole
-
Origin mě naštval, ale odložil jsem nedočkavost a instalaci na dnešní ráno. A Origin mě naštval znova, hnedka poránu. Včera, když jsem si chtěl založit účet, tak to nejdřív vůbec nešlo, pak se jakoby něco dělo a Origin spadnul. Vykašlal jsem se na to a zkusil to teď ráno. Zkoušel jsem se přihlásit pod účet, co jsem vytvořil včera, ale nešlo to. Dal jsem vytvořit jiný účet, ID (stejný jako včera) bylo OK, ale e-mail (který jsem použil včera) už byl použitý WTF? Musel jsem použít jiný e-mail a šlo to.......Předtim jsem byl shovívavej a řikal si, že mi ten Origin vadit nebude, ale...
A otázečka. V kolika jde hrát COOP? Jde to ve více než dvou lidech? -
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
@text komentáře smazán uživatelem FiCTive-MAN@
-
Proč myslíš, že lže?
-
24.10 ? nelzi *16*
-
Ea bude tak dlouho platicim zakaznikum hazet klacky pod nohy, dokud se jejich hry nebudou pouze piratit, a to tvrdili ze chteji s BF3 porazit MW3(no mluvi se o nem hodne no:)).
-
O né, musíme jenom dýchat, přijímat živiny, vylučovat a spát. Osobně ten Battlefield klidně oželím.
-
Ja vam nevim.. ja sem s aktivaci BF3 nemel problem, ale to mozna bude tim ze sem to aktivoval uz 24.10. a to urcite nebyl takovy napor jako ted. Zatim me origin funguje dobre.. nezazivam zadne problemy s prihlasovanim apod. Ale ze bych z toho celeho Originu byl zrovna nejak nadseny se fakt rict neda. Prilis moc her od EA nehraju, spis mam rad indie tituly a ty mi na originu zcela chybi. A mit v PC sluzbu jenom na to, abych si pustil jednu zatracenou hru mi prijde naprosto debilni. Mozna kdyby se v nabidce zacali objevovat kvalitni indie hry, tak me to mozna donuti zmenit nazor..
-
Pro ty, co nádavaj na euro=dolar kurz na STEAMu doporučuju kupovat novinky u re-sellerů digitálních klíčů (třeba na aukru) nebo v zahraničí (dobrou zkušenost mám s www.zavvi.com ) Drtivá většina nových her se dá sehnat zhruba za 500-600 kč
Z Originu nadšenej nejsem, ale budem ho muset přijmout stejně jako jsme museli přijimout STEAM. Teď už se jen nezbývá než modlit, aby ti porodní bolesti odezněly co nejdřív. -
Úplný souhlas. Tohle je daň za čekání. Miluju EA i serii Battlefield, ale ten Origin fakt pokazil co mohl. Kdyby to dali třeba jako volitelnou funkci ten Origin, ale ne, že na tom zaleží všechno, když si chcete zahrat...bože...
-
Na Euro se přechází kvůli vydavatelům. Oni si dupnou: "Buď zavedete Euro, nebo s námi nepočítejte," a jen blázen by jim nevyhověl. Přeci $50 vypadá stejně jako 50 €, jen to hodí o minimálně 10 % větší zisky (podle daně).
A k vydavatelům se přidávají i obchodní řetězce: "Jestli nabídnete na Steamu tuhle hru za 30 € (mi ji máme z 50 €), už od vás nikdy žádnou hru nevezmeme."
Steam aspol. jsou tedy v prekérní situaci, s kterou toho moc nezmůžou. Jisté ale naštěstí je, že kamenné obchody jednou padnou (do 10 let?), takže situace se minimálně o trochu zlepší. -
Do pííííči s celýl ORIGINEM !!! BF3 mám 3 dny doma krabicovku, ale nespustím ji protože ta jejich aplikace nestíhá a je zahlcená! Nemůžu pouze aktivovat a ověřit pravost klíče jenom proto že EA nedokáže zajistit 100% spolehlivost při takovém náporu v době vydání jejich největší hitovky BF3, jako by to nečekali že bude masa aktivací a stahování dat. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* FAKT PROFÍCI *12*
-
Origin je nejvetsi BUG zaimplementovany zamerne do jiz tak slusne zabugovaneho Battlefieldu 3 z duvodu podpory budoucich financnich planu EA a nasrani hracu.
-
Presne, ja nevim proc to vsichni svadi na Steam ;-) Jako kdyby Valve prikazovalo za kolik budou prodavat cizí tituly.
-
Normlani ceny bych neresil. Vyhodou dig distribuce je ze muze udelat sleva na jeden den ci na hodinu. Valve na to prislo uz davno a tak to dela. V urcitych chvilich jde chytrnout slevna z 800Kč na 200Kč třeba na hodinu...a akce probihaj pravidelne o svatcich, o vikendech, i behem tydne. Proste staci sledovat.
Ale kupovat novinky se fakt nevyplati :-) Co se tyce me kdyz chci novinku tak chci i krabici takze kupuju v kamenem obchode. -
tak ty uz to nehul.
-
Mám 7ky a taky mi to tu dělá psí kusy... nebejt ta nutnost, mít to nainstalovaný kvůli BF3, tak na to ani nesáhnu, stejně jako na GfWL, který nefunguje do teď korektně... až to vychytají, tak prosím, rád si něco koupim za fajn cenu, když to bude levnější než na Steamu. Ale teď nevidím důvod, proč se s tím trápit, nebýt toho donucení.
Jsou druhý a po tolika letech = maj to holt těžší.