Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On ten Steam je výhodný ve víkendovkách. Novinky si tam kupují jen Rusáci, Amíci a blázni *4* .
  • ucho
    ceny si určují vydavatelé sami. tedy stejně tak o nerovnosti euro/dolar nerozhoduje steam a u řady her je přepočet v pořádku... ;) takže pláčeš na špatném hrobě.
  • Podle všeho bude krabice vyžadovat "jen" windows live, stejně jak jednička. Takže taky není žádná výhra. Ale zase pokud si dohrál první díl, asi bys to měl umět překousnout, poněvadž ta hra vypadá že za to stojí.
  • kdybyste tu ze sebe nedelali blbce. Cena dolar = euro je kvuli necemu jinemu nez vrtochu steamu. Napisu to jeste jednou di si koupit BF3 na origin stoji 49euro tzn uplne stejny prepocet jako ma steam. On to uz nekdo vysvetloval dokonce nkrat a porad se najdou lidi co melou kraviny. Pokud se ti steam ceny nelibi jako ze opravdu novinky stoji dost tak si kup krabicku a cihej jen na akce kdy pak koupis metro za 3 eura to nikde v krabici proste nanajdes. jedine k cemu muze bejt origin dobry je to ze samotni vydavatele her budou delat ruzne akce pro ruzna digitalni distribuce a tim z toho muzem vytezit zmenu politiky dolar euro opravdu necekej.
  • mam uplne stejny problem s EA a jejich Originem pri spusteni hry Battlefield 3, tak takhle se chova spolecnost EA k poctive platicim hracum? to je ten exkluzivni pristup k chatum nebo radam? k zhavym novinkam k vasim oblibenym hram? k technicke podpore v plnem rozsahu? Kde jste obhajci a milovnici Steamu potazmo Originu, zaplatil jsem, mam original cd, mam original klic, ale bohuzel instalator mi neda sanci, zadna volba, nejdriv a jenom Origin a pak se teprve uvidi, nu a kdyz je problem, tak smolik, zadny hrani, zadna instalace, zadna zabava, ovce cekej, treba ti to pustime zitra? nebo pozitri? nebo za tyden? Nu dobra, ale pak uz teda chapu proc je tolik piratu :(
  • jenze to neni prej ani tak problem steamu. kor kdyz ea prodava na originu bf3 za 49euro... Je to kvuli podelane EU....
  • Tak nevím, z jedné strany to EA nepřeju, protože poslední 2 roky se mi jejich přístup k hráčům vůbec nelíbí a nehodlám je nijak extra podporovat, netož si tohle pouštět do PC, na druhou by nebylo od věci trochu přitlačit na Steam konkurencí, aby aspoň změnil kurz euro=dolar, čímž by se i nově vydané hry na Steamu staly zakoupitelnějšími a nemuselo by se čekat jenom na slevy, tak tomu asi nechám nestraný průběh a budu doufat v nejlepší: Steam se lehce lekne a zlepší se, EA pak ale padne a uvědomí si, že tudy cesta do peněženek lidí nevede a Steam už zvýhodněné služby bude nucet ponechat *3*
  • Me origin stve :( Dalsi vec navic misto EXEace na plose! Kdyz jsem si chtel zkusit BETU BF3ky tak hrozna instalace pak registr a nakonec jsem si ani jednou nezahral protoze mi to stale psalo chybu s login serverem! Opravdu parada... At to nechaji jak to bylo! bude to lepsi! Stejne jim to na piraty nepomuze!! Vzdy si najdou cesticku jak to obejit... Jen ty jejich ochrany odrazuji slusne zakazniky od koupe. Koupi si orig a maji s tim vetsi problemy nez s cracklou verzi... CHJO :(
  • Tak toto je vážne smutné.
    Na Batmana som sa veĺmi tešil a moje peniaze sa ho už nevedeli dočkať...
    Ale ak bude obsahovať Origin, to jest nutnosť inštalácie humusu ako je steam, tak odo mňa neuvidia ani korunu. No čo ušetrím, Skyrim, BF3, Batman...
  • To se stava kazdy sluzbe. Ja si pamatuju, jak jsem si malem vytrhal vlasy, kdyz jsem se snazil v prvnich dnech rozjet cs 1.6 na steamu.
  • Nekdo se treba na ty hry tesi a nehraje vsechno co je zrovna v akci.
  • Hmm, klasika:
    Origin má momentálně problémy s aktivací her.

Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme

Tak takhle se proti pirátům fakt nebojuje.
  • ucho
    nemají to osahané a ještě nejméně rok budou službu provázet porodní bolesti. vzhledem k tomu, jak EA funguje a jak jsem bojoval se svým účtem k nějaké hře, jsem k nim skeptický :)
  • Presne, tak ! Ja uz 2 dni rozbehavam B3. Najskor som mal problem dostat sa na Battlelog. Samozrejme chyba bola u nich, musel som telefonovat na support (az po hodinach trapenia a googlenia), kde som sa dovolal po 3 hodinach neustaleho vyzvanania. Tam mi nieco resetli a uz som sa pripojil na battlelog. Ale co. Hned dalsi problem. Ked sa chcem pripojit na nejaky server, tak mi vypise ze spojenie z EA kontom sa nepodarilo. Tak som volal znovu na support. CHvalabohu sa mi tam podarilo dovolat uz do 2 hodin. Chlapik tam mi povedal ze mam napisat email na support. Napisal som email. Odpoved prisla za 3 hodiny s tym ze mam nainstalovany nejaky firewall a ten ma blokuje. Lenze ja nic take nepouzivam, mam cisty Win 7 + ovladace a vsetko co treba k B3 ... B3 BETA a vsetky ostatne online hry mi slapu ako hodinky a zrazu mam problemi. Teraz som zase nieco skusal, uz 20 krat pitalo aktivaciu produktu a teraz sa zase neda aktivovat B3 kvoli chybe na origone. Nemrdlo by ta ?
    Radsej som mohol za 45 euro kupit 200 kartonov toaletneho papiera, urobil by som lepsie a mal by som viac uzitku. EA hanbite sa !!!!!!!!!!!
  • A tohle Tiu tam možná už taky vyskočilo *1*

"Origin má momentálně problémy s aktivací her.

Těchto problémů jsme si vědomi a pracujeme na jejich brzkém opravení. Za tuto nepříjemnost se omlouváme"
  • Já mám taky fajn perličku, mě se při polovině stáhnutýho BF3 restartovalo PC kvůli updatu win a po restartu začal Origin stahovat zase vesele od 0%, i když stažený data má nasyslený ve složce... To mi neříkejte, že to neumí ani takovou blbinu, jako je navázání stahování. *1*
  • Origin sa moze strcit akurat tak do pr*ele ! Namiesto toho, aby som hru spustil exe suborom musim instalovat nejaky orion ! Teraz som si kupil Battlefield 3 chcem ho ist aktivovat cez Orion a vyhadzuje to chybu. Orion si priznava ze momentalne tam maju chybu oni a ze sa ospravedlnuju za problemi. S tym mi Orion mozes ist vies kde !
  • a o tom to je, mnohonásobně levnější hra a hlavně žádná zbytečná placka/krabice doma
  • S novinkama s tebou musím souhlasit, sám právě vydané hry na steamu nekupuji. Ale rozdíl 3e bych neoznačil slovem nehorázné ceny.
    Navíc steam se nestal steamem kvůli novinkám, ale díky akcím a slevám.
  • To je jen akce - já se bavím o normálních cenách

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit