Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápem, čo máš za problém, na Steame sa proste oplatí počkať na zľavy, ktoré bývajú naozaj krásne. Ak chceš hru hneď, kúp inde, núti ťa niekto?
  • Teda ak niekedy reálnou konkurenciou budú *1*
  • Minulý víkend na Steamu:
    Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 2, Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, Grand Theft Auto: San Andreas, Grand Theft Auto: Vice City to vše za 180,-
    Normální obchod:
    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - 749,-
    Grand Theft Auto IV 599,-
    mám pokračovat?
  • No tak o Origin momentálne záujem nemám a na EA mám svoj názor, ale nejaká konkurencia Steamu na škodu určite nebude *4*
  • No, teď koukám, na D2D nejsou žádné Valve hry...
  • Enclaw
    Nevím jak u vás, ale Origin je pro mě další zbytečná komplikace typu Games for windows.. Steam alespoň jakž takž funguje, ale z Originu se snažím marně stáhnout koupený BF3. Neustále jen píše:
    "Aktivace her je nejspíše momentálně nedostupná. Zkuste to prosím později. Pokud problém přetrvá, podívejte se prosím na nápovědu pro Origin."
    Prostě další "skvělá" vychytávka na zničení nervů poctivého uživatele... *7*
  • a dost mi vadilo, že když sem si koupil hru (opravdové DVD ne na stáhnutí!!!) tak sem musel aktivovat přes steam a stahovalo se dalších skoro 5GB
  • fixcz
    Tak ti nevím. Hry od Valve se prodávají buď v krabici, nebo jen na Steamu (nepočítám key shopy - což jsou neautorizovaní prodejci).

EA prodává Battlefield všude možně (krabice, digitální distribuce), jen ne na Steamu.
  • sorry to měla být reakce na Jakuba
  • Pokud vychytají mouchy jako že nejde aktivovat legálně koupená hra *10*
  • ok...
    Deus Ex 3: normální obchod 899,- ; steam cca 1250,-
    L.A. Noire: noormální obchod 949,- ; steam 1100
    mám pokračovat?
  • Myslim, ze DavRed měl na mysli spíš ceny novinkových titulů, u kterých to opravdu platí. Taky mi přijde trošku zvláštní platit za digitální verzi hry víc než za placku v kamenném obchodě, s tímhle by konkurence mohla něco udělat.
  • Zato lidi jako ty budoucnost nemaji
  • Nerus ho, on hleda ten komplet GTA pod 200kc a jeste dlooooooooouho bude *1* *1* *1*
  • DavRed než něco plácneš tak si prvně zjísti fakta. Takhle ze sebe děláš jenom idiota.
    Prej nehorázné ceny a origin že prej silná konkurence *1* tos mě rozsekal.
    Nebo jenom troling který jsem nepochopil?
  • Nesrovnávej prosím rychlost Originu a Steamu - pokud je na Steamu nějaká novinka tak to jede 50 kb/s nebo se to ani nespustí
  • Ceny si určuje distributor, pokud vím.
  • ??? EA Alert: Battlefield 3 servers under heavy traffic ... možná proto
  • "EA tak de facto kopíruje způsob, jakým se kdysi uchytil Steam"

Nějak si nepamatuji, že by někdy Valve nepustila svoje hry na jiné distribuční kanály.

Mimochodem, chybí mi tu < quote >.
  • jindra.veliky
    Rikal jsem ze Origin je budoucnost *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit