Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim proc vrtas do operacnich systemu, uvadi ze XP, Vista i W7 jsou plne podporovane tak to musi fungovat, jestli ne je to jejich problem. V jejich zajmu je aby jejich hry bezeli na co nejvice platformach, a ne odrazovat zakazniky tim ze jim nepudou na jejich dva roky starem (pre W7) PC za X desitek tisic jen proto ze si nekoupi W7 za dalsi 3k.

A nenavist k originu nevznika primarne kvuli jeho nedokonalosti ale kvuli tomu ze takovychto platforem je na trhu uz nekolik (Steam, GFWL, castecne Battlenet) a vsechny nuti hrace ke spustenym sluzbam a registraci. A vetsina hracu tyto sluzby absolutne nevyuziva, je to pro ne jen parazitni software ktery je treba ke spusteni hry. Me treba vyhovuje Steam, a uz jsem narazil na par her na Steamu ktere vyzaduji ke spusteni jeste prasacky GFWL, tak k tomu jeste pridat Origin a je to jak u opic fakt.

Milion reseni od milionu firem a kazdy si mysli ze jeho pristup je ten nejlepsi a ze ho kazdy musi mit, pritom prichazi 9 let pozde po Steamu.
  • Navic spousta her se da aktivovat i s krabici pres steam, ale nikdo te nenuti si to tak zaridit. A kazdopadne se ti nevyplati mit software ktery ti stahne patche do her a udrzuje vetsinu potrebnych programu tak jak maji byt, je to proste svinarna a steam by se mel stydet ze v tom co delaj sou dost dobry. *7*
  • Nechapu vasi nenavist k Originu na kterem se stale pracuje a vyviji se. Steam ze zacatku taky nebyl dokonalej a ani stale neni. To ze se na Originu zacnou prodavat i hry od jinejch vydavatelu znamena to ze casem tam budou uplne stejny slevovy akce jako na Steamu ted by sli EA sami proti sobe kdyby tam meli slevu 70% kazdy tyden na jinou hru kterou vydavaji pouze oni.
    Osobne vidim v Originu mnohem vetsi potencial nez ve Steamu a myslim si ze na Origin prejde mnohem vic lidi nez je ted na steamu.

A vsadil bych se ze 90% vas lidi co ma s originem nejaky technicky problem ohledne BF3 (instalace, stahnuti hry, spusteni hry atd.) tak stale pouziva WinXP nebo nedej boha Visty. Ted samozrejme nemam na mysli jejich technickej problem s aktivaci hry.
    Mozna by jste se meli zamyslet na tim jestli je problem opravdu v Originu nebo ve vasem PC.
  • AncaDlanca
    Ze si sakra dali praci s tim Originem v EA.....Podle me zbytecne vyhozeny penize!!
  • Vztyčený prostředníček všem úplatným recenzentům a koupeným recenzím.
  • Tak tak mam na GFWL Dirt2, Batmana AA, GTA 4 a avsetky hry mam prihlasene na offline ucte pretoze to furt ma problem ci uz s cd key alebo nieco ine. Naopak par hier mam na Steame a nikdy takyto problem som nemal.
  • :) tak po trech hodinach mam nainstalovano a pri zpusteni hry jsem musel udelat casove overeni a muzu hrat az 28.10.2011 od 01:00 v den vydani, nu coz pockam :)
  • Tjn, ale to tady nebyla konkurence. Teď si to už Origin nemůže dovolit jako před pár lety Steam, pokud chce EA něco dokázat, tak to musí běžet naprosto v pořádku, nebo to pak nikoho nebude zajímat když tu má mnohem lepší a spolehlivější alternativy.
  • Steam humus? Co je pak GFWL, kde se nedají koupený hry ani stáhnout, a Microsoftu je to už pár týdnů jedno. Pořád to háže chybovou hlášku a nedá se nic dělat, lidi si stěžujou na fóru a nic, ještě navíc se v tom klientovi teď nedá ani nakupovat, píše že máš jít na Xbox stránky. Tohle je humus, buď rád za Steam...
  • aj ja som dnes hral, na vecer hra neustale padala. Zevraj kvoly PB tak som udpatol aj ten a hra uz nesla napojit. Origin sa spusta asi 2 minuty a hodi ze sa neda BF hrat, ze to mam preinstalovat tak som to vypol a po 5 minutach mi samovolne vyskakuje battlelog :D a Od tohoto mi furt hdd nieco cita zvlastne jak keby pracoval a leze mi to na nervy + jak som bol lognuty na origine zacala piskat doska, jak som to vypol prestala..aj ta chuderka MB trpi po tou havedou menom Origin.
  • Kurz Dolar/Euro sice stojí zaprd, ale alespoň ty Steam slevy to vyváží. Ale to máš stejný jak s elektronikou atd, taky je to v Americe za pakatel, s tím se asi nedá moc dělat...
    Kromě toho Steam není jedinej s těma Eurama, i další dig. distribuce přecházely nedávno na Euro, takže to asi Steam a spol. nemůžou nijak ovlivnit *9*
  • A ses si jistej, ze je to tim bordelem? Ctu tu od par lidi prispevky,ze celej origin je na picu,ze jim to nejde. Ja vcera dosel z prace s Battlem v tasce v klidu nainstaloval, jeste to neslo kvuli spousteni v patek. rano sem to zkusil,co kdyby. a ejhle uz to bez problemu jelo a o spoluhrace sem nemel nouzi i jim to teda asi vpohode jelo. i s kolegou z prace sem zahral a taky zadnej problem. divny kdyz je ten origin tak na ho*no
  • *1* A keď som tu pred časom napísal, že Origin je jeden z hlavných dôvodov, prečo BF3 kúpim jedine v nejakej výraznej zľave, tak ma tu všetci Hawkovia a podobní fanboys presviedčali, aký som sprostý *1* *1* *1*
  • Kvoly tomuto bordelu po instalaci BF3 mam rozmrveny cely comp !!!
  • jo jo. Furt se neco deje....
  • Já sem kvůli spyweru od EA(origin) Objednávku BF3 zrušil a jak čtu vůbec toho nelituju
  • No mám recept na slevu, piráťte, piráťte, piráťte. V Rusku to tak dělali v také míře že tam jsou ceny poloviční. *1* Ne ale vážně, ceny, nehorázné, akce, bombastické!
  • Si změn server, tohle je jeden z Steam problémů co jdou lehce vyřešit. *3*
  • Ten Jindra je jak špinavé okno, neustále je ho třeba setřít. *1*
  • Ono je hlavně sranda že krabice jim donedávna distribuovala právě EA. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit