Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Assasin creed + Lotr: War in the north, proč ne. *4*
    • to si taky řikam do zhlédntí 1:13 assasins creed ve stylu pána prstenů *3*
  • Ani jsem to video v extrémně špatné kvalitě nedokoukal. Hrozilo mi, že bych se nudou propadl do temnoty a stal se ze mě Kargúl. Velmi nezajímavá hra, která nemá s duchem LOTR vůbec nic společného. To už mi přišlo daleko lepší Lego LOTR.
  • A tak jo, superakcni hypermlaticka, proc ne.

Ale tohle ze ma byt Pan prstenu?
    • This is Middle-earth!!!
      • Lawliet
        This is MOR-DOR!
  • jonatan.hanzlik
    No jo...appeal na mainstream co si užívá filmy jako The Hobbit. (viz. ten trapný skok - přesně jako z traileru na Desolation)

Ale nevypadá to špatně z pohledu herních mechanik, pokud dodržej co slíbili a předvedli. Jen je škoda, že je to ve Středozemi ale nemá to s ní prakticky nic společného (a řekl bych, že škoda i pro vývojáře, protože platí jistě velké peníze za licenci, kterou v tomto videu - a snad i v celé hře - nebylo ani trochu vidět...)
  • Paulcz
    Uááá, na ten trapnej skok co je na obrázku začínám bejt alergickej, proč to všude cpou.. :)
    • protože je libovej jak sviň
  • A co by ste chceli hru ako je hobit? Rok cestovat k drakovi, dostat na frak pri kazdej prilezitosti a ked tam pridete tak draka zabije uplne nekdo iny? O com to je? Tak isto aj Pan prstenov.
    • jonatan.hanzlik
      Ježkovy voči, pokud by už měla taková hra být, tak to nemusí nutně být AC/Batman vyžírka ne?Může to být svoje hra se svými mechanikami. Příběh je dobrý základ na který se dá nabalit výborná hra a nemusí to být zrovna akční krvárna...
  • korok
    Takže páni vývojáři opět razí teorii "se*eme na lore, opičky nám to sežerou". Smutné...
  • maros.goc
    čo sa vám na tom v redakcii páči? vedˇto vyzerá úplne priemerne až mi je z toho na plač...čakakl som že hra bude mať špecifický atmosféru LOTR a jeho poetiku, no všetko čo som videl bol len zablatenejší Assasins Creed ....priemerné :(
    • Potřebuje to hru kterou vytvořili true fans, ne další vývojáři co si vzali akorát jméno značky.
      • maros.goc
        jj..presne :( ...ako hra to vyzerá profesionálne, technicky na vysokej úrovni, no z toho čo som mal možnosť vidieť tá hra nemá žiadnu osobitosť a srdce LOTR :(

a čo ten preboha wraith systém ma spoločné s LOTR? veď to je päsť medzi oči ...
  • Pilgrim66
    Řekl bych to asi takhle. Ta hra vypadá zajímavě, kloubí sice prvky AC, Batmana, ale to není na škodu. Ten Nemesis systém vypadá slibně, uvidíme nakolik to bude jen kosmetika a na kolik fakt dobře fungující prvek.

Můj hlavní problém je, že tahle hra zatím vypadá, že jméno Pána prstenů používá pro zvýšení (zaručení zisků). V zásadě byste si mohli místo Saurona a hlavního hrdiny dosadit kohokoliv a nic by se nezměnilo.

Je to holt strach, že nová IP by se neprosadila, což je podle mne škoda.
    • jonatan.hanzlik
      Rozhodně souhlasím, obzvlášť bod s novou IP.
  • zdeeneek
    Tahle hra mi doposud nejak unikala. Ted o ni ctu poprve a i z videa se mi to hodne libi. Snad to dobre dopadne a bude se to i dobre hrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit