Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Assasin creed + Lotr: War in the north, proč ne. *4*
-
-
to si taky řikam do zhlédntí 1:13 assasins creed ve stylu pána prstenů *3*
-
-
Ani jsem to video v extrémně špatné kvalitě nedokoukal. Hrozilo mi, že bych se nudou propadl do temnoty a stal se ze mě Kargúl. Velmi nezajímavá hra, která nemá s duchem LOTR vůbec nic společného. To už mi přišlo daleko lepší Lego LOTR.
-
A tak jo, superakcni hypermlaticka, proc ne.
Ale tohle ze ma byt Pan prstenu? -
-
This is Middle-earth!!!
-
-
This is MOR-DOR!
-
-
-
No jo...appeal na mainstream co si užívá filmy jako The Hobbit. (viz. ten trapný skok - přesně jako z traileru na Desolation)
Ale nevypadá to špatně z pohledu herních mechanik, pokud dodržej co slíbili a předvedli. Jen je škoda, že je to ve Středozemi ale nemá to s ní prakticky nic společného (a řekl bych, že škoda i pro vývojáře, protože platí jistě velké peníze za licenci, kterou v tomto videu - a snad i v celé hře - nebylo ani trochu vidět...) -
Uááá, na ten trapnej skok co je na obrázku začínám bejt alergickej, proč to všude cpou.. :)
-
-
protože je libovej jak sviň
-
-
A co by ste chceli hru ako je hobit? Rok cestovat k drakovi, dostat na frak pri kazdej prilezitosti a ked tam pridete tak draka zabije uplne nekdo iny? O com to je? Tak isto aj Pan prstenov.
-
-
Ježkovy voči, pokud by už měla taková hra být, tak to nemusí nutně být AC/Batman vyžírka ne?Může to být svoje hra se svými mechanikami. Příběh je dobrý základ na který se dá nabalit výborná hra a nemusí to být zrovna akční krvárna...
-
-
Takže páni vývojáři opět razí teorii "se*eme na lore, opičky nám to sežerou". Smutné...
-
čo sa vám na tom v redakcii páči? vedˇto vyzerá úplne priemerne až mi je z toho na plač...čakakl som že hra bude mať špecifický atmosféru LOTR a jeho poetiku, no všetko čo som videl bol len zablatenejší Assasins Creed ....priemerné :(
-
-
Potřebuje to hru kterou vytvořili true fans, ne další vývojáři co si vzali akorát jméno značky.
-
-
jj..presne :( ...ako hra to vyzerá profesionálne, technicky na vysokej úrovni, no z toho čo som mal možnosť vidieť tá hra nemá žiadnu osobitosť a srdce LOTR :(
a čo ten preboha wraith systém ma spoločné s LOTR? veď to je päsť medzi oči ...
-
-
-
Řekl bych to asi takhle. Ta hra vypadá zajímavě, kloubí sice prvky AC, Batmana, ale to není na škodu. Ten Nemesis systém vypadá slibně, uvidíme nakolik to bude jen kosmetika a na kolik fakt dobře fungující prvek.
Můj hlavní problém je, že tahle hra zatím vypadá, že jméno Pána prstenů používá pro zvýšení (zaručení zisků). V zásadě byste si mohli místo Saurona a hlavního hrdiny dosadit kohokoliv a nic by se nezměnilo.
Je to holt strach, že nová IP by se neprosadila, což je podle mne škoda. -
-
Rozhodně souhlasím, obzvlášť bod s novou IP.
-
-
Tahle hra mi doposud nejak unikala. Ted o ni ctu poprve a i z videa se mi to hodne libi. Snad to dobre dopadne a bude se to i dobre hrat.