Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
To je originální asi jako Skyrim... Ale na druhou stranu, pokud každý obšlehnutý prvek bude fungovat, tak by to mohlo být dost zábavné. A stealthu sem tam za těch 8min viděl více než v posledních dvou AC dohromady...
-
-
Jasně, že viděl, protože AC o stealthu není už od druhýho dílu.
-
-
AC nebylo o stealthu prakticky ani v prvnim díle
-
-
Je to hodně originální. HODNĚ.
-
-
Assassin's Creed : Middle-Earth
-
No ty dva meče na zádech jsou fakt nenápadný *1*
-
-
Jo tak to druhý je jen kudla. Ale stejně...
-
-
kdo by sakra nosil kudlu na zádech *7*
-
-
ale na to se prece nikdo nepta.. hlavne ze caka krev... :(
-
-
-
-
Nic jsem od toho nečekal, příjemné překvapení. Ano prvky vzaté snad ze všeho možného, ale dohromady to vypadá jako příjemný mix. Budu sledovat další vývoj :)
-
Takže pokud to dobře chápu, tak pamatovat si mě budou pouze nějací silnější nepřátelé. řadoví nepřátelé žádnou speciální osobnost mít nebudou. Nebo se snad pletu?
-
-
No doufám, že to chápeš blbě, takový systém pověsti by byl určitě zajímavý. Nicméně já jsem podle toho posledního přeletu nad armadou před barad dur pochopil, že si budeš moci budovat svoji vlastní armádu k nějakému závěrečnému tažení?
-
-
No, také doufám, že se pletu, ale aby měly stovky nepřátel vlastní osobnost a paměť se mi zdá až moc dobré. Nevím, jestli by to nějaký Pc utáhl. Ale i v článku je nepsáno, že budeš moct skřety vzít do své armády, tak asi bude nějaká závěrečná bitva. Jen doufám, že když se nějaký skřet stane příliš mocným tak se proti tobě vzbouří.
-
-
Jo přesně tak. Mohlo by to být podle indexů, kde bys každou událostí v prstencovém okolí ten index u nepřátel měnil a naopak silní skřeti zpátky. Skřeti jdou za mocí. Stačilo by, aby se prostě určitého čísla přepli z módu chcípni červe na mód ó maminko, kde jsi, nebo yes my lord.
-
-
Já jako další fanda Středozemě, já nevím co si otom mám myslet.
Čekal jsem nějaký to Dunedánský dobrodružství, místo toho tady mám mix stealth her.
Já jsem fanda stealth, ale stealth se mi spíše víc hodí k hobitům než přízraku.
Prostě zkráceně : nevím, jaký to bude pro fanoušky Středozemě.
-
-
-
-
-
Oh jsem překvapen. První wtf pocit: tohle je assassin ne? Potom ten soubojovej systém, jak z Arkham city. (Tady se začíná můj pocit obrace) Následně ty zjevné možnosti manipulace s okolím ať tím mini-boss skřetem, nebo lučíštníkem. Další pecka přicházela v podobě náročnosti boje, kdy hráč evidentně byl schopný dostat na frak, což se mi v AC stane málo kdy. Ano mám "plejstešnové prsty" na mačkání tlačitek ve správný čas a poslední omáčku mého názoru dotvořila zasazení děje, které na mě působí velmi atraktivně, což z prvních informací nebylo tolik cítit, jako z této ukázky. Kdybych měl hodnotit očekávání hry, tak se vyhouplo u mě na 7-8/10 stupnice očekávání, kde 10/10 je totální srdcovka.
-
to je odpad...
-
Assassin Creed (stealth zabíjanie, lezenie) sa skrížil s Witcherom (2 meče na chrbte) a bojuje ako Batman (tvorba komb v boji) v kabáte Lord of the Rings - uvidíme ako bude chutiť tento guláš.
Inak kvalita videa je otrasná. -
Ale jo vypadá to na příjemnou "oddychovku do obývaku" stejně jako jejich předchozí Guardians
-
-
Chyba, měl jsem na mysli War in the North
-
-
Proboha živého a čeho všeho je toto mix? omg *11*