Přejít na výpis diskuzí
Osm minut z Middle-earth: Shadow of Mordor budí naději
23.1.2014 | Aleš Smutný
94 příspěvků
-
Lol.. Assassins Creed. Je až vtipné jak moc, od asetů po pohyb a všechno to zabíjení. Ten slave market je jak z AC Blkack Flag Freedome cry :D.. Ale tak proč ne. Já mam rád AC. Takže mi nebude vadit Assassin Creed - Shadow of Mordor.
-
No moc mi to teda kouzlo Středozemě nepřipomíná *13*
-
-
Proč nevytvoří někdo hru, kde by byly události po Pánovi prstenů (čili po 3 věku).
Vývojáři by si pak mohli uvolnit trošku té Tolkienovské fantasie.
Třena že se Saruman vrátil jako necromancer, Morgoth, Sauron a Agandur sepsali knihu kde by
uchovali celou svoji moc.
Poprvé setkání s dvěma modrýma čarodějema.
Asi se polovina mých nápadů nedá použít ale nu což, mě to nevadí a vývoj této hry to nějak neovlivní. -
-
Nemam moc rád když se hry dělají podle určitých příběhů. Nevadí mi když tvůrci použijí existující svět jako Star Wars, Middle-earth, The Game of Throne, ale měli by tu hru udělat mimo dějové linie, knih a filmů, aby měli větší možnost se rozjet. Taky mi přidje trochu divné hrát hru když sem viděl film, pak nejen že vím jak zhruba to bude, ale také trpím když se ta hra od toho filmu třeba liší v něčem podstatném v čem by se zrovna lišit neměla. Myslím že hry by měli být mimo hlavní příběh, ideálně třeba v jiné době toho světa, nebo ve stejnou dobu ale někde jinde a děj se třeba dotýká jen okrajovje jako kulisy. Myslím že by bylo mnohem logičtější vytvořit v rámci hry nový příběh, než se furt držet toho co je tak profláknuté. Není mnoho dobrých her podle knih a filmů, vždy ty hry byli lepší když si v daném světě vytvořili svůj příběh. Jsou ale i výjimky jako je The Witcher. Čím dále od hlavního příběhu tím lépe, ukázat něco nového.. takže souhlasím, že by herní vývojáři měli jít po něčem novém, bylo by to tak i pro ně lehčí.
-
-
Já jsem to myslel tak, že vývojáři si stým světem můžou dělat co chcou ale musí se to držet určitých podmínek.
Třeba 4 věk se objeví nový svět, prozkoumá se větší část území atd..
Třeba by hlavní hrdina vypadal j tvému světu, pomůžeš buď zlu či dobru prostě nechci aby děj Středozemě chcípl jen ve 3 věku. -
-
No jasně.. Star Wars jsou v tom mnohem lepší. Tam se neustále vytváří nový obsah, nové světy a příběhy. Middle- Earth je prostě Middle-Earth a nikdo to nějak moc nerozvádí, co se stane potom, nebo třeba někdy dávno předtím, nebo třeba v jiné části. Možná to chce aby někdo pracoval na novém canonu pro Middle-Earth, tak jako se soustavně rozvýjí svět Star Wars... Ale většina příběhů se pořád motá kolem stejné doby a stejných míst...
-
-
tak zatim mi přijde, že tady se toho moc držet nebudou a snad bude co nejmíň odkazů na příběhový linie z knih. Každopádně taky jsem radši když je příběh nějak jinej a je to skoro i jako fan-fiction :D
-
-
-
-
Jako proč ne... tohle může příjemně překvapit... dávám do hledáčku...
-
Je to sice ne moc nápaditá kombinace AC s Batmanem, která si zase s lore vytře pozadí, jak už bývá u her na motivy Pána prstenů zvykem, ale stejně to upoutalo moji pozornost.
-
tak konečně bude hra na motivy pána prstenů, kde budu moct řezat hlavy, pro mě to účel splňuje
-
to se vazne nedockame nejake Tolkienovsky "nudne" hry na motivy stredozeme kde se budou dodrzovat pravidla toho sveta? nebo se vsechno kolem tohodle sveta bude chovat takhle teanegersky cool.... na me to pusobi jako prumernej mix vseho co zname.. ale takove neosobni proste vydat koupit projit prodat a zapomenout.. skoda no..
-
-
tvoje tolkienovsky nudná hra by určitě měla neuvěřitelnej úspěch
-
-
Já bych si ji rozhodně zahrál. JE překvapivě hodně nerdů, kteří by se pustili do nějakého autentičtějšího pojetí Středozemě, to bych se vsadil.
-
-
Co třeba: "Dobrodružná hra Pán prstenů" *3*
-
-
Batman's creed: Absolution of Kings
-
Tak zatím to nevypadá špatně. Spíš sem zvědavý, jak si poradí s příběhem, aby to nebyla nějaká kravina, co vůbec nezapadá do M-E.
-
-
co na tomhle zapada do toho sveta? :D jsou tam skreti a mece? :))
-
-
Myslíš třeba, že nemůže být hraničář posedlí zlým duchem? To bych zrovna řekl, že by šlo zvládnout. Jasně, že jsou tam věci, který nezapadají, ale s trochou fantazie se dá vysvětlit leccos.
-
-
-
AC much?
Witcher much?
Batman Asylum much?
Ale tak jistě, pokud to bude dobrá hra, nebude třeba si stěžovat :) Ale ty dva meče na zádech a ty lana mezi střechama, který ani v AC nedávaly smysl, to je fakt s míchu :D -
Podle úvodního obrázku soudím, že ten týpek vpravo bude dělat Sauronovi vrásky, vzhledem k tomu, že má světelný meč.