Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Domníváte se správně, "zákazník" nejsem, jsem zákazník.
    Mám PC z pohledu hráče už jen na občasné Command and Conquer a Settlery, nedávno nově i Age of Empires II, kde jsem po letech neutěšeně koukal, jak Steam nabobtnal. Měli by mít LITE verzi na to, že to někomu slouží jen k tomu, aby koupil a spustil produkt.
    Mám PS3 a Vitu s Pluskem, ale neznamená to, že jim každý den volám na helplinku, jak je mám rád a nechápu, jak někdo toho něžného citu není schopný.
  • tak to je skvele ze to 1% hracu vyuzije kdyz 99% to musi mit kvuli nim nainstalovany
  • že to TY nevyužiješ, tak je to automaticky na h*vno? Pre takého človeka existuje jeden veľmi výstižný názov. Sketa.
  • Domnívám se, že nepatříš mezi "zákazníky" a hry nekupuješ. Tady přece nejde o fanouškovství, ale o přidanou hodnotu, kterou služba Steamworks platícím hráčům poskytuje. Na což bys určitě přišel (nebo přijdeš), až hry budeš kupovat a narazíš na nutnost aktivace na Steamu. Prakticky každá nova hra obsahuje nějakou DRM a pokud bychom si měli vybrat jakou chceme, tak bychom všichni měli chtít právě Steam I přes jeho chyby. Prostě a jednoduše proto, že ta služba jde neustále kupředu a prakticky kvete před očima.

platí, že:
    PlayStation = PSN
    XBOX = XBOX Live
    PC = Steam
  • neznam zadnou hru kde bych chtel poslouchat svoji hudbu krm GTA a podobnych ale tam chci poslouchat hudbu z radia v aute a ne porat! to musi podporovat ta hra a taky to gta podporuje. JInak je to uplne nanic. snad jen u heartstone posloucham jinou hudbu ale to je stejne radio DI na to nepotrebuju zadnej prehravac *1* pro mne fx nanic diky niz je steam zas o nece vetsi a zabira na pozadi vice prostredku...byt je to 0,000prd
  • Jo. A to by mohlo být časem nebezpečné.
  • Dělali celkem výrazný změny v mapě, přidali novou runu, předělali dva zažitý hrdiny, přidali nový item a pak spousta buffů a nerfů.
  • Sto lidí, sto chutí, milion momentálních nálad.
    Poslechni a promaž, na druhé nekoukej.
  • "Mít rád Steam."
    Ach vy fanoušci, z vás má každý obchoďák radost.
  • vonTossis
    Je fajn, že Steam rozšiřuje svoji funkcionalitu, ale aby v tom nezačal být trochu bordel. Každopádně pro mě k ničemu, když mám předplacenou google music.
  • Je až vtipné, jakým způsobem se posouvá vpřed Steam oproti "oridžinu od íej". Je krásně vidět, kdo to myslí vážně a kdo si chce JENOM nahrabat do kapes *5*

To, co Steam/Valve nabízí uživatelům za měsíc a jak pracuje s PC komunitou, nedokáže íej ani za 3 roky (nebo jak dlouho ten jejich nesmyslný, nefunkční a otravný klient "funguje").

Upřímně, dost nechápu, jak někde nemůže mít rád Valve a Steam (a důvody zde nehodlám řešit, každý uživatel Steamu, co ho zná zejména od plenek ví sám nejlépe).
  • Duvod je jednoduchej - aby vedeli co mas na disku.
  • Co tam je tam brutálního v tom Patchy na tu Dotu?
  • Např. u her jako GTA je to naprosto normální, co na tom nechápeš. Nebo třeba takové Diablo, když ti při náhánění s elitními moby hraje Sepultura, to je k nezaplacení. *1* Samozřejmě záleží hodně na žánru hry.
  • No hlavne nech tam co najskor pridaju manazovanie zakupenych soundtrackov, bez nutnosti rucne to stahovat a pridavat do kniznice.
  • Snad mas pravdu. Stejne ale dal budu pouzivat svuj nekolik desetileti pouzivany, provereny a milovany Winamp :) Taky proto ze Winamp spolupracuje s Last.fm ktery taktez pouzivam *3*
  • frantisek_nejezchleba
    lite verzi. Čti, uvažuj a pak teprve piš.
  • nj, americka firma. ono keby to je v rusku alebo v cine. tam je uplna internetova sloboda
  • Keyz
    Btw aby pak nenastal problém s tím, že si budou brát informace od lidí které nepotřebují. Jak to některé velké firmy dělají a pak to i předávají dál. Je to americká firma a tam mají hodně možností jak předávat věci dál bez vědomí klientů. Může to být problém. I když pro běžného uživatele to problém není do doby, než se to nějak podělá. A část dat třeba nějak unikne :) Pak je již ale pozdě. Viz ty nahé fotky celebrit.

Proto lepší nemít vše v jednom, kdy je to spojeno s online účtem.
  • Keyz
    Nestačilo. To pak není argument do debaty *3*

To by pak vypadalo. Jeden napíše ano, druhý ne... a bude to 20 stránek jen tohle. Lepší se bavit o faktických věcech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit