Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ako poznám Valve, na základe feedbacku od komunity tam časom všetky potrebné funkcie pribudnú *5* To je len prvá ostrá verzia...
  • presne tak.
    Kdysi pradavno, kdyz jsem jeste hraval Day of Defeat:Source, paradne podkresloval atmosferu Rammstein. Byl opruz to poustet v jinem prehravaci a ne kazda hra umi pohodove alt+tab
    Za mne steamUserExperience+=1; ostatni maj smulu.
  • Mato1987
    ty si taký jejdášek :D
  • Naprosty souhlas, tohle je jedna z hlavnich veci proc je pro me Steam player nepouzitelny.
  • Nevidim duvod proc misto Winampu pouzivat integrovany player na Steamu. Vyuziti systemovych prostredku me netrapi. Hlavni vada tohoto systemu je ze Steam player mi po zobrazeni skladeb z me slozky s muzikou udelal neskutecnej bordel v kterem by se prasatko vyznalo natoz aby tam naslo skladbu kterou si chci poslechnout, i presto ze mam vsechny skladby v adresarich perfektne roztridene. Velmi zasadne mi tam chybi klasicky strom v kterem se mohu pohybovat, Steam vse nasype do jednoho zobrazeni podle abecedy a to je pro me neprijatelne.
  • Oba ste stejny sulinci.
  • Stacilo napsat ze tobe to nevyhovuje ale nekomu jinymu jo.
  • Vážne? A čo má byť? Bavíme sa tu o integrovanom prehrávači hudby.
  • Osobně tohle vítám například pro budovatelské strategie. Hudba je v nich buď žádná, nebo se ohraje, zvuková kulisa je pak časem docela otravná. Teď nějakou dobu hraju první RollerCoasterTycoon, zvuk tam zásadně vypínám a pouštim hudbu. U jiných her už bych se do toho asi nepouštěl, ale jsou prostě případy, kdy je to spíš k dobru...
  • Civilizace V má parádní soundtrack, ale po cca odehraných 100 hodinách jsem si začal pouštět vlastní hudbu.
  • Rád poslouchám při CS:GO Vánoce, Vánoce přicházejí. Je to taková moje úchylka.
  • Pokud chci hrat na PC, tak jsem nucen steam pouzivat, bez nej si radu her jednoduse nezahrajes.
  • Musís. Kdyz cas od casu prebootuju desktop z linuxu do windows, tak se steam bez prihlaseni odmitne byt jen spustit.
  • On ťa to jaksi NIKTO nenúti používať, ide len o to, že niektorí hráči si radi púšťajú svoju hudbu a toto im to má uľahčiť. Ale však vieme, čo si zač...
  • Civilizace má parádní (myslím 5ka), ale za ty propařený hodiny z ní člověk už magoří *1*
  • Tak u některých her si samozřejmě svojí hudbu nepustíš, ale jsou i takové kde jo. Za mě třeba Football Manager nebo Civilizace kde si taky pustím vlastní hudbu.
  • Nejdřív nový funkce steamu a facelift, pak brutální patch na Dotu a nakonec nový hudební přehrávač. Co si na nás svatý Gaben připraví příště? Half-Life 3 ?! *1*
  • To rikej memu notebooku s 512MB ram. Je to sice deda, ale paradni, stare dobre IBM T43 s Radeonem X300 a hlavne uzasnou klavesnici a mam na nem paradni hry jako Morrowind, Fallout Tactics, Gothic, Thief, Blitzkrieg, MechCommander 2 a dalsi. A kvuli poblblemu steam klientovi si na nem nezahraju ani tu nejprimitivnejsi steam zavislou indie hru. Diky bohu za GOG, ktery z uzivatelu nedela hloupe na dalku ovladane ovce a neleze jim do soukromi
  • Mato1987
    Nemusiš.
  • A vis ty, ze tato funkce je jen docasna a cas od casu se prihlasit musis?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit