Přejít na výpis diskuzí
Ostrá verze hudebního přehrávače usnadní poslech vlastní hudby při hraní her na Steamu
25.9.2014 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Podle me je to hrozna hloupost, hudba se vyznamne podili na atmosfere hry a je nezbytne, aby reagovala na herni deni. I kdyz kde jsou ty casy Unrealu, ktery nemel predem nahranou hudbu, ale pouzival MOD a hudba se plynule menila a prizpusobovala deni, protoze se hre prizpusoboval samotny "notovy zapis". Dnesni hry jsou v rade ohledu primitivnejsi nez driv a tahle pitoost je toho takovym vyvrcholenim.
-
neboj, já to neodsuzuju, jen říkám, že to zatím není dotažené.
-
To je každýho věc, dost subjektivní, každej preferuje něco jinýho. Tečka.
-
Zase bych to úplně neodsuzoval, záleží na typu hry. Já poslouchám svoji hudbu např. při závodních hrách a kámoš když paří DOTU atp.
-
super napad.
-
sam si kktina
-
pro mě absolutní nesmysl.... kdyby to bylo aspon inteligentni a nahrazovalo hudbu automaticky, třeba i hlasitostně nějak dle pasáží budiž (ale to by asik probgramovali už UI od 2004 :D ). ale takhle to je jen integrovany Aimp či jiný program. mimoto ja mám u některých her vlastní hudbu puštěnou stále, a v životě jsem nepotřeboval mačkat alt+tab. stačí mít kvalitní přehrávač, kde lze nastavit globální klávesové zkratky, kdy pak každá klávesa může fungovat jako multimediální (viz Aimp). a ten blábol, že to bude žrát méně hardwarových prostředků mě totálně rozsekal :D i klasicke dvoujádro se 4GB ram, je puštěná hudba na pozadí jako tetris :D a stejně většina hráčů má stroj, kdy je puštěná hudba jako Pong :D
-
o tom se da silne polemizovat
-
Jo, to vím. Šlo mi hlavně o řazení podle samotné skladby.
-
Navíc nechápu, co je tohle za manýry, hrát hru a pouštět si do toho nějakou jinou hudbu než je ve hře. To jsou tedy opravdu podivné manýry. *7*
-
Tak řazení podle interpreta tam je možné. Je to jen první verze takže je co vylepšovat.
-
no ja bejt valve tak po precteni tyhle diskuze a ji podobnym bych uz ten half life 3 ani nedelal a osobne bych zasel za kazdym clovekem z ty diskuze, pochcal mu rohozku pred vchodem, vysmal se mu do xichtu ze half life nebude, a odesel bych
-
:D naopak, pane facepalm. Na konzolích jsou zkrátka zajímavější hry.
-
a co maj delat? Kvuli nejakymu remcajicimu randomovi nekde z p*dele prestat updatovat svuj program? :D
-
Snaha se cení, ale musím tomu docela dost vytknout, že to zatím neumí řadit a zobrazit samotné skladby. Já třeba písničky neřadím do alb a jediné co mi je spojuje je umělec, ale radši je projíždím jednotlivě. takže už kvůli tomuhle bych měl omezené používání. Dále jsem si během používaní foobaru2000 dost zvykl na ReplayGain (pomocí tagu upraví hlasitost všech písniček na stejnou úroveň) a používám ho. Vzhledem k tomu, že opravdu často mají písničky jinou hlasitost, tak by mi tahle funkce také trochu chyběla. Celkově je vidět, že je to teprve začátek vývoje a doufám, že ho ještě vylepší.
-
Za mě super věc. U některých her si rád pustím vlastní hudbu a Alt+Tab-ování u mnoha z nich bývá problém, jelikož třeba kompletně spadnou. A jelikož nejsem jeden z těch, co si nakliká nekonečnej playlist, ale rád si skladby vybírám průběžně, tohle fakt uvítám. Nadávejte si na Steam jak chcete a kdo chcete, ale pořád se zlepšuje, ikdyž je ještě pořád co zlepšovat. Nebo možn právě proto. Každopádně na tom lidi z Valve pracujou a aspoň v tomhle ohledu se ubírají vážně moc dobrou cestou.
-
jestli tomu se rika dozrani, tak ja sem cinan. Downgrade = dozrani ? No asi pro nekoho jo no, kdyz nad tim tak premejslim.
-
a furt ty lidi budou remcat
-
Tento týden se nám Steam pěkně rozjel a každý den přijde s nějakou novou kokotinou. Začínám se bát co bude zítra. *2*
-
Pořád je co zlepšovat, ale myslim si, že na začátek dobrý. Co mě ale dost štve je nutnost mít nainstalovanou hru, abych mohl poslouchat soundtrack, což je poněkud nesmysl a doufám, že tohle se změní.