Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, přesně tak... Valve už nic nedělá, kromě Steamu. Sice pořád nabírá nové a nové herní vývojáře a designery, ale to jen proto, aby mohli dělat na kurátorech, greenlightu a tak....
  • Tohle jsou soundtracky co mám na humble účtu. Nechce se mě to vše prolézat. Mohl by mě někdo znalý doporučit, který stojí za to a čemu se vyhnout?
    A Virus Named TOM, Alan Wake, Alan Wake's American Nightmare, Baba Yetu, Bastion, Battlefield 3, Botanicula, Brutal Legend, FEZ, FTL, Hector: Badge of Carnage, Killing Floor, LIMBO, McPixel, Puzzle Agent, Red Orchestra 1-2, Risen 1-2, Rochard, Rocketbirds: Hardboiled Chicken, Sacred 2, Saint Row III, Serious Sam 3, Civilization V, Sims 3, Showdown Effect, Thomas was Alone, Trine 2
  • jindra.veliky
    a kvuli temhle blbostem se Valve nesoustredi na vyvoj Half Life 3? Strcte si vsechny ty steam tagy, kuratory, prehravace a dalsi ko****ny nekam...
  • Keyz
    Nemám rád věci typu vše v jednom. Navíc pro člověka co umí běžně ovládat PC to není potřeba. Přehrávače toho umí více a stejně lidi mají v daných přehrávačích vytvoření vlastní složky, playlisty atd....

Navíc, že to žere HW? To není třeba již dnes řešit. Kolik bere Winamp? 500MB RAM a 30 % CPU sotva :) A ten Steam takto upravený také sebere více zdrojů, než když to neměl...
    Nutnost přepínání ze hry? Není potřeba jestliže má člověk nastavenou změnu hudby na klávesnici a mnoho klávesnic to umožňuje.

Navíc rádio to neřeší. Když si zapnu Pandora radio tak tohle to stejně nenahradí.
    Ale někdo to asi využije. Super, že přichází s nějakými novými myšlenkami.
  • Chápu pokud nemáš vykonný stroj a velikost kolik ti steam, žere RAM je pro tebe citelně znát je problém. Já tenhle problém nemám. 200MB paměti je pro mě celkem zanedbatelná velikost. S Lite verzí se dá souhlasit a někomu by to asi vyhovovalo. Jinak když hraji tak jiné aplikace nepotřebuji.
  • Steam přesně tohle plánuje, taky se vrhne na prodej hudby a filmu. A nevim co ti vadí? Nikdo ti to nenutí. Navíc u GOG jseš dost mimo. Tam koupíš a je to. Neni tam žádne DRM, tak nevim co to meleš. A nevim co ti vadí na tom, že GOG a Steam zaslouženě rostou...
  • lenivy bumbrlicek? Myslis tech par naprosto nicotnych MB kterych zere?
  • frantisek_nejezchleba
    no, částečně souhlasím. To, že se o to starají, je prima. Ale nesouhlasím s jejich kroky. Osobně bych uvítal nějakou lite verzi programu. Když jsem si Steam instaloval, vyhovoval mi maximálně. Teď abych měl hrůzu, kolik mi hloupý klient užere z RAMky. Nemám kdovíjak výkonný počítač, už se mi stalo, že jsem při hraní nemohl mít zapnutou žádnou aplikaci navíc (když nepočítám ty běžící na pozadí, zapínající se se startem systému Win).

Mám notebook s jediným slotem na disk.
  • frantisek_nejezchleba
    vím. Teď už ji mám zaplou, abych mohl dohrát hry, které jsem si koupil v online funkci. ;)
  • možno mu je zima, on je ten Steam tak COOL...
  • A to vlastníš jen SSD? Steam mám na normálním HDD a aktualizace mě fakt netrápí. Navíc není problém si hry, které momentálně hraji na SSD kvůli přístupové rychlosti instalovat zvlášť. A čekání na aktualizaci steamu? Pro mě to je vždy cca 30 sekund a to mě vážně nezabije.
    A radši službu o kterou se někdo stará než službu na kterou serou.
  • Mato1987
    Ehm, vieš, že steam má už od svojho počiatku offline funkciu?
  • frantisek_nejezchleba
    viz můj příspěvek nad tvým. To máš pravdu, tohle fakt konkurenci nemá. Taky jsem si to kdysi nadšeně nainstaloval.
  • Mato1987
    Asi mal potrebu sa zbytočne negatívne vyjadriť na adresu služby, ktorá na PC nemá obdobu a ani žiadneho kvalitného konkurenta.
  • frantisek_nejezchleba
    psal jsem, že se jedná o poslední kapku. Přehrávač je drobnost, jako ta kapka. Všechny změny za 6 posledních měsíců mi vadily. Zejména proto, že jsem je kloudně nevyužil. Nad to jsem vždy čekal na download instalačního balíčku a samotnou instalaci. Jakožto vlastníka SSD mě (v jednu dobu takřka denní) aktualizace štvou, pokud jsou mi zbytečné.
  • Mohu se dozvědět jak je možné, že integrováním hudebního přehrávače se steam stal sračkou? Přehrávač používat nemusíš a pokud ho používat nechceš tak se pro tebe nic nemění.
  • To by me zajimalo jestli mi kvuli Steam UI ingame bude porad zamrzat pocitac i s novou verzi.
  • frantisek_nejezchleba
    CODko nemám rád, ale jinak si mě trefil. Z čistokrevného hráče na PC jsem za 24 let dozrál na konzolistu. :)
  • A jdem se hrát CODko na gamepadu!!!
  • frantisek_nejezchleba
    děs, poslední kapka, vypínám online mód. Dohraju hry, co tam mám a aplikaci vymažu. Ze Steamu se stal výkal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit