Přejít na výpis diskuzí
Ouya: Oh yeah? Oh no! - Test kickstartované konzole
2.8.2013 | Michal Rybka
182 příspěvků
-
Je to jednoduše místo, kde se platí daň z blbosti.
-
Jo to je taky dobrá poznámka ... KS není digitální distribude. Ten Produkt tam je jen jako poděkování za příspěvek ... takže pokud někdo kupuje věci na KS tak to opět dělá špatně.
Bohužel KS sám by tohle měl někde prezentovat, ale snížilo by jim to určitě příjmy a tak to nedělá ... -
Wallet Warrior: To teda rozhodně JE zpochybnitelný fakt... Kickstarter není žádný obchod, je to stránka, kde vyjadřuješ podporu vybraným projektům. Pokud to někdo chápe jako koupi výrobku předem, je to jeho problém. A rozhodně to nemá nic společného s donucováním podepsat smlouvy na několik desítek ticís.
-
Tak to musíš mít celkem problémy v obchodech, kde po tobě chtějí zálohu předem :-D.
-
Aoyagi: To ze Kickstarter muze byt resp. je zajic v pytli JE nezpochybnitelny fakt. A to chtel basnik Ute rict a taky rekl.
-
@křížovka : Někteří ovšem prezentují svoje názory jako nezpochybnitelný fakt.
-
A mně se pořád lidé diví, že Kickstarter nemám rád, protože nechci a nikdy nikomu nebudu na nic dávat peníze předem.
-
Taková věc se v diskusi dost často stává, že lidi píšou své názory.
-
Já zase nechápu, proč všichni mají potřebu prezentovat svůj názor, jakkoliv neuhlazený.
-
http://replygif.net/i/156.gif
-
Julie.. měla by jsi se zabít. Opravdu. Měla by jsi jít a zabít se. Hned. Tohle je horší než okrádat důchodce. *9*
-
Ouya os je dost zklamání a nutnost zadat kreditku je tak na přeshubu. Celé to vypadá jako snaha vydyndat z lidí co nejvíc peněz nehledě na prostředky a spokojenost zákazníků.
Doufejme, že hw není podobně podělanej a někdo na něj brzo portuje čistý android nebo linux.
Asi to hold byla moc pěkná myšlenka než, aby to mohla být pravda a nikdo se ji nepokusil zneužít pro své obohacení. Asi mělo být varováním, že zakladatelka se zabývala původně marketingem a bohužel ne tím, který se snaží co lidé chtějí a jak jim to nejlépe zprostředkovat, aby to bylo výhodné pro obě strany, ale tím jak lidem prodat cokoli co se nám hodí. -
Xone má tie ovladač na tuškové baterky:D
-
takže jestli to dobře chápu,tak na to nebudou téměř žádné hry a jestli nějaké přece tak nestojí ani za řeč,nepřipojíte k tomu nic,nepřehraje to nic,místo totálního propojení s telefonem to je totálně oddělené,bere to ssd karty ale nemá to slot(!?),každou hru a aplikaci co jsem si už koupil si musím koupit znovu a za špatnej vtip považuju ovladač na tužkové baterky,to je rok 2000 nebo co?prostě absolutní prů*** nebo absolutní tunel,je to jedno po tomhle nikdo nezatouží... *11* ps:navíc vydání těsně před ps4 a x1,no prostě konečná
-
No jo, Schagger nijak přímo nevyhrožoval, to je jasný a logický.
Proto to srovnání není 100%. -
Myslím že na KS je tohle klasika jenom to nikdo nechce vidět.
-
Já tam pořád žádné vydírání a vyhrožování nevidím. Ten člověk prostě řekl, co chce udělat a lidi mu na to dali prachy ... a když dáš na KS prachy tak počídáš s tím, že to celé krachne (Pokud ne tak si idi*t). To že má někdo nějaký nápad, není zárukou toho, že to zvládne udělat ... a to že ti něco slíbí není zárukou toho, že to dostaneš.
Já si začínám myslet, že tohle je nedorozumění, že každý máme na mysli jinou reklamní akci. http://www.csfd.cz/film/322198-smejdi/galerie/?type=1 já mám na mysli něco zabýval tenhle dokument ... a vy něco jiného. -
Protože označování protivníka jako "hatera" ho barví negativně.
-
Povím ti tajemství. Srovnání na internetu nemusíš brát jako platná na 100%.
BTW vzpomínáš jak začal první úspěšněj herní Kickstarter?
"Já jsem Tim Schagger, vydavatelé jsou zlí, dejte mi prachy a udělám imba mimba adventuru, tady jsou sliby a nějaký náhodný obrázky". O víc jak rok později se hra bude rozdělovat na dvě půlky a výnosy z prodeje první půlky budou financovat druhou. A to Schagger dostal 3.3M místo 0.4M, co prvně chtěl.
Paralela se slibotechnami jako jsou prodejci pávní důchodcům je zřejmá. -
Tak když někdo srovnává lidi, kteří hrozí a vydírají důchodce s kickstarterem tak je to asi úplně validní a normální názor beze špetky nenávisti?
Ale nereaguju samozřejmě jen na tebe ... je tu takových podobných názorů mnohem víc u každého článku, kde se jen zmíní KS, indie, konzole, AAA ... vlastně cokoliv.