Přejít na výpis diskuzí
Ouya: Oh yeah? Oh no! - Test kickstartované konzole
2.8.2013 | Michal Rybka
182 příspěvků
-
Většina důchodců?Asi žiješ v jiný dimenzi,protože většina důchodců neumí napsat ani sms.Znám jich celkem dost,takže jako vzorek mi to stačí.
-
Prave, duveruj ale proveruj. Casem se lidi otrkaji.
Jinak podle me vyvojari chteli jen vyzdimat prachy (nebo lepe lide, ktere urcovali zamereni). -
"Svobodný hardware" dohnal co do sračkovistosti "svobodný software." Kruh se uzavřel.
-
160 000 000 kc dostali a vyprodukovali za to tohle :D
Lidi,vybirejte opatrne. Ja proti kickstarteru nic nemam, sam jsem dal na oculus rift 200, ale tohle byla podle me blbost uz od zacatku -
Rybka píše dobré články a tenhle není výjimkou. Dnes už se často nevidí, aby se lidi od péra pouštěli do polemiky a kritizovali i dnešní svaté krávy, jako je to celá ta indie faggotry nebo kickstarterový fud. Jen více takových Rybek.
-
Mě by zajímalo, co to je za lidi, co to maj na svědomí a na co myslej. Na E3 se chtěli vkrást, jako by měli něco k ukázání a pak vydaj tohle...
-
Tak a celá diskuze je v čudu a už se nikdy nikdo nedozví jaký je PSEUDOELF deb.l :)
-
Nemožnost pouštět přes USB filmy a hudbu je opravdu smutné, stejně jako to, že nelze jím ani zvětšit kapacitu paměti. Tímto si OUYA, myslím si, podepsala sama ortel smrti... bohužel. Zařízení POUZE pro jednoduché Androidí hry a placené aplikace, které si pro ni musíte ovšem znovu koupit, skutečně nemá význam si pořizovat... Zvláště při dnešní konkurenci chytrých zařízení. S panem Rybkou naprosto souhlasím.
-
to pseudoelf
Bydlím u hranic se Slovenskem tak nepotřebuji vidět žádné videa jako ty. Já se se Slováky střetávám denně v životě jsem s nimi neměl konflikt. Rozdělení mělo pro nás co bydlí na pohraničí dost zásadní vliv. A s většinou co jsem se setkal tak nesouhlasili s rozdělením. Počítám, že pokud tvrdíš že ČS byla pi..vina tak předpokládám, že jsi mladý kmet, který se narodil už po rozdělení, slovensky pomalu nerozumí a SR bere jako zahraničí. Tak v tom případě tě mírně omlouvá. Nicméně za urážení Slováku a vytahování historie je vážně ubohé, navíc když o ní víš prd. Mimochodem u nás byl za války protektorát a hodně Čechu z bojovalo ve wermachtu a SS tím pádem si trošku ser.š na vlastní práh.
PS: Jo a taky si myslím že slovenština je hezčí jazyk než čeština. -
načo reaguješ na takeho idiota
-
pochybujem miserius ze to bolo kvoli tomu ze si cech :D
-
No z toho mám trochu vítr,protože Neverhood mi"zlomil vaz".Prostě jsem to nedal:-)))
-
kludne nech si KS praskne, ale este predtym nech stihne vyjst wasteland 2 a eternity, potom na uz KS netrapi
-
ja tiež :) hlavne tie "bájne" hry od double fine studios *3*
ale teraz vážne, armikrog bude špičková záležitosť, to už viem teraz *5* -
To snad ani neni potreba argumentovat, pokud ja jsem zakomplexovany omezenec ty jsi primitivni organismus kterej tu uz davno nema co delat
-
Nemam nic proti slovakum, jen nechapu proc musite okupovat naše weby *3* Kdyz jsem napsal cesky pred par rokama na nejaky Sector nebo tak neco tak jste pomalu mobilizovali armadu a jeli sem...
Mimochodem priste radsi napis ze jsem kokot, tohle je hrozný *1* -
Kto je aky nacista je vidiet na tvojich prispevkoch.
A vyhadzovat niekomu na oci minulost jeho naroda (ktoru nemohol absolutne nijako ovplyvnit) je fakt detinske a ubohe.
Tak co tam mas este? -
Btw, navazat si sa zacal ty, tak neviem preco si prekvapeny, ze ta niekto nazve debilom...
-
No jak řikám zatim úrážíš jen ty mě, a ty konkrétně už jen svojí existencí. Jak řikáš - ty sám přispíváš k obrazu národa, a to s nacistickou minulostí, že, čobole.