Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mna urazit nemozes, na to si velky chudak.
    Len ma mrzi, ze aj takito c@raci ako ty prispievaju k obrazu naroda.

Pevne verim, ze sa s tebou nedostane do styku ziadny rozumny clovek (nech uz je akejkolvek narodnosti).
    Fakt by som mu to neprial.
  • Mimochdoem neni nad to se na českym webu nechat urážet od čobola.
  • 2 Aoyagi: No to sou vejšplechty, mě slováci nevaděj, jen nemám rád jejich jazyk - působí to na mě jak zprzněná čeština a ještě horší je to číst. No a ty se raději odstěhuj do Japonska a žer rejži. 2 FLF: Na slovensku jinak studuje Čechů co by se dalo předpokládám spočítat na prstech jedné ruky, tady naopak kvanta, v okolí vysokejch škol si kolikrát řikám jestli nejsem náhodou v čobolstánu. No tak to si pusť videa a poptej Čechů co v době před rozdělením a po byli na slovensku jaký byli čobolové Čechoslováci - strýček Google ti s tim pomůže, Československo je a byla hovadina.
  • Ne, ne, je potřeba zachytračit, když se najde tak dobrá příležitost jako je tato.

Těším se na releasy Kickstarter her.
  • No samozřejmě že ne čobole, ale když tam pak píšu, tak se aspoň snažim anglicky a nepíšu azbukou.
  • "Jak jako, taky nesnášim tu jejich hatmatilku, chtěli nezávislost a teď jsou neustále nas.aný všude po českejch webech a zabíraj koleje a vejšky Čechům."

Hlavne, ze ty urcite travis cas vyhradne len na ceskych weboch a nikdy v zivote si na ziadny zahranicny ani nepozrel, ze?
    Co to je za picovina, ze si nemozem navstivit cesky web?
    Takeho debila ako si ty, to uz je umenie najst.

Nastastie vacsina obyvatelov Ceska a Moravy su normalni a rozumni ludia...
  • to:pseudoelf

ty jsi proste omezenec no a všichni tobě podobní a vypadá to že jich tady je dost (soudě podle mínusek) s tímto názorem. Ty si asi neuvědomuješ kolik Čechu studuje na Slovensku. Že o rozdělení ČZ SR rozhodovalo jen pár vyvoleních lidi a ne všichni s tím souhlasili. Já nás stále beru jako Československo a nic můj názor nezmění. A doufám že na lidi s takovým názorem nikdy v reálu nenarazím a pokud jo vyhnu se jim obloukem.
  • Možná by bylo fajn,kdyby si tu někteří přestali poměřovat virtuální pinďoury a vrátili se k tématu,což?
  • Horst_Fuchs
    A bublina splaskla. *7*
  • tvůrci konzole Ouya vyslyšeli prosby hráčů a achievement "Gettin' started" posunuli o laťku výš
  • Mato1987
    pekný |<()|<()T sa z teba vyliahol.
  • Ty si ale tak hloupoucka bytustka... Maly pero ,tak si to kompenzujes na slovacich? Nebo je to proste jen rozena hloupost, ktera te vede ke stadnosti?
  • Říkal jsem to vždycky, že že OUYA je blbůstka prodávaná na naivitě a ignoraci.

BTW není tady Rybka nenáviděnej za to, že dal nedávno 4/10 nějaký indie hře? Co s ním najednou všichni tak souhlasí?
  • @pseudoelf

Sorry, ale neporovnatelně víc slýchám Ruštinu, než Slovenštinu. A Slováci mi opravdu nikde nedávají důvod je nenávidět. Jestli ti vadí jen přítomnost Slovenštiny (které většina Čechů bez problému rozumí), tak jsi holt trošičku nacionalistický a měl bys být preventivně vykastrován.
  • Že jo :D
  • Jak jako, taky nesnášim tu jejich hatmatilku, chtěli nezávislost a teď jsou neustále nas.aný všude po českejch webech a zabíraj koleje a vejšky Čechům.
  • Jasne, ze to dela naschval, nedavno sem mel holcinu, ktera delala neco podobnyho, psala misto prace pradce atd. Zrejme touha byt zajimava... Pritom by se stacilo vykoupat, ucesat, namalovat a jit k vode :D
  • Rybka není člověk, kterého "vyplodil internet za posledních pár let", Pepo. Rybka psal kvalitní články už v dobách, kdy Andrew a ICE učili národ, co je dobrá a co špatná hra. A co jsi dělal tou dobou ty, Pepo?
  • Ale noták trochu měně nenávisti k naším bratrům.
  • Miserius
    Proč bych tam chodil? Samotnýmu mi je protivný to množství slováků tady... Holt ti tu nikdo nežere tvoje výjevy no, s tim se budes muset smířit dokud budes psat podobny blaboly..

Radeji se omlouvam rovnou vsem mistnim slovakum, kdyz vidim jak jsem vas pobouril *4* Ale je to proste fakt, je vas tu vic a vic kazdym dnem a mě nejde do hlavy proč...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší