Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já zas nechápu, proč se dneska každému názoru, který s něčím nesouhlasí říká nenávist.
  • Soustřeď se na důležitější činnosti, třeba jako tady Keanu: http://buhocinepata.files.wordpress.com/2012/10/neo-tries-to-believe.jpg
  • Upřímně sem to napsal tušim pod vlivem alkoholu - chtěl sem být prostě totálně zmínusován.
  • Pokud jsi do toho šel s tím, že se do "hacknutí" stejně nakonec pustíš, tak proč ne. Ovšem já to myslel globálně - drtivá většina zákazníků si přeje již hotový multimediální produkt, který nebude muset "o/upravovat". Jinak samozřejmě přeji, ať Ti konzole slouží a si s ní spokojen.
  • 200 Kč, nebo dolarů?
  • walltar
    Já pořád tu obecnou nenávist proti KS nechápu ... to lidem vadí, že někdo má narozdíl od nich nápad, nebo to ,že jíní mají peníze na to aby si dovolili je ztratit? Já chápu, že to někomu nesedí a tak do toho peníze nedá, ale očerňování a srovnávání toho projektu s tímhle (nevím jestli si někde viděl jak to na těch akcích chodí) se mě moc košér nezdá.
  • Hluboké moudro. Souhlasím.
  • Mato1987
    presne takto nejako som sa na to pozeral aj ja
  • presne jak v tom videu rika jake hry tam muzete hrat a dotoho zamota (a jen tak na pul huby rekne ze muzete JEN SLEDOVAT) Starcraft 2 a League of Legends evidentne jen proto aby ziskala dojem ze takove hry si na OUYA zahrajete! jsou to podvodnici
  • 160 mil ? pre kristove rany... *8* *8* *8* OUYU by som prirovnal k slovenským dialniciam....
  • Důchodci mají své zájezdy, kde jim prodejci dají knedlík s UHO a za to jim pak podepíšou smlouvy na nákup nádobí za tisíce. A mladí mají Kickstarter.
  • Tilwaen
    Myslím, že pod toto jako PR článek by se OUYA nepodepsala *15*
  • Tilwaen
    No jo, jenže spousta lidí si přeci nekoupí konzoli proto, aby na ní musela dělat ještě X "nelegálních" úprav. Raději by ji měla hotovou a plně funkční již při koupi *5* Nemyslím tím teď třeba úpravu stávajících konzolí pro to, aby si na nich mohl hrát upirátěné hry, ale to, co popisuješ - aby to zkrátka fungovalo "normálně" tak, jak by mělo.
  • Jojo Google play by tam měl jít.Já si ho nedávno dával na yarvika a bez problémů.
  • smejki
    Dodnes OUYA (resp. Julia Uhrman) lže a překrucuje, kam vkročí.
  • walltar
    Tak už když jela ta kickstarter akce se proflákl nějaký jejich projekt na kterém dělali před tím a bylo to myslím něco podobného ...
  • Miserius
    Zas az tak divoce bych to nevidel, ale trosku podezrely to je...respektive takova akce na "kraji" zakona
  • XorxoxTalarius
    Nemuzu si pomoci, ale cela OUYA mi prisla jako takovej mensi (vetsi) podvod. Proste vybrali prachy a pak museli vymyslet jak to udelat aby je nezavreli. Narychlo zbastlili nejaky zarizeni a hura do prodeje ... a vsichni kdo by jim hrozili zalobama maji ted smulu.
  • calwin
    ouya? zatiaľ absolutne bez praktického využitia... malo to vôbec zmysel?

mimochodom pekne písaný článok :) zhltol som do konca :D
  • Jj gta3 jednoduchá hra :-)
    Root > recovery > nahrát Google play
    Většina lidi co si ouyu koupili to už dávno ma rootly a navazanej Google účet.

Paměť se da zvetsit hackem, to samy mountovani USB.
    Já do toho sel s tim ze bez úprav to nepůjde a zatím mi slouží skvěle, navíc se člověk něco novyho naučí :-)

Hodne mi to připomíná Htc G1, bez úprav strasnej kráp ale par úprav a funguje na tom 4.0.4 skvele

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit