Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Total War: Warhammer - tvůrci slibují strategickou hostinu o třech chodech
22.4.2015 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Takze ted uz jenom zbyva obetovat duse Lordu Tzeenchovy aby spredl cesty spravnym smerem a my dostali produkt hodny tohoto universa
-
Mě zajímá jestli to bude Total War s podtitulem Warhammer nebo obráceně ... neboli kolik mechanik si to zachová z původní série total war nebo jestli udělaji jinou hru a titul total war tam dají jen kuli navýšení prodeje.Chválím je za to že chtějí udělat fantasy (které stejně vetšinou ze středověku vychází)...doufám že bude důraz aby to fungovalo jako středověké/starověké "realistické" bitvy okořeněné nadpřirozenými tvory a nepřeroste jim to přes hlavu.
-
I smell heresy in this post
http://new1.fjcdn.com/comments/Heretic+_3f179ba14025d13d41f74410949e8d29.jpg -
Vzhledem k tomu ze existuje mod do Mediavelu 2 jmenem Call of Warhammer: Rage of the old Gods ktery to prostredi spracovava naprosto (skoro) dokonale, tak se tohohle nebojim. Je to ciste jenom o tom jak moc se jim bude chtit.
A zrovna Dark Omen oproti SOTHR nebyl zrovna strikne podle pravidel a byl dosti zjednodusen (coz samozrejme nicemu nevadilo), to same napriklad Mark of Chaos (ktery byl take vynikajici). Tudiz je to vzdy jenom o tom jak se tvurcum chce a jak moc si uvedomuji s cim si zahravaji. -
Sry že rejpu ale světelný rok není jednotka času ale vzdálenosti. Takže se to odehrávalo o 40k světelných let dál.
-
Za sebe bych menší počet jednotek taky uvítal. Nějak ve stylu Dark Omen.
Na hrách z Total War série mi chybí možnost pořádně si užít toho co se na bojišti děje. Například moji lučištníci střílejí salvy šípů na nepřátele ale já nemám možnost se tím pořádně "pokochat" protože už si musím hlídat křídla. Nebo už ani nevím kdy jsem si naposled užil pořádný obchvat kavalérie do nechráněných zad nepřátelské jednotky. Obvykle když obětuju těch deset vteřin abych se na něco takového díval tak zjistím že mezitím jsem nestihl udělat něco důležitého jinde na frontě.
Chápu že to může být způsobeno tím, že jsem starej a neschopnej a nějaký náctiletý trdlo zvládá jednou rukou strategii, taktiku a jestě stíhá zoomovat na akci .. ale to já prostě už nejsem takže .. raději méně jednotek ať si je stíhám užít. -
Tak už jsem narazil na podobně hovadský názor, když někdo napsal že nechápe proč to schytávají jen série typu CoD když je Civilizace od prvního dílu pořád stejná *15*
-
sa cudujes? ked aj Souls seria je povazovana za RPG...ludia su z toho zmagoreni
-
Je vtipné, že za 15 let vyšlo 9 plnohodnotných TW + 6 datadisků a v diskuzích to za časté vydávání schytává pouze Call of Duty, Assassins Creed a Battlefield a zároveň pochybuju, že každý díl TW přinesl o dost víc, než každý díl AC...
-
Doufám, že konečně vyřeší ten hlavní gameplay bug toho enginu, kde se stojí proti sobě 2 formace ale všichni se tam perou 1v1.
-
Oba díly King Arthur byly možná až moc roztahané. Nedohrál jsem ani jeden přestože mě skutečně moc bavily ty real time bitky.
Nicméně naprosto souhlasím s tím, že King Arthur nejlépe zmáknul ty aspekty o kterých mluvíš, hrdiny, kouzla, velké potvory. Líbilo se mi taky jak ničivě dokázou do bitky zasáhnout lučištníci. -
Který mody, pokud používáš a za který frakce?
-
Obě to byly naprosto super hry.
Pokud mě dobře slouží paměť tak tam bylo v armádě menší množství jednotek ale zato každá z nich měla větší dopad na průběh bitvy, než jak je to třeba v Rome 2.
Ale možná ze mě mluví jen jaková nostalgie. -
Nojo, až vyrobí Warhammer, tak k tomu budou ještě muset nutně připlácnout nějakej datadisk s přeskinovanýma zrůdičkama... *7*
-
Pokud by to mělo dopadnout, jako Rome 2, tak snad raději zůstanu o jedničky.
-
Dokážete si představit situaci, kdy pomocí diplomacie, třeba za lidi, nabídnete 20k zlata chaosu a najednou jste největší kamarádi a budete v alianci?
to sa da lahko osetrit: severske narody budu mat nastavenu diplomaciu ze nenavist - max neutral, s nimi neuzavries nic
Karl Franz sa moze dohodnut maximalne s bretoniou, trposmi, Ulthuanom, Kislevom
ja by som chcel frakciu Dark elves a trpaslici (a budem spokojny) -
Když nepočítám Rrome, tak jsem u nich taky vydržel nejdéle..
-
Rpg ?
-
Zpráva je to fajn, ale nějak nedokážu uvěřit, že si s tím autoři poradí. Přeci jenom magie, obří jednotky, pokročilá technika atd jsou tu poprvé. (omluva / nejsem hráč wrhammeru, jen jsem potkal pár her)
Dokážete si představit situaci, kdy pomocí diplomacie, třeba za lidi, nabídnete 20k zlata chaosu a najednou jste největší kamarádi a budete v alianci?
Co mi ale asi nejvíc vadí je, že to opět dopadne tak, že budu znovu používat strategie, které jsem se naučil v Rome. Mimo Empire, kde to střelné zbraně neumožňovaly, jsem je úšpěšně použil v každé hře až na Rome2, který nevlastním. -
3-4 roky