Přejít na výpis diskuzí
Oznámení Total War: Warhammer - tvůrci slibují strategickou hostinu o třech chodech
22.4.2015 | Petr Poláček
79 příspěvků
-
Už se těšim na Abaddona.
-
Proč? Ono se už nemá pokračovat? Vždyť to má rozehraný příběh s Fyodorem Karamazovem s Magnusem.
EDIT: Aha, vše už vysvětleno. -
Tak to je teda jedině dobře, koukám na to trochu se zpožděním. V subscribech se to nedávno objevilo, tak jsem nevěděl. :D
-
Není, ten poslední díl byl aprílový.
-
Nejlepší(jenom škoda že už je konec), Alfabusu miluju, Karl the Deranged je taky dost luxusní.
-
Jasně, jen mi drásá nervy poměrně dlouhá doba mezi jednotlivými epizodami *15*.
-
Dík. Jinak sleduješ občas If the Emperor had a Text-to-Speech Device na youtube? Docela dobrý. *15*
-
Old world je jakási časoprostorová bublina, do které prastaří uzavřeli všechny rasy, které stvořili. Měla být hermeticky uzavřená proti chaosu, ale jak to tak dopadá, chaos bariéry nahlodal a dostal se i semhle. Spekuluje se o tom, že by Sigmar mohl být jednou z manifestací císaře a tak dále.
-
Když je řeč o Tzeentchovi, jaký je vlastně vztah fantasy verze Warhammeru se 40k? Myslím tím v lore.
-
Jo, ten by byl v kulisách Total War super - ještě kdyby k tomu přidali vesmírné bitvy ve stylu dejme tomu třeba Homeworldu. Jenže by to muselo mít nejvyšší rating a jako scénáristu přizvat Abnetta nebo někoho z jeho kolegů, co pracují na Horus Heresy.
-
Snad to pobeži na nejakom novom enginu. Stačilo že pokazili Rome 2 a Attilu.
-
Radši bych príště prosím Total War: Warhammer 40,000 *2*
-
Trailer parádní. Konečně nějakej TW po Empire, kterej by mě mohl bavit.
-
LV426 to s tou jeho GTX 960 a malou zbernicou asi nerozbeha co?
-
Poslední dobré Total War bylo Total War: Shogun 2. Potom už nic pěkného nevyšlo a už asi ani nevyjde. Zamáčknu slzu a budu se těšit na nové Mount & Blade.
-
Tak prvni TW ktery nekoupim *5*
-
Myslím že to bylo jasné už ve chvili kdy koupili prava na warhammer..:)
-
*14* *14* *14* *14* *14* víc není třeba dodávat
-
Vrním jak spokojena kočka :D