Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    Ach jo. Kolik toho ještě budem muset přetrpět, než se dočkáme Empire II?
  • Zase, vyhovoval by mi aj dalsi tazky Dark Omen..alebo prerobeny Shadow of the horned rat - k nemu som sa dostal tak neskoro, ze mi to uz na pccku neslo
  • Magister_Peditum
    Těch, kde máš tisícové armády zas tolik není.
  • Ako keby uz nebolo dost hier zo sveta fantazie........Pytam sa "proc"???
  • Omg
  • TheGGG
    konečně fantasy RPG které bude stát za zahrání.
    Dobře že se rozhodli dát do hry upíry, na ty se jinak v rámci lore moc nemyslí.
    BTW: no tak snad to u čtyř frakcí neskončí, skaveni a elfové (všechny tři typy) jsou nutností. Plus trpaslíci chaosu, pro nás věrné, co jejich zrušení odmítají uznat.
    Další BTW: B&G efekty jsou tady povinnost.
  • Abych byl upřímný, CA už nevěřím ani Ň. Vždyť "slavnej" ROME 2 dodnes trpí celkem brutálními bugy.
    Attila byl skutečně jenom reskin, zabugovaný skoro stejně jako ROME 2 a teď CA začnou dojit značku Warhammer? No s bohem, to bude zase milión DLC, milión bugů a osobně bych si tipnul i znesvěcení značky ve jménu zisku z dalšího nedodělku CA...

Zase skončím u Medieval II a Shogun 2 a na to klidně vsadím dřeváky a zemljanku
  • Pobezi to na stejnem enginu - Warscape. Pridali podporu pro letecke jednotky. Cely projekt vede stejny clovek jako minule. Cele oznameni mi prijde jako PR akce na zvidielneni. Attila se prodava spatne. 3mesice po vydani ma deni hranost kolem 5tis na steamu. To mel Shogun jeste 3 roky po releaseu. Take prislo 50% sleva. No chapci dostavaji co si zaslouzili. DLC prujem a zabugovane hry jde dnes poridit mnohem levneji jinde.
  • takova hra by byla ekonomicky nerentabilní - bylo by s tim hodne prace
  • wenceslaus
    Pokud by to dopadlo jako DoW... nebyl bych proti.
  • z modu call of warhammer nebo The Sundering: Rise of the Witch King
    muzou cerpat inspiraci..
  • Ten DoW je zajimavy pripad, ale obavam se, ze ted se na podobne prijemne prekvapeni moc tesit nemuzeme - DoW totiz byla vicemene nova hra nicim nijak nezatizena. Kdezto TW je serie her se zcela stejnymi principy. Jasne, je mozne, ze zrovna _tenhle_ TW titul zbori zavedene poradky, ale ja tomu moc neverim.
  • Morraw
    Upřímně nadšení mě rychle přešlo. Stačí se podívat, jak dneska vypadají jiné AAA série.
    Mám stejné obavy jako anonym dole. Tohle nemůže být pouze reskin. S TW to může mít společnou max tahovou hlavní mapu a realtime souboje mnoha jednotek.
    Ostatní mechaniky je třeba pořádně překopat. Brát v potaz magii s devastačními účinky, velká monstra, rozdílnost mezi jednotkami a samotnými rasami, aliance a diplomacie, hrdinové, možné RPG prvky, příběhová kampaň (King Arthur: RP Wargame to zvládnul skvěle) atd.
    Jsem zvědavý na hratelné frakce. Jak vyřeší třeba takový chaos? Bude to pouze jedna frakce nebo budou rozdělení podle bohů? Doufám, že jich na začátku bude více. Takoví lizardi nebo tomb kings mají skvělý vizuál. Ale jsem rád, že se tam hned na začátku dostanou mí oblíbenci Nemrtví.
    No musejí pořešit milion věcí, ale moc nevěřím, že se to povede. Každopádně vývoj hry teď budu pečlivě sledovat.
  • Magister_Peditum
    Vzhledem k tomu, co v poslední době CA předvádí, tak je dost možné, že to tak dopadne. Jestli se i u Warhammeru dočkáme zase Blood and Gore DLC, tak na tvůrci asi definitivně zlomím hůl, protože pak bude klidně možné, že v Medievalu 3 bude DLC přidávající do hry hrady. *15*
  • A sebral bys TW to poslední, co z ní dělá "dobrou hru".
  • Podle mne ma serie TW dost težkopadnou hratelnost, diky ohromnemu množstvi jednotek na bojišti a velikosti map. Ja bych udelal mapy bojište (real timovu čast) menší s menším počtem jednotek, čím by se to zrychlilo.
  • 40k se odehrava o 40k svetelnych let pozdeji, (logicky) čímž došlo k posunu času když leteli vesmirem a zestarli (einstein)
  • ja zase neverim ze to bude "reskin" ako popisujes ale tiez to asi nebude "papirovy Warhammer" ako Dark Omen. Treba pockat na prve gameplay videa...Dawn of War I tiez nemal s deskovkou vela spolocneho ale bol zabavny a dobre udelanej a mal atmosferu W40k...
  • Dokonale jsi vystihl mé obavy. Navíc se bojím, že ruský mod Rage of Dark Gods, hráči nabídce více hratelných ras a snad i lepší hratelnost (v rámci možností Medieval 2), než tenhle zbrusu nový titul.
  • Ja jsem rad za ackovou produkci ze sveta Warhammeru.

Ale nejsem uplne optimisticky.

Neverim totiz tomu, ze to bude jine nez jine Total Wary. Boj nebude metodicky, "papirovy" Warhammer s urcitym zpusobem boje, ale akcne realtimovy Total War. Statistiky a schopnosti jednotek nebudou ruzne a rozmanite, ale totalwarovsky rozdilne v jednotkach procent ("Vsichni budou mit zakladni milici za 100 penez se silou 10 a moralkou 10"). Strategicka cast bude bud hrozne omezena, nebo divna - anebo si dovedete predstavit TW diplomacii aplikovanou na rasy WH sveta?

Vezmete si Dark Omen nebo SOTHR. To byly skutecne realtimove verze papiroveho a tahoveho Warhammeru - a byly skvele. Tohle bude proste jenom dalsi Total War. Kdybych byl pesimista, tak reknu laciny reskin a dojnice na DLC, kdybych byl naopak optimista, tak reknu prijemna zmena, fajn setting... proste mozna zabavna, mozna dobre udelana hra, ale neverim, ze to "bude Warhammer".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit