Přejít na výpis diskuzí
Pád Londýna a Velké Británie na videu z Hearts of Iron IV
11.8.2015 | Honza Konfršt
73 příspěvků
-
Ano, protoze lide na foru jsou reprezenatativni vzorek a tvori vetsinu kupujicich. Boze, boze.
-
já u HoI 2 vydržen snad dva roky *1*
-
Jo, vlaječky jsem měl právě ve dvojce...protože tam tehdy byla vlajka severoněmeckýho spolku repsketive německýho císařství, což bylo řádně úchylný, a japonci tam snad měli dokonce i tu dnešní, bez paprsků...
-
To bohuzel nevim, proste mne to nechytlo natolik abych u toho vydrzel, kdezto u jednocky jsem hral asi pul roku (nez jsem si vymazal savy - jaro 1941) jednu kampan
-
Tak jako pokud hra bude otevrena moderum, tak neni problem si tam ty vlajky dosadit a klidne zavest i ten holocaust, pripadne i verze pouzivane spojenci, nebo japonci
Ovsem pak by se dalo stahnout snad jedine pres TOR *1* -
HoÍ3 a ostatně i EU3 mě též trochu minula, právě kvuli vizualizaci...a u HoI3 tam tuším chyběli historické eventy, ale nejsm si tím úplně jistý, možná to byla EU
-
Zkousel jsem dvojku i trojku a proste mi to nesedlo, takze upinam svuj drobnohled na ctyrku
-
Sorry ale to s těma skinama má pravdu, jo neni to důležitý prvek hraní ale když už si koupim art of war, tak by ty skiny za evengalickou a katolickou unii mohli bejt v něm (když už je to tématem daného datáče) a né, že si každej budu moct dokoupit za pět euro, takže mě DLC nevyjde na 20 ale 30 doláčů..za to má paradox černej puntík
-
určitě bych si holocaust a s ním spojené dopady uměl představit...například okamžité zvýšení peněž/surovin (konfiskace majetku) ale snížení rychlosti výzkumu etc. (židi byli tahouni německé společnosti, takže zavření do koncentráků + emigrace měli následný efekt), při jeho prozrazení světu okamžité ochlazení mezinárodních vstahů s neutrálními zeměmi (které se třeba jako hrající za Němce snažíš dostat do OSY,, takže bys musel vydávat prostředky na jeho utejování etc.), z čistě historický stránky bez emocí, bych jeho začlenění vůbec neviděl jako negativum, ovšem to v životě neprojde, když tam nejsou ani vlaječky s hákenkrojcem
-
PDS je malý tým, a mě vadí, že obětují lidi a zdroje na vývoj 3D modelů, přestože nemají pražádný dopad na hratelnost. Soudě dle komunitního fóra, drtivá většina lidí stejně používá NATO ikony.
A když mluvíme o výkonu. Hry od PDS jsou stejně povětšinou limitované procesorem, který musí žvýkat ty ohromné databáze a milion řádků textu. Já bych třeba uvítal, kdyby ten vývojář, který teď dělá 3D, raději vymyslel jak GPU použít k paralelnímu zpracování co největšího podílu výpočtů. To by mělo skutečný přínos. -
jj...a co teprve taková druhá světová válka, 5 hodinek a šmitec...jedeme dál, ale o punských válkách si se učil měsíc ))
-
Tak co se vizualizace týče, tak byl druhý díl o něco lepší...+ datáče a mohl si jít snad až do roku 1965 nebo tak nějak...dvojka byla rozhodně suprová
-
BUdeš stále komandovať letky, ale už priamo si budeš môcť vybrať, že aké lietadla chceš produkovať. Napr. môžeš sa čisto zamerať na B-17G a iné typy ani nerobiť. Alebo v nemecku vyrobíš len focke wulf-y a BFka necháš tak a podobne. Rovnako to bude fungovať s tankami, zameriaš sa na tiger 2 a ideš (určite to bude nejako upravené a tak, že ako sa to bude vyrábať. ale )
-
jseš blbej nebo coooo ?!
Podľa teba by sme všetci mali hrať tie isté hry ? Okej, čo ešte by si nám odporučil ? Fifu môžme hrať, či tiež je to z doby kammenej ? -
Tak na tohle už se těším pěkně dlouho *4*
-
Já jsem třeba ze školy vůbec netušil, jak fungovala Svatá Říše Římská. Což by vzhledem k naší vlastní historii mělo být celkem stěžejní. Díky EU o tom teď myslím mám celkem rozumnou představu.
-
Konecne to vypada k svetu, jediny dil ktery mam je prvni a ostatni jsem vynechal prave proto ze ta hra byla tak hnusna az mne z ni boleli oci, ted kdyz tam budu videt vojaky jako vojaky a celkove to bude vypadat k svetu, uz se nemuzu dockat az ovladnu svet :)
-
Nechápu, proč se strategie od Paradoxu nedoporučují ve škole stejně jako literatura. Třeba o 19. stol. jsem se z Victoria 2 dozvěděl víc, než mi kdy řekli ve škole.
-
Nj, je to historická hra, tak by to mělo být. A kdyby udělali dopady které to mělo, tak by to bylo dobré.
Historie je jedna a vyhazovat z toho věci je špatné. Klidně by to hráč mohl použít. Nebylo by to nic výhodné. Tak jak tomu bylo. Prostě tak, jak tomu bylo. Normálka. -
Presne, 3d v HoI je pitomost pusobi to zmatene a rusive. Napad hodny idiota, jasny krok zpet.