Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tato hra by si zasloužila lepší grafiku než jen marný reskin EU 4 a taky uživatelksy privetivejší interface, ale piditabulky s fontem 0,5 to už je takova poznavaci značka paradoxu. paradox na podporu fanoušku dlouhodobe kadi
  • Inquisitor
    Snad na ni taky dojde.
  • divim se že s takovym pristupem vubec používaš pc a nežiješ v jeskyni
  • Inquisitor
    Nádhera. Jenom ty hromady DLC ve kterých nám budou hru prodávat po kouskách mě celkem štve.
  • Princ.Jablon
    To mě taky pěkně se*e...už jsem chtěl HoI, no nic, archievementů ke splnění mám v EU4 ještě mraky *12*
  • Keyz
    Asi chtějí aby to nalákalo nějaké hráče kteří HC hry nehrají...Proto ty lepší tutoriály apod.
  • Na HoI se tesim, nicmene nechapu tu obsesi Paradoxu jejich tituly - tedy povetsinou pomerne komplexni strategie - zbytecne zatezovat pseudopozlatkem ruznych 3d modelu a podobnych nesmyslu, ktere navic nejsou nijak pekne a prakticky jenom ztezuji orientaci a zatezuji system. Ty hry samy ze sve podstaty nejsou a nemohou byt uplne "casual friendly", to si fakt mysli, ze na to nachytaji nejake prilezitostne hrace?
  • Až příští rok? Chápu, že chtějí hru vyladit, ale když si s ní chtějí pohrát tak ať ji ohlásí o něco později. Původně měla vyjít už minulou zimu pak 1. kvartál letoška a teď tohle.
  • V HoI jsem zažil i Japonce, kteří se vylodili v Británii, takže tohle nic moc. :D
  • Princ.Jablon
    Slint :O****
  • No, radši bych Victorii 3 :D
  • Keyz
    Na tohle snad budu ochoten obětovat čas a naučit se to.

Fakt to vypadá dobře. Není to na tahy! A když koukám na Development Diary, tak vypadá zatím super.
  • eStar
    Strašně se na tuhle hru těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit