Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu se bojim nekterych zmen. Napr. ze letadla uz budou jednotlive stroje a ne letky. Nejak si to neumim predstavit, ze komanduju tisice letadel. Ale uvidime, az to vyjde.
  • Nachytaji treba mne. Hral jsem vsechny jejich hry od EU1, ale urcite bych je nehral, kdyby tam nebyly 3D modely jednotek. A uprimne, jestli vam zatezuji system, je mozna na case vymenit tu 386ku za neco soucasneho. Navic je vzdy moznost je vypnout. Takze ja zase nechapu, proc si nekdo stezuje na neco, co muze vypnout a nemusi to vubec pouzivat.
  • no veru koľko nevinných a slušných ľudí pritom zomrelo a niekto kto vtedy prechovaval genetickú výbavu ktorá splodila teba prežil. asi to chceš napraviť
  • Protože hry od Paradoxu nejsou pro děti
  • Inquisitor
    Ne ty zásadní rozšiřující beru, ale plno je jich zbytečný ždímání peněz.
  • No ale tohle rozhodne dobre nevypada.
  • A čo toto je za somarovinu??? horší trailer sem ješte neviděl, to i Polda 6 měl lepší PR než tahle ra z doby kamenne, nechapu lidi co ztraci cas s timhle kdyz muzou hrat treba Witcher 3 nebo Last of Us.
  • hra muže byt progresivní a současne vypadat dobre
  • S jakym pristupem? Ze preferuji progres a zlepsovani v oblastech, ktere jsou pro danou vec relevantni, pred objektivne zcela zbytecnym pozlatkem?
  • Paradox kadí na podporu fanoušků? To si děláš srandu. Paradox je právě vyhášený dlouhodobou podporou svých her a jejich fanoušků.
  • Skiny jsou naprosto podružnou záležitostí. DLC hlavně přinášejí postupné změny v hratelnosti a nové prvky a o tom to je. Právě pověstná dlouhodobá podpora a vylepšování her dělá z Paradoxu legendu a z jejich zákazníků s radostí platící nadšence.
  • Mě spíš vadí, že jsou milioný skinů každý zvlášť. Chápu, že hra se dá hrát bez nich, ale když už DLC stojí v době vydání 15 - 20 euro, tak by to tam mohli přidat. Nehledě na to jak to vypadá pro neznalého člověka, který o té hře nic neví.
  • Příležitost porazit marxisty na východě a neomarxisty na západě si nenechám ujít. Ještě mi tam chybí holocaust a bylo by to tip ťop.
  • To jako že z Crusader Kings 2 před třemi lety vyřadili DLC, která nám servírují až dnes? Next please..
  • Tak musi z neceho zit a nejak prodat novy dil.
  • Neboj pro tebe určitě udělají edici kde je veškerý text nahrazen obrázky a místo manuálu voděodolné a žvýkatelné leporelo.
  • Taky nechápu. Každej si stejně okamžitě přepne na NATO ikony.
  • stejně bys nebyl schopenj to hrát protože to je na tebe moc složité
  • prepsat nazvy v eu4 zabere nejaky čas
  • Musi nejak ospravedlnit to cislo na konci,
    Taky by mohli vysrat na pokracovani a misto toho odemykat jeden narod po druhem ve forme DLC, ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit