-
Njn starej dobrej Cod... na nic si nehraje, na moji lolzoli pojede v peknejch 60 fps, nedela ze sebe revolucionare i kdyz jim prave v dane platforme neni a byt nemuze uz ani .)... no a nabidne overenou klasiku o ktere zase vzplane flamee :DD na ktery uz sem rezignoval reagovat. Mno alespon clovek vi do ceho jde.......... Bude spousta hodin zabavy s kamarady :P
-
-
ked vas bavi platit tazke eura za rovnaku hru len ine mapy tak prosim bavte sa
-
-
mno jak sem psal, mam konzoli a na te je BF3 na kery asi stale dokola narazite uplna sracccka.
Understand?.
-
-
-
Tohle jsem opravdu nečekal.... Věděl jsem že engine CoD je neustále upravován od CoD 2 ale tohle je vrchol. Dříve než napíšu něco víc tak bych chtěl říci že si MW 3 koupím a stejně tak i Battlefield 3 abych mohl oběktivně porovnat která z her je lepší. Ovšem nyní k tomu proč se mi MW 3 příliš nezamlouvá. Tak grafika už tu byla zmíněna, sice nejde jen o grafiku ale CoD je AAA titul ( nebo se tak alespoň snaží tvářit ) a jako takový by měl něco splňovat. A když grafika vypadá hnusně ( co si budeme namlouvat, je hnusná a do hry z roku 2011 se už nehodí ) tak to příliš hře nesvědčí. Za další a tady bych chtěl upozornit že nemůžu tvrdit s jistotou ale jisté náznaky už zde jsou, je to samé znovu akorát trošku v jiném prostředí. Opět to vypadadá že nový díl nepřinese lautr nic nového a to prosím už po několikáté ( on už HUD mi připadá na vlas stejný jako v MW 2, je to prkotina ale o něčem to svědčí ), což je triskní. Nevadí mi samotné CoD ať si je takové klidně dalších 100 dílů ale vadí mi jak se tváří že patří na špičku žánru a co je hlavní jak se u této série měří u recenzí dvojím metrem. Totiž chyby které má tato série ( grafika, stále to samé, a v poslední době i vážné technické problémy např. v CoD BO ) a vyskytnou se u jiných her tak tam je recenzenti nemilosrdně potírají a hry za to topí ale když se jedná o CoD tak sjou tyto chyby málem kladem a div se nedává hodnocení 11/10. Takže takhle ne hezky všem stejným metrem. Jako hráč který má projeté všechny díly CoD musím konstatovat že úpadek je jasně viditelný každým dílem více a více a konkurence už je dávno někde jinde. A teď nemyslím jen Battlefield 3 ale například taková Red Orchestra 2 je naprostá bomba a naprosto mne chytla.
-
-
zvatlas to stejny co ti sasci pred tebou...nevidis kvalitni grafiku? tak otevri oci potom co sem hral Betu BF3 si troufam rict ze grafika v MW3 bude mnohem lepsi. asi by si mel zkouknout ty videa ktery mam dole v postech a potom se zamyslet jestli tam jsou zmeny nebo ne :D a CoD stale na spicku patri proc by nepatrilo? se podivej na prodejnost s kterou kazdy rok porazi EA.. jak uz sem rekl BO nepatri k serii MW a navic na MW3 pracuje jiny tym nez na MW1(2) takze zmeny jsou celkem ocividny...teda aspon pro lidi kteri ty zmeny chteji videt...
-
-
Jak někomu můžeš říkat že žvatlá ? Tohle co si napsal je hodně velký blábol. Grafiku lepší mít Cod nebude protože to není v možnostech toho enginu co používají od COD4 a srovnaní že COD vydělá více než celá firma EA je taky dost směšná ! Jestli počítáš za očividné změny že tam budou jiné mapy, zbraně a dalších 10 věcí co budeš moci postavit na zem ve hře tak ano.
-
-
a vis co? nehodlam se tady hadat s existenci jako ses ty...hrej si co chces pro me za mne si hrej treba BF1 :D po vydani MW3 se budes hodne divit a vzpomenes si na ten ''smesny blabol a statistice''.....:D:D:D
-
-
Prestal som Tvoj post citat po tom, ako si zapotil ze MW3 bude mat lepsiu grafiku ako BF3... tot vse.
-
-
ze sem si nevimnul....
-
zjavne vsetkych okrem teba a dalsich MW3 fanboys :)
-
a koho to zajima?
-
-
-
vubec nevis o cem mluvis chlapce :D o tom enginu nevis vuebc nic a stejne tak nevis nic o tvorbe her...myslim ze sam ani nevis co to engine znamena a co vubec dela podle toho co ctu..a to srovnavani o kterym pises neni jen ''smesny'' blabol ale kazdorocni statistika...
-
-
-
-
mne len co naozaj vadi na CoD serii je neustaly zhon, furt na teba ide 100 nepriatelov v kazdej casti mapy...Neustala akcia sa nerovna atmosfera, to by si mohli uvedomit. Nerozumiem preco radsej nezapracovali na AI a nespravili ju trosku takticky narocnejsiu. Urcite by to tak bolo hned lepsie. Tot moj nazor
-
-
no singleplayer CoD je trosku o jine atmosfere a hlavne je delany na multiplayer kde je AI dostatek :D (teda vetsinou) :)
-
-
No tak o inteligenci v mulťáku by se dala taky rozpoutat bouřlivá diskuze *3*
-
-
-
Někdo má prostě rád hry a jiný zase interaktivní filmy. Každej jsme nějakej. *5*
-
-
Jo, když mám rád interaktivní film zahraju si BF3 s filmovou grafikou a atmosférou, CoD film by na CSFD nedostal ani 20% .)) xD
-
-
Celkem smesny, ze GAMES.CZ sem da se skrytym zamerem (zesmesnit CoD) video ktery neni ani na detaily jaky by melo byt a to nemluvim o rozliseni ktery je asi 20x20 a vy podle toho soudite celou hru..proberte se deti....
Viz. podivejte se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=jNjCv9OIF-M je trosku tmavsi, ale po prepnuti na 720p je rozhodne videt mnohem vyssi kvalita efektu a cele hry..a to je teprve xbox verze takze na PC muzeme cekat mnohem kvalitnejsi textury a vyssi vykon..Jiste nejsem jedinej kdo si vsimnul medialniho zaujeti proti CoD jen kvuly neuspechu MW2 a Black Ops (zombii a celkove BO se nepocita do serie MW)...seriozni herni web dovolte abych se zasmal...protoze ve srovnani se zahranicnimi hernimi weby kde MW3 vetsinou chvali a ocekavaji velkou zmenu je tohle ubohost... -
-
Jojo máš naprostou pravdu, ale ono i třeba na některých českých webech se o CoD baví celkem "normálně" bez cíleného zesměšňování. Já už to říkám dlouho, že Games.cz je něco jako TV Nova mezi televizemi :-)..
-
-
ja sem mel games.cz rad celkem dlouhou dobu, hodne kvalitnich recenzi na ruzne platformy, ale od vydani MW3 se stemito zaujatymi recenzemi pan recenzent pekne strapnuje...mozna by bylo dobry zavrit obe oci a hodnotit hru z neutralniho pohledu a bez predsudku...a nebo o dane hre nepsat nic kdyz o ni nic nevi, nepatri k jeji komunite, o progaming ani nezakopnul tak jak potom chce hodnotit urcite oblasti co se hratelnosti, grafiky a prednosti tyce?
-
-
btw: sorry zapomnel sem...podiva se na 3 videa a zacne psat recenzi xD
-
-
-
-
MW3 <3 BF3 <3 MW3 = PEACE *14*
-
tak stupidni deti, ktery neustale flamuji, ze nebudou zadny zmeny aniz by vedeli podrobnosti asi nepresvedcim, ale klidne se podivejte na http://www.youtube.com/watch?v=pmpRDXkJeyY
tady mluvi 50min o zmenach jak si je sami hraci prali..engine a grafika prosli zmenama a hlavne nove mody a technika v boji a moznosti boje...tuhle medializovanou nenavist ke CoD a hlavne k MW3 nechapu, sami ste videli 3 videa a kecate ze to bdue stejny...to stejny muzu rixct o BF3 co je tam novyho krome grafiky ktera nebude o moc lepsi nez MW3...sami si stezujete na engine a na to ze jsou v CoD stare technologie ale prave tenhle engine ma nejvetsi potencial v multiplayer hrani a IW to dobre vi. Z vasich reakci vypliva ze BF3 hraji lidi jen for fun, protoze progaming BF vicemene nezna, a kdyby to tak nebylo tak tady hodne lidi vi, ze v multiplayer hre zejmena potom v CoD je mnohem vic dulezitejsich aspektu nez grafika hlavne v MP...btw tyhle keci ctu hlavne na ceskych forech v zahranici sice semtam taky nejaky BF hrac place na cizim hrobe ale je tam mnohem vic lidi co vi co chcou...a taky to s prichodem MW3 dostanou...kazdymu vyhovuje neco jinyho tak nevim co tady kazdyho soudite BF3 i MW3 jsou o necem jinym a je to jina akce a jinej styl hrani...ale cesi musi jen kritizovat a nadavat a zvelicovat to co neni pravda.... -
-
Konečně rozumnej člověk....neřikám že sem zarytej fanda/odpůrce CoD... Uvažuju po dlouholeté odmlce i o koupi (naposled sem kupoval CoD 1, ale zároveň mám i předobjednaný BF3...co tim chtěl básník říct? Nic, jen to, že obě hry ač jsou stejného žánru, jsou v mnoha aspektech odlišné a právě kuli jejich odlišnostem stojí za to si je obě osahat a vyzkoušet...
-
-
bože to je uchylárná nazi zombies jsou teda lepší další bod pro BF3 -mw3 si koupí max děti na xbox to je šilený brokovnice ktera stříli na dálku to sem si vzpoměl na crysis s optikou u brokovnice:D....to bude jediny dil cod ktery si opravdu jen stáhnu kvuli singlu.
-
-
btw, Black Ops a zombies nepatri k serii MW takze tady pletes jabka s hruskama....
-
schvalne, jaky efektivni dostrel podle tebe brokovnice maji ? :) .. (Cimrman napovida: je to vzdalenost, ktara by vznikla polozenim od 300 do 700 prumernych mysi polnich za sebou do souvisle lajny .. pripaddne 1000-1500 mysi, se specialni munici)
-
ty si tomu dal *7*
-
sam ses dite podle toho ci si napsal...bez za maminkou at ti koupi lizatko a BF3 k tomu...
-
lol zas nějakej cod chytrák co si myslí že i v reálu má brokovnice dostřel 10m
-
-
od tohoto dilu cod si fakt raci zahraju zabugovany Bf3 nez vyladeny mw3 ubohy trapny a pro me ulazlivi ze chtej 1200 za 12let starou hru
-
HOP, HOP..BUM, sákriš a za tohle chce někdo peníze. Mno nene.