-
:D hihi traposina booze ale nekup to za 60e *5*
-
co je to za ramob game doufam ze toto je jen vtip a ne nove MW
-
-
Akorát si dělaj p*del z DICE a zkouší nový věci a lepší detailnější textury. Já se na to hodně těšim a na další díly ještě mnohem mnohem víc.
-
-
Pardon za to vyjádření, ale jen mě už trochu nebaví se hádat co je lepší. Já si vybral CoD *3* tak si taky vyberte a bude vše Ok ;)
-
-
taky sem udelal stejnou volbu jak ty :) ale radsi to sem nepis, protoze MW3 je na ceskych forech zakazany tema za chvilku te ukamenuji, ze sis vybral tak jak miliony lidi na svete :)
-
-
-
-
Když na to koukám bez brejlí, tak to vypadá fakt divně.
........počkat! vždyť já vlastně brejle nenosim. -
Tím chceš snad naznačovat že nemáme právo mít na věc názor? S takovými poznámkami tě lidi tak maximálně zadupou do země *3* . Ale v jedný věci pravdu máš - Přestože Call of Duty celkově za moc nestojí, stejně si ten poslední díl nejspíš stáhnu a zahraju abych se přesvědčil zda je to fakt takova blbost jak to vypadá.
-
-
Alespon jeden z mala priznas ze si to stejne das....A nazor nikomu neberu jen me serou kecy proc je COD spatny...A kdo by me zkusil zadupat do zeme...Muze to zkusit v Modern2 na netu *1* *1* a klido i v Bf....Jdu na BETU...
-
Aha pardon, můj příspěvek platí pro: Ico(cz)
-
-
Jen prskáte a sami by jste neudělali ani pac mana, dyť Vás to nikdo nenutí hrát ....Huš se na tu pařbu těším, alespoň budu mít čím prokládat Battlefielda 3 *5* .Přestaňte prskat rádoby silný řeči stejně to 99,9% z Vás stejně zasmaží..A Ještě rááádi.
-
-
když jsem si udělal tetris v c++ s winapi, můžu už hodnotit?
-
-
Jasan *1*
-
-
Nejde*ilnější argument na světě je: a sami by jste neudělali ani pac mana WTF řídit se podle tebe tak člověk nemůže hodnotit hry, filmy, knížky dokud něco sám nevytvoří. Fanoušci MW sebou škubou v předsmrtné křeči hold Battlefield 3 se blíží tak nezbývá než říct CoD sérii さようなら *1* *1*
-
-
heh spis bych to videl naopak :D vyjde MW3 a porazi BF v prodejnosti jako kazdy rok :D nebo si fakt tak naivne myslis ze jen kvuly skvele grafice ma BF sanci? existuje mnohem vic aspektu jak hodnotit MP hru...
-
-
Hmmm To že jsou lidi hloupí a podporují strategii Infinity Ward je smutné. CoD byla skvělá serie ale poslední díly je to děs a hrůza, oproti tomu Battlefield roste a roste.
Navíc když tu mluvíš o těch aspektech B3 má např. vozidla nebo zničitelné protředí a i ten singleplayer není v případě B3 taková šlichta jakou předvádí MW3. Pokud vyjde další CoD v nové grafice a budou v něm to nejlepší z B3 a k tomu ještě špetka vlastních nápadů tak klidně koupím, ale proč by se namáhali když se penízky sypou tak jako tak?
-
-
-
MW2 budu hrát do tý doby než vyjde MW3 a tak to půjde dál. BF3 budu hrát 5 hodin SP, tak týden MP a můžu to hodit na Aukro za takovou cenu jakou si to zaslouží.
-
-
No někomu stačí malo ke štěstí *1*
-
-
jak můžeš střídat BF a COD?
-
-
Uplne v pohode tak jako ja *3*
-
Přesně tak jak ty... *15*
-
-
nope
-
-
nestacim se divit jakym smerem ta driv skvela serie jde...
-
-
Jo jednička byla super ta bitva u stalingradu, dvojka vylodění v normandii.. a pak už to bylo oničem... fantazie vývojářů na skutečný život prostě nemá..
-
-
tohle jsou ale záběry z coopu ne ze singlu
-
I MW1 bylo dobré, jiné, ale dobré. MW2 mělo také pár světlých chvilek, i když tady dosáhl počet nepřátel až komických rozměrů. Zbytek je ne vyloženě nekvalitní, ale vzhledem k marketingu nebo vzhledem k prodejům a ostatním dílům je to docela brak.
-
-
o MW2 a o hodne slabem Black Ops ( BO nepatri k serii MW) souhlasim, ale MW3 je obrat o 360 stupnu sami IW to rekli, zmeny jsou podle toho jak si hraci prali a co jim vice vyhovovalo ze starych uspesnych dilu..jednoduchost nekterych ceskych lidi je teprve komicka, podle 2 mene uspesnych dilu budou soudit celou hru na vzdy....smesny...
-
-
-
-
Vypada to strasne tak.. vysedle, jakoby zadna atmosfera.. takove celkove bez duse. Gameplay muze byt fajn (na vyblbnuti s kamosem :) ).. ale audio vizualni stranka je v porovnani s konkurenci katastrofalni a ten pozitek ze hry neni pak tak vysoky.. zvlaste potom kdyz clovek okusi BF3. Kazdopadne muze stale jit o dobrou hru na vyblbnuti.. i kdyz me by hra, kde vas NPC ma velky problem vubec trefit, ani trochu nebavila. Ukazkovy priklad v tom videu je kolem 0:35.. libi se mi jak po vas jdou NPC se zbrani na blizko a snazi se z vas vymlatit dusi, zatimco vy mate mega-super-rychly knife, ktery proste NIKDY nemine.
-
-
je to proste hra pro gentlemany .. pockaji nez nabijes zbran ... dyt je to uslechtile ..
-
-
Grafika tak spatna nebude. Tady je to hodne srazene kvuli kvalite videa. Ale na BF3 to samozrejme mit nebude. Co me ale trapi vic je gameplay, ktery je opravdu priserny. Spec Ops jsem nehral ani v MW2, ale single a multiplayer jsou v ramci moznosti docela zabavne. Tohle mi prislo ale tak prazdne a nudne, ze jsem si pripadal jak kdybych koukal na prezentaci ultraamaterske modifikace do HL2. (Source engine totiz v nepovolanych rukou pusobi naprosto mrtvym dojmem.)
-
když čtu všude komentáře.. tak si říkám.. kdo tu hru sakra kupuje, když lidi v diskuzích si z toho dělají jen šoufky? :D buď je tenhle styl hry doopravdy tak moc populární u američanů a prcků, kterým to koupí k Vánocům nebo nevim..
-
Rambo style !