Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    I přesto jak jsem miloval MW2 mi tohle připadá fakt k smíchu :D v MW2 měli aspoň tu soudnost na to auto vyšplhat, ale ten heroický skok na kapotu to prostě zabil :D:D:D:D

Kdybych rozjel BF3, tak jdu do něj ale holt... asi zkončím u diabla 3 *5* *5* *5*
    • U diabla? No nvm jestli si tim pomůžeš :D
      • Spades
        no je to dobra hra, kterou rozjedu na stredni detaily :D
        • Myslim že při té grafice,kterou to bude mít,to rozjedeš na full detaily xD
          • Spades
            Grafka není všechno :)
            Aneb najdi mi hru stejného žánru jako diablo, která má lepší grafiku. Ne hratelnost, ale jenom grafiku - ani tak žádnou nenajdeš
  • nemuzete mi prosim poslat kody do multiplayer battlfield 3? furt mne tam zabyjej kkti *10* *10*
    • Mayuri12
      Trollové teď ztrapňujou sami sebe aby upoutali pozornost.
      Ach jo i trollování ztrácí úroveň.
    • jediný kód, který ti pomůže bude CD-key do callofduty...
    • hahaha
  • Danieledl
    Split-screen s taťkou bude dobrej no.
  • morik
    Je příznačné, že games.tiscali dá video o MW3 e s nejnižší obtížností ( takže nepřátelé vypadají hloupě, protože že se netrefí) a hlavně s nejnižší kvalitou, která jde, takže i takový o poznání horší Batlfíld 3 vypadá lépe, neboť ho tiscali uploadne s větší kvalitou a zvukem, aby každý "místňák" dostal z exceletních výbuchů s basami na plno, stojáka.

TFUJ tiscali, ty jedna zaujatá babo
    • smejki
      konšpirácja! Jenže tiscali za to nemůže, o tom rozhodli Ilumináti na svém jarním sněmu!
      • morik
        Jistě ale games tiscali je napojena na ilumináty
        zde důkaz na wikipedii
        http://ta.wikipedia.org/wiki/%E0%AE%87%E0%AE%B2%E0%AF%8D%E0%AE%B2%E0%AF%81%E0%AE%AE%E0%AE%BF%E0%AE%A9%E0%AE%BE%E0%AE%9F%E0%AF%8D%E0%AE%9F%E0%AE%BF
    • Spades
      Jsem typický americký voják. Denně rozstřílím 8 lidí brokovnicí se 7dmi náboji zatímco přeskakuju auta!!!

Potom si zasprintuju s těžkým kulometem buchnu do země a odstřelím snipera z 100 metrů již zmíněným těžkým kulometem.... AL HAIL THE MIGHTY CoD AMRY!!!!
      • Souhlas s Darius. Taky tak normalne valim v bete BF3 protoze kdyz strilis po odrazu hledi snipera tak ho v poho zabijes. A preskakovani pres prekazky na jedne ruce v druhe kulomet asi taky neni real.
        • Walldstein
          noooo...ono to neni v té animaci tolik vidět ale v reálu máš tu ruku jako oporu, jako druhou oporu máš nohu (na stejné straně)..příklad: Jsi voják, vyzbrojený M60, díky intenzivnímu výcviku a požadavkům máš dobrou kondičku, toliko k popisu postavy a teď k nástinu situace: Přesouváš se po bojišti. Před tebou je zídka cca 60cm vysoká a ty jí musíš překonat. Máš několik možností: A) pokusíš se jí překročit (budeš vypadat jako pako a bude ti to trvat dlouho), B) zasprintuješ si a přeskočíš jí (no, je to sice rychlé ale je tu velké riziko že díky zátěži nevyskočíš dost vysoko, zakopneš o vrchol zídky a zareješ se tlamou přímo do země, jsi sice na druhé straně, ale všichni tě maj za úplné hovado), C) vzhledem k tomu že M60 něco váží a ty nejsi Rambo aby jsi ho nosil v jedné ruce bez řemenu přes rameno tak si jí na tom řemenu kterej máš napříč přes trup přesuneš za sebe a pomocí obou rukou se přes zídku přehoupneš (pomalé, ale bezpečné), D) trochu zrychlíš krok a ve chvíli kdy dorazíš k zídce zapřeš se o její vrchol levou rukou (M60 držíš jen v pravé) a pomůžeš si levou nohou přes kterou přehodíš pravou a jsi na druhé straně, kdyby náhodou byla zídka trochu širší tak díky rychlosti po ní přetáhneš své pozadí a "sklouzneš" se na druhou stranu (Rychlé a zároveň bezpečné).. Případ za D) je případ BF3. Chápem? Jedná se o standardní překonávání takovýchto překážek..jasně působí to občas trochu komicky, ale je to real...narozdíl od skoku alá Kamzík kdy prvním skokem vyskočíš na kapotu auta a druhým se vzneseš do závratné výšky ze které brokovnicí odpravíš nepřítele...
      • morik
        Jsem czlukas a hraju CoD zásadně na nejnižší obtížnost a ještě nevím že hry nesimulují reálný život.
      • Zrovna takhle jsem dneska zářil v BF...
    • conflig
      Hele tiskali z kvalitou videa nemá nic společného takhle to nahrál autor a games to sem dali. A že MW3 vypadá lépe než BF3 *8* já mám rád COD ale tohle teda pravda není
      • morik
        Nicméně existuje spousta dalších kvalitních videí o této hře a žádná zde nejsou. A toto video je jistě dostupné v lepší kvalitě, rozlišení apod.
      • H4wk
        don't feed the troll..
        • morik
          Write random sentences about fictional characters, whom give you boner, in a most simple foreign language which exist for a European people and persuade people here by this that you are smart, even through you are dumb as the message you wrote.

You ogre... *1*
          • Proč se člověk s takovouhle "angličtinou" do někoho pouští zrovna kvůli angličtině? Mě jsi dokonale přesvědčil, že jsi právě tak hloupý jako tvůj příspěvek.
            Pozn.: jen poukazuju na tenhle paradox, do místních svatých válek CoD vs. BF mi nic není.
            • morik
              Nazdar a až budeš mít jednou nějaký velký životní problém, jako že ti budou chtít dát výpověď v práci, či ti bude zahýbat manželka ( v tvém případě manžel, ale registrované partnerství se snad do pár let zruší, takže milenec ) vyřeš to stejně jako to řešíš nyní.

Prostě odejdi a nech věci plynout, lidé s tímto přístupem se dostanou v životě daleko. *1*
            • "Až se naučíš nějaký cizí jazyk, tak opravuj ty lidi kteří jím píšou." - právě to jsem přece dělal.

Ale v jednom máš pravdu, jsem blb, a to proto, že mi dobře radili: "nekrmte", ale já krmil. Na druhou stranu jsem teď z toho minimálně na nějakou dobu vyléčený. Takže díky za trochu sebepoznání a sbohem.
            • morik
              Myslím že na tvém pohledu nezáleží protože pochybuji že jsi přeložil jediné slovo z toho textu co jsem napsal v anglickém jazyce ( ne nenaznačuji že jsem perfektní angličtinář, naznačuju že ty jsi blby jako pocasi v listopadu)

Až se naučíš nějaký cizí jazyk, tak opravuj ty lidi kteří jím píšou.
          • H4wk
            Ak by si nebol retardovany vedel by si ze ten Troll si ty.
            • morik
              A kdyby si vymyslel něco jiného než víceméně trapné urážení v jednoduchých větách, obsahující odkazy na fantasy zvířata, vypadal bys možná orginanálněji.

Ty obře... *1*
      • Danieledl
        Snad jedna pravopisná chybka, ale jinak koment dobrý. Já BF moc nemusim a ať si kdo říká/píše co chce zůstanu u CoD.
        • [comentscript]Tak si to uži [/comentscript]
    • Danieledl
      Asi tak.
  • megaFAIL...este to ani nevyslo a uz ma suboj u mna medzi BF3 5 : 0 MW3 po 1.tretine *1*
  • lol tak toto by som na ich mieste nikomu neukazoval:D akoze mam rad cod ale od mw2 to uz ide z kopca
  • Tak to auto asi v 10 sec. ma najkvalitnejsie textury ake som kedy videl!!! WAU asi musim ist kupit normalne triple SLI GTX 580....
  • Ale, tak až se budu nějaký den nudit, za stažení to stát bude... :))
    • akorat to budes tahat dele nez hrat ...
  • Hanzales
    Looks like a hell of a fun ...not
    • si zAbYL
      • Hanzales
        já vždycky obdivoval slang oldschoolu (to byl muj starší bratranec) ti vůbec tehdá kalili úplně jinak.
        My jsme pak říkávali "drsně *yč*!", ale tohle "jsi zabil", se mi líbilo jen poprvé, když jsem to slyšel. Asi už stárnu, kurňa co nevidět ze mne bude starý chmet (obrosltlý mechem) *9*
        • čoveče tys mě upe rozkrájel brácho !
        • možná tak kmet.. a dovysvětlováním vtipu ho zabíjíš *7*
  • Najděte 10 rozdílů mezi touto hrou a MW2. No dobře, stačí 2 rozdíly *1*
    • Prvni rozdil: Horsi grafika
      Druhy rozdil: Jeste nevyslo

dalsi? *1*
    • 3ka v nazvu a datum vydani ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit