Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahij mám problém ,písmena su v zaklínačovi velmi malé ,nebol by nejaký sposob ako ich zvacsiť ??? Bol by som Vám za to velmi vďačný.
  • zaklínač2na ovládání je hrůza ,písmena předmětů jsou tak malé ,že nejdou přečísta tak hráč neví co zbírá.
  • ahoj,nejde mi změnit ovládání z klávesnici na myš,aby bylo stejné ovládání jako u the witcher 1...nevíte někdo jak na to?
  • Zdravim,

    potřeboval bych poradit. Mam krabicovou verzi a hra mi po napsani aktivačního kodu z manuálu jednoduše nenaskočí. Zkoušel jsem všechny rady ohledně admin učtu ale i když mám vypnuté UAC tak po kliknutí na ikonu požaduje znovu klic a po jeho zadani se nic nestane. Instalace proběhla (i když bez upozornění na uspesný konec) a kod jsem zadával i po ní.

    Setkal se tím někdo?! Většinou měli všichni problém s admin uctem jenž obešli pravým kliknutím na ikonu a výběrem:spustit jako správce. Mě to ale po zadaní hesla neudělá nic, žádné chybové hlášení, prostě nic!!


    Díky moc
  • achjo.. nainstaluju.. začnu hrát a po první minutě mi odešla grafika (9800gtx+) a jelikož nemam ani korunu tak se můžu leda kopat do ....
  • Tak to jsem rád, že ti to aspoň trošku pomohlo. Nevím jak to bude u tebe, ale počítám že pokud máš tak velký OC na procesoru (i když ten to zas až tak moc nevyužívá) i na grafice, tak by ti to mělo jet slušně, i když widescreen doma nemám, abych porovnal o kolik sníží framerate, dle mého to může být max o 1/4 - 1/3(což je ten rozdíl ve viditelnosti proti 5:4) ale svým OC a lepším HW to zase doženeš. Myslím že koupit můžeš a kdyby náhodou, za pár korun můžeš vždycky na aukru koupit lepší kartu :)
  • oprava: zachazeli.
  • O.k. Diky za zmereni. Jinak ja ti tvou zkusenost nezpochynuji, jen jsem pomerne s udivem s prihlednutim co pisi ostatni ohledne naroku na zelezo ptal jak ze ti to chodi co do snimku coz mne osobne prekvapilo, na jake detaily a jakem hardwaru (v postate takrka stejnem co sam mam) hru jedes. Jinak, rozdil mezi 25 a 40 rozpoznatelny samozrejme je :) Ano, ani u jednoho se hra viditelne necuka, nicmene na dojmu z plynulosti to poznat jde, 25 je mez, 35 a vys je relativne ideal. Ale to uz bychom zachazely jinam, jeste jednou diky za informaci.
  • Tak jsem ti to změřil a FPS jsou od 25 do 40 framů. A jestli je to 25 nebo 40, to nepoznáš :)
  • Dodatečné info, od půlky 1. kapitoly to hraju na hard, což je dost dobrý důkaz toho, že se to dá plynule v pohodě hrát (pokud by se to sekalo, na hard to nikdy nedám)...
    Mimochodem, můžu se zeptat, proč si všichni myslíte, že je kravina, aby to podle vás "takhle dobře" běhalo na konfiguraci co mám ? Nikdy jsem neměl nejmenší problém spustit kteroukoli hru kterou jsem hrál minimálně na high. Toto PC jsem koupil přesně před 4 lety a od té doby jsem jen před 2 kupoval právě 9800GT místo 8800GTX.
  • FPS jsem opravdu neměřil, plynulý to je, občas když přecházíš do hodně prosvětleného prostředí a rychle se otočíš, tak se to typicky na půlvteřinku kousne. Dělej jak myslíš, ale za mě ? Vůbec bych neváhal, zvlášť pokud máš přetaktováno, tak věřim, že ti to půjde na high 100% i s tim widescreenem :)
  • No, mam sirokouhlou 22 na 1680x1050 a tu 9800 gt mam poradne pretaktovanou (stejne jako procik C2D na 3,33) ale stejne, ze by to na tomhle HW chodilo takto dobre? A kolik mas minimalni a prumerne FPS, paklize si to meril? Preci jen, ona je plynulost a plynulost ze. I kdyz je fakt ze v rpg clovek nemusi mit 60 snimku, tak pady pod 35 osobne uz dokazu poznat a to uz zrovna idelani neni. No, asi to casem prubnu.
  • Jo, automaticky s ti to patchlo na aktuální.
  • Chci se zeptat jak poznám že tam ten patch se mi stáhnul sám??? Teď jsem si nainstaloval originální verzi a hned se mi tam stahovala nějaká aktualizace byl to ten patch??? Děkuju za odpověď.
  • Zdravím a díky za odpověď. Šlo mi spíš o ty sady vybavení, kód k Rocheho sadě mi to za boha nebralo v launcheru (A to ani ten od podpory), stáhl jsem nyní ta samostatná dlc přes mail, spustil je, proběhl launcher ale v hře ani ťuk. Tedy by mě zajímalo jestli na ně hra nějak upozorní (sláva Dragon age a Falloutům) nebo jsou jen dobře ukryté?
  • Klidně si ji kup, pokud máš širokoůhlý monitor, nepůjde ti na stejné detaily jako mě, ale o něco horší, ale i tak, na medium jsem hrál skoro půlku času, než vyšel patch a vypadá to taky pěkně. Přeci RPG není o grafice, alespoň u mě. PS: I když je pravda, že zahrát si (podle některých) nejlépe vypadající RPG tohoto roku na pěkné detaily je lákající chápu, ale na zábě to opravdu nepřidá :)
  • Ne, je to tak, má,m 9800GT a vše na max kromě "ubersamplingu" a "vertical sync" jinak hraju v rozlišení 1280x1024. Opravdu nemám důvod si vymýšlet. Je pravda že mám nastavitelné OC přes základní desku (AI NOS) 108% ale to nedělá moc rozdíl ;)
  • Cosi
    To já tebe ne.
  • Hratelnost to nema spatnou ale o jeji vysperkovanosti bych se teda hadal... ustupky joypadu jsou rozhodne k horsimu.
  • 9800GT a vše na MAX jo ? jsi hrál asi Oblivion.Vrať se nohama na zem ! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit