Přejít na výpis diskuzí
Patch pro Zaklínače 2 odstranil DRM, aby hra byla svižnější
27.5.2011 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
CD Projekt Red jsou proste frajeri, takhle kdyby se chovala kazda firma...
-
-
Myslíš kdyby každá firma vydávala totálně zabugované a nedodělané hry?
-
... tak by to byl za chvíli standart a našli by si lidé další věci na co by mohli nadávat, nic by se nezměnilo :)
-
-
To me celkem nezajima, jestli by si lidi neco nasli. Jde spis o to, aby kdyz je s hrou nejaky problem, aby firma situaci resila jako CD Projekt vstric zakaznikum a ne jim stale hazet klacky pod nohy, jako to delaji jini...
-
-
-
Tomu já říkám dělat hry z láskou.Rozhodně se jedná o jednu z posledních firem co se tak to o zákazníky stará a bylo by od hráčů sprostý kdyby se k nim zachovaly takovým způsobem jako je pirátství. Rozhodně si ta firma naše peníze plně zaslouží *4*
-
-
Ano, proto jsem si zaklinace jeste neporidil, nechci ho stahovat nelegalne, ale na plnou zatim nemam... bohuzel mam dulezitejsi vydaje momentalne nez na hry:(
-
-
achjo.. nainstaluju.. začnu hrát a po první minutě mi odešla grafika (9800gtx+) a jelikož nemam ani korunu tak se můžu leda kopat do ....
-
zaklínač2na ovládání je hrůza ,písmena předmětů jsou tak malé ,že nejdou přečísta tak hráč neví co zbírá.
-
Je dobře že to DRM-ko odstranily,stejnak jeho jediná funkce byla otravovat platící zákazníky otravným registrováním,plně funkční pirátská verze byla k dispozici hnedka v den vydání...
-
-
Přesně tak...DRM jenom omezuje a otravuje zákazníky ale před pirátama stejně neochrání.
-
-
Ahij mám problém ,písmena su v zaklínačovi velmi malé ,nebol by nejaký sposob ako ich zvacsiť ??? Bol by som Vám za to velmi vďačný.
-
šipky sice pěkné, ale numerické klávesy pořád nefungují, takže je to úplně k ničemu *10*
-
-
Numericke klavesy fungujú.
-
-
mě ne
-
-
Me taky ne. normalne v menu nastavit proste nejdou,coz uplne vymazava fakt,ze uz funguji sipky. bez numericke klavesnice je to nanic.
-
-
Nefungovalo by to s vypnutým NumLockem? (Nezkoušel jsem, píšu z práce, jenom nápad, u některých her to zabere.)
-
-
-
-
-
Nechce se mi teď to nějak pročítat, trolý trable stáhnu kde?? dík za radu
-
-
Nikde. Jsou soucasti patche.
-
-
dík ;)
-
-
Tak si ty nesmírně dlouhé dvě stránky přečti, ty líná kůže.
-
-
to mi tu budeš mínuskovat, když se na něco ptám ?? blbečku
-
-
Chlapečku já jsem ti nedal ani jedno mínus.
-
-
prej chlapečku :) tak tebe bych chtěl potkat :)
-
-
To já tebe ne.
-
-
-
-
-
-
ahoj,nejde mi změnit ovládání z klávesnici na myš,aby bylo stejné ovládání jako u the witcher 1...nevíte někdo jak na to?
-
Chci se zeptat jak poznám že tam ten patch se mi stáhnul sám??? Teď jsem si nainstaloval originální verzi a hned se mi tam stahovala nějaká aktualizace byl to ten patch??? Děkuju za odpověď.
-
-
Jo, automaticky s ti to patchlo na aktuální.
-