Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím, ale ty dlc nemůžu furt stáhnout. Furt se nemůžu připojit na server
    • Tady mas navod s temi dlc. Ted sou vsechny free: http://www.comgad.cz/clanek/8142-patch-1-1-pro-hru-zaklinac-2-vrahove-kralu
      • Nějak se mi ve hře neprojevila... KDe dělám chybu? patch jsem stáhl, dlc spustil... jak poznám, že je mám a fungují?
        V menu obsahu k zaškrtnutí nejsou
        • Black_Hand
          patch poznas, ze funguje tak, ze v hernim menu budes moci invertovat mys. trolli trable najdes ve flotsamu jako vyvesku.
          • Zdravím a díky za odpověď. Šlo mi spíš o ty sady vybavení, kód k Rocheho sadě mi to za boha nebralo v launcheru (A to ani ten od podpory), stáhl jsem nyní ta samostatná dlc přes mail, spustil je, proběhl launcher ale v hře ani ťuk. Tedy by mě zajímalo jestli na ně hra nějak upozorní (sláva Dragon age a Falloutům) nebo jsou jen dobře ukryté?
  • a jak se mě stáhne tan patch?
    • Navod na patch viz. odkaz nize
  • woooow, to je servis. :-) sice tím mizí exkluzivita předobjednávky, ale je lepší, když se můžeme rozhodnout, jaké DLC vylepšení chceme, ne jako já, že jsem to měl nejlevnější s osobním odběrem v Brně, tak jsem překousnul i "horší" DLC...
    • Cosi
      Ale lidi co si koupili předobjednávku dostali rovnou speciální edeci ne?
  • Zdravim,

potřeboval bych poradit. Mam krabicovou verzi a hra mi po napsani aktivačního kodu z manuálu jednoduše nenaskočí. Zkoušel jsem všechny rady ohledně admin učtu ale i když mám vypnuté UAC tak po kliknutí na ikonu požaduje znovu klic a po jeho zadani se nic nestane. Instalace proběhla (i když bez upozornění na uspesný konec) a kod jsem zadával i po ní.

Setkal se tím někdo?! Většinou měli všichni problém s admin uctem jenž obešli pravým kliknutím na ikonu a výběrem:spustit jako správce. Mě to ale po zadaní hesla neudělá nic, žádné chybové hlášení, prostě nic!!

Díky moc
  • Dobre, ukecali ma na ďalšiu výplatu kupujem, na mojom PC to síce musím hrať 800x600, ale čo už, do budúceho týždňa vydá Nvidia nové drivre po inštalácii 275.27 Beta my kľakol systém, takže to vyzerá takto: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225322_1705511917142_1218341295_2212496_4434998_n.jpg
  • oprava: zachazeli.
  • kupuju hned po výplatě!!!!
  • Chtěl bych oficiálně říct (:D) že ten patch opravdu k něčemu byl, hra mi přestala padat (a to úplně) a avizované zrychlení "up to 30%" se vskutku konalo, mám sestavu I C2D 6600 2,2gHz asus P5N32E-SLI (2x16) 3gb 800MHz paměti (jedna se vy*rala a já ji nereklamoval i když měla 4 roky záruku, ale stejně jedu na win XP) a Nvidii 9800GT (zakoupenou za 2000 když se 8800GTX za !15000 Kč! po 2 letech odporoučela) a dříve jsem hru hrál na paměť high, LOD medium, stíny medium, decals na medium spec a zapnutý efekty jako blur SSAO atd. Teď po patchi mám view distance na max, stíny na max, decals na max, jen mám stále vyplý "ubersampling" a "vertical sync(největší nesmysl :D)" Hra je o poznání graficky hezčí (i když mě je to vlastně uplně jedno) a po patchi jednoduše funguje jak má. Tak snad to někomu pomohlo aspoň orientačně podle konfigurace :)
    • 9800GT a vše na MAX jo ? jsi hrál asi Oblivion.Vrať se nohama na zem ! *3*
      • Ne, je to tak, má,m 9800GT a vše na max kromě "ubersamplingu" a "vertical sync" jinak hraju v rozlišení 1280x1024. Opravdu nemám důvod si vymýšlet. Je pravda že mám nastavitelné OC přes základní desku (AI NOS) 108% ale to nedělá moc rozdíl ;)
    • Mam o neco malo lepsi procesor, 4 gb ram a stejnou grafiku 9800 gt. Ze by hra takto dobre jak pises po tom patchi chodila? Dost se bojim to kupovat, potom co jsem ohledne naroku slysel..
      • Klidně si ji kup, pokud máš širokoůhlý monitor, nepůjde ti na stejné detaily jako mě, ale o něco horší, ale i tak, na medium jsem hrál skoro půlku času, než vyšel patch a vypadá to taky pěkně. Přeci RPG není o grafice, alespoň u mě. PS: I když je pravda, že zahrát si (podle některých) nejlépe vypadající RPG tohoto roku na pěkné detaily je lákající chápu, ale na zábě to opravdu nepřidá :)
        • No, mam sirokouhlou 22 na 1680x1050 a tu 9800 gt mam poradne pretaktovanou (stejne jako procik C2D na 3,33) ale stejne, ze by to na tomhle HW chodilo takto dobre? A kolik mas minimalni a prumerne FPS, paklize si to meril? Preci jen, ona je plynulost a plynulost ze. I kdyz je fakt ze v rpg clovek nemusi mit 60 snimku, tak pady pod 35 osobne uz dokazu poznat a to uz zrovna idelani neni. No, asi to casem prubnu.
          • Tak jsem ti to změřil a FPS jsou od 25 do 40 framů. A jestli je to 25 nebo 40, to nepoznáš :)
            • Tak to jsem rád, že ti to aspoň trošku pomohlo. Nevím jak to bude u tebe, ale počítám že pokud máš tak velký OC na procesoru (i když ten to zas až tak moc nevyužívá) i na grafice, tak by ti to mělo jet slušně, i když widescreen doma nemám, abych porovnal o kolik sníží framerate, dle mého to může být max o 1/4 - 1/3(což je ten rozdíl ve viditelnosti proti 5:4) ale svým OC a lepším HW to zase doženeš. Myslím že koupit můžeš a kdyby náhodou, za pár korun můžeš vždycky na aukru koupit lepší kartu :)
            • O.k. Diky za zmereni. Jinak ja ti tvou zkusenost nezpochynuji, jen jsem pomerne s udivem s prihlednutim co pisi ostatni ohledne naroku na zelezo ptal jak ze ti to chodi co do snimku coz mne osobne prekvapilo, na jake detaily a jakem hardwaru (v postate takrka stejnem co sam mam) hru jedes. Jinak, rozdil mezi 25 a 40 rozpoznatelny samozrejme je :) Ano, ani u jednoho se hra viditelne necuka, nicmene na dojmu z plynulosti to poznat jde, 25 je mez, 35 a vys je relativne ideal. Ale to uz bychom zachazely jinam, jeste jednou diky za informaci.
          • Dodatečné info, od půlky 1. kapitoly to hraju na hard, což je dost dobrý důkaz toho, že se to dá plynule v pohodě hrát (pokud by se to sekalo, na hard to nikdy nedám)...
            Mimochodem, můžu se zeptat, proč si všichni myslíte, že je kravina, aby to podle vás "takhle dobře" běhalo na konfiguraci co mám ? Nikdy jsem neměl nejmenší problém spustit kteroukoli hru kterou jsem hrál minimálně na high. Toto PC jsem koupil přesně před 4 lety a od té doby jsem jen před 2 kupoval právě 9800GT místo 8800GTX.
          • FPS jsem opravdu neměřil, plynulý to je, občas když přecházíš do hodně prosvětleného prostředí a rychle se otočíš, tak se to typicky na půlvteřinku kousne. Dělej jak myslíš, ale za mě ? Vůbec bych neváhal, zvlášť pokud máš přetaktováno, tak věřim, že ti to půjde na high 100% i s tim widescreenem :)
  • michaliuz18
    PARADNY patche , vsetko ide teraz tak sviznejsie , lahsie, nevyppadava hra ani zvuk , rychlejsie to nacitava :) tak to ma BYŤ ! len tak dalej uz nech je WIČER 3 *1*
  • Psychotic
    Přemazání zprávy!

Ježík, asi jsem se nevyjádřil moc přesně... Nemyslím hru jako takovou, spíš jak stačilo po pár týdnech od vydání odstranit DRM (když už je stejně plně fuknční crack všude) a hned je všichni vzývají jako skvělou, vstřícnou firmu. Jednoduchý, rychlý trik, který nic (moc) nestojí a pomůže lidi strhnout na vaší stranu. Už se poučili od našich politiků.
    • To ma byt reakce k Zaklinacovi 2? Nespletl sis forum?
      • Ataker
        Nevidíš, že je to Psychotic? :D
        • Spíše trol zkoušející flame war
      • asi je: vůbec nechápu o čem to mluvil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit