Přejít na výpis diskuzí
Patch pro Zaklínače 2 odstranil DRM, aby hra byla svižnější
27.5.2011 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Lepší patch si fakt přát nešlo hned tak brzo po vydání. Chování hry se rozhodně zlepšilo a člověk si může zase o něco lépe vychutnat tu fantastickou ostrou grafiku a samozřejmě vyšperkovanou hratelnost.
-
-
Hratelnost to nema spatnou ale o jeji vysperkovanosti bych se teda hadal... ustupky joypadu jsou rozhodne k horsimu.
-
-
Tak patch urco pomohl, mam originalku a to omezeni na 3 instalace mi prijde dost nefer, kdyz uz za to ty penize dam tak chci aby ta hra byla skutecne moje, jinak hraju na phenomu 965 ctyrjadru s gforce 460 gtx 1gb a bez ubersamplingu pohoda, patch skutecne pridal nejakych 5 snimku, takze ve full HD bych rekl tak 25 snimku narocne sceny a kolem 35 a vice pri mene narocnych scenach coz mi prjde adekvatni a hlavne vypada to fantasticky, pro me hra roku zatim uvidime s cim se vytasi Duke, Rage, Deus Ex atd.
-
No to jsem rad, ikdyz mam novou kartu tak to nejelo zrovna svizne.
-
Tomu se rika patch s krizkem po funuse...
-
Tak po patchi se mii objevily cerne pruhy po stranach obrazovky, ktere tam predtim nebyly.Ma nekod stejny problem? Pouzivam rozliseni 1920*1200 GF 560 Ti Vista sp2
-
Rozjelo se to 3D ??? Nebo se to stále hádá s ovladačem?
-
Robotron3 to jako myslíš, že má každá firma prodávat nejdřív zmetky a pak je po reklamacích opravovat?
-
-
Hra je pocitacovy program a neexistuje zadny program takoveho rozsahu, aby byl bez chyb. Podle tveho "zmetky" by pak nemohl nikdo vydavat zadnou hru, protoze vetsina se musi posleze zaplatovat dodatecnymi patchi. Ale tady jde hlavne o DRM, kterou CD Projekt samozrejme nemohli pri vyvoji otestovat na tisicech pocitacu, to proste nejde. Ovsem jejich pristup, jak nalozit se zniknuvsim problemem je priklady.
-
-
Odehrál sem spoustu parádních her a to bez pačů. Tohle asi uklohnili bez testerů.
-
-
-
Psychotic@tiscali.cz - plně s tebou souhlasím i když sám patřím mezi ty blby co to koupili a pak se divili jak to krásně nejede a jaká je to kravina.
-
cynikovia by povedali tiez ze niekto kto si to stiahne si to po odskusani aj kupi, ak to je vazne dobre... nevravim ze 100% ani ze 50% ale podla mna vyznamna cast tych ludi
-
-
Hm, odhaduji tak 2% maximálně. :) A to ještě ve "weekend dealu" na Steamu o vánocích 2012 za 4,99 EUR.
-