Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    odepíšu ti tak aby to odpovídalo úrovni tvých příspěvku:
    *1* *1* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *11* *12*
  • Offtopic:Nevíte, kdy bude recenze na novýho raymana?
  • Thorar
    Taky jsem se k tomu vrátil někdy před rokem, i jsem to rozjel na tabletu pres dosbox *1*
    Nějaké pokračování na stejných principech bych bral.
  • no todle jen dokazuje ze u recenzi by vůbec nemelo bejt hodnoceni oddeleny od samotny recenze. Bylo by super kdyby mel někdo odvahu psat recenze bez nejakejch cisel a podobne.
  • Já nedávno rozehrál a furt je to super.
  • kdyby nekdo chtel zahrat stealth tak napiste - zacal jsem Ghost vetev a bez partaka a komunikace to poradne nejde a jestli nekdo mate zkusenosti s ECM Feedback, tak se podelte jestli ten skill za to stoji
  • Boti su sice vzdy tupci ale tak v roku 2013 som cakal nieco viac ked v roku 1998 v hl dokazali spravit lepsiu ai mohli aj tuna ked sa bojuje len proti botom. Hra vyzera zabavne tak pockam na zlavu a kupim.
  • Thorar
    Tak trošku se mi zasteklo po starém The Clue/Zloděj, taková hra mi chybí.
  • Smarja to zas bude clankov jak v USA 8 rocny klucina vylupil banku po tom ako si zahral Payday *7*
  • Myslim zes to vyhral.
  • God-of-War
    Ale jinak si OK?
  • Jack1947
    Uplne blednu zavisti, ach ta zavist co cech to zavidi to je hruza co? *9*
  • Další mapy, protože třeba Framing Frame se dá hrát na Very Hard nebo Overkill jenom s lidma, kteří spolu dobře komunikujou a umí to... Jednodenní se rychle omrzí a Firestarter, Big Oil, Watchdogs a Rats (poslední tři taky daj zabrat s nekoordinovanou partou) to moc nezachrání... A co se týče těch jednodenních, každý chce hrát jenom Nightclub a Ukrainian Job kvůli rychlým prachům.
  • Někdo kdo neumí správně napsat Warhammer? Nebo tvoje matka
  • No nevím kdo je tady jelito když má nastavený obrázek bíbra na profilovce.
  • JustinBieber
    DJ !
  • TheGGG
    Jinak ale hra dobrá, jen lidi co ji hrají jsou pořádný jelita
  • Závidíš !Vidím to na tobě! *5*
  • Jack1947
    Jo di, radsi a jeste , radsi nez stahnuot tak si ji kup a stahni a muzes nacvicovat. ( Pak se tady pochlup treba gl *3* )
  • Omlouvám se ale nevím co tím zrovna myslíš, jak na hře tak i na článku se někdo nadřel. A klid myslel jsem to víceméně ze srandy nemusíš brečet. Teď si tu hru musím honem stáhnout aby kluci ve školce nevěřili vlastním uším. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit